Avatar @Czerwonowlosa_czyta

Czerwonowłosa czyta

@Czerwonowlosa_czyta
1 obserwujących.
Kanapowicz od ponad roku.
czerwonowlosa_czyta
Napisz wiadomość
Obserwuj
1 obserwujących.
Kanapowicz od ponad roku.

Recenzje książek

34 recenzje

,,Nie ten dzień" Agnieszka Kowalska- Bojar

1.04.2021

❗❗ RECENZJA ❗❗ Tytuł: Nie ten dzień Autor: Agnieszka Kowalska- Bojar Wydawnictwo Motyle w nosie Dominika Piechocka po nagłej, niespodziewanej śmierci męża po jakimś czasie wyjeżdża na Ukrainę. Podczas wyjazdu, który miał służyć relaksowi kobieta wpada w kłopoty. Po wspólnie spędzonym wieczorze z przyjaciółką Dominika wraca do hotelu. Jednak... Recenzja książki Nie ten dzień

,,Figurantka" Aniela Wilk

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Figurantka Autor: Aniela Wilk Wydawnictwo Burda Książki Aniela Wilk - strona autorska Burda Książki Alice Black to silna, niezależna kobieta z charakterem. Jest influencerką. Nie lubi stać w miejscu. Niestety w jej małżeństwie zaczyna do tego dochodzić. Pewnego dnia Alice zostaje wdową. Jej mąż Adam zginął wypadku. Mi... Recenzja książki Figurantka

,,Kochaj mnie szeptem" Anna Dąbrowska

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Anna Dąbrowska strona autorska Wydawnictwo AMARE Gabrysia to nieśmiała, pełna kompleksów studentka polonistyki. Dziewczyna wierzy w miłość, ale nie wierzy w siebie. Zatem uważa, że żaden mężczyzna nie będzie nią zainteresowany. Takie myślenie powoduje zachowanie jej koleżanki, która ulega wdziękom prawie każdego ledwo pozna... Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

,,Szlak Srebrnych Mgieł" Joanna Tekieli

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Szlak Srebrnych Mgieł Autor: Joanna Tekieli Wydawnictwo Szara Godzina Beata traci męża w wypadku samochodowym. Kobieta przeżywa ogromny ból po jego stracie. Małżonkowie nie mieli przyjaciół, gdyż odrzucali ich od siebie. Nie utrzymywali także kontaktów z rodziną. Z tego powodu Beata zostaje sama z całym ciężarem żało... Recenzja książki Szlak Srebnych Mgieł

,,Femme Fatale" Katarzyna Nowakowska

1.04.2021

❗❗ RECENZJA ❗❗ Tytuł: Femme Fatale Autor: Katarzyna Nowakowska Wydawnictwo Burda Książki ,,Femme Fatale" to kontynuacja pierwszej części książki pt. ,,Skandal”. Zirytowana, pełna żalu Julia rozpoczyna nowe życie w Paryżu. Jej zadaniem jest pomoc w otwarciu ekskluzywnego hotelu przystojnemu, francuskiemu biznesmenowi o imieniu Gaspard. Mę... Recenzja książki Femme fatale

,,Mistyfikator" Joanna Parasiewicz

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Mistyfikator Autor: Joanna Parasiewicz Wydawnictwo Szara Godzina Akcja toczy się we Lwowie i Berlinie w latach 1917 i 1920. Głównym bohaterem historii jest młody Wiktor Fogel. Jest albinosem, odmieńcem, co nie ułatwia mu życia. Chłopak ma mlecznobiałe włosy, jasne brwi i rzęsy. Jednak najbardziej przerażające są oczy ... Recenzja książki Mistyfikator

,,Racer" Katy Evans

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Racer Autor: Katy Evans Wydawnictwo Kobiece Katy Evans Wydawnictwo Kobiece Racer Tate to syn znanego Remingtona ,,Tajfuna” Tate. Mężczyzna prowadzi brawurowe życie, pełne nielegalnych wyścigów, szybkich samochodów i młodych, pięknych kobiet. Jest tzw. ,,wiecznym kawalerem”, nie zamierza się angażować uczuciowo z żadną... Recenzja książki Racer

,, Kaprys gangstera" Katarzyna Mak

1.04.2021

❗❗RECENZJA❗❗ Tytuł: Kaprys gangstera Autor: Katarzyna Mak Wydawnictwo Lipstick Books Katarzyna Mak - pisarka Lipstick Books Elena na co dzień prowadzi spokojne życie. Jest niezależną kobietą pracującą w prokuraturze. Jest bardzo zadowolona ze swojej pracy. Pewnego dnia Elena planuje wspólny urlop ze swoim chłopakiem Tomkiem. Niestety n... Recenzja książki Kaprys gangstera

,,Cztery liście koniczyny" Weronika Tomala

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Cztery liście koniczyny Autor: Weronika Tomala Wydawnictwo Zysk i Sk-a Judyta pracuje jako pielęgniarka na oddziale onkologii. Mieszka w Sopocie. Dziewczyna całym sercem angażuje się w pomoc swoim pacjentom. Wiele w życiu widziała, ale nadal jest wrażliwą osobą i nie potrafi być odporna na cierpienie innych i ich odchodz... Recenzja książki Cztery liście koniczyny

,,Przyjdzie pogoda na miłość" Wioletta Piasecka

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Przyjdzie pogoda na miłość Autor: Wioletta Piasecka Wydawnictwo Szara Godzina Wioletta Piasecka autorka Wydawnictwo Szara Godzina Historia przedstawia losy trzech przyjaciółek- Joanny, Magdaleny i Zuzanny. Każda z nich prowadzi odmienny tryb życia, jednak dziewczyny wzajemnie się wspierają. Joanna mieszka z ojcem, ... Recenzja książki Przyjdzie pogoda na miłość

,,Underground" Agata Suchocka

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Underground Autor: Agata Suchocka Wydawnictwo Akurat Agata Suchocka - pisarka Wydawnictwo MUZA SA Grzeszne książki Marla to 30-letnia kobieta prowadząca dość specyficzny tryb życia. Inteligentna, i wykształcona. Za dnia pracuje jako tłumaczka w firmie translatorskiej. Schludnie się ubiera w garsonki i szpilki. Nie wyr... Recenzja książki Underground

,,Nasze ciała" Aleksandra Pilch

1.04.2021

❗❗RECENZJA PRZEDPREMIEROWA❗❗ PREMIERA 23.03.2021 Tytuł: Nasze ciała Autor: Aleksandra Pilch Wydawnictwo Editio Red Aleksandra Pilch - strona autorska Editio Red Tamara Myles to zwykła dziewczyna, której życie nie wyróżnia się niczym od innych. Żyje pod dyktando matki, która ma strasznie ciężką osobowość. Pewnego dnia w życiu główne... Recenzja książki Nasze ciała

,,Skandal" Katarzyna Nowakowska

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Skandal Autor: Katarzyna Nowakowska Wydawnictwo Burda Książki K.N. Haner/Katarzyna Nowakowska - strona autorska Burda Książki Julia Widawska jest specjalistką do organizacji spotkań i wyjazdów, poprzez rezerwację lotów, hoteli, aut czy stolików w restauracjach. Życie głównej bohaterki nie jest usłane różami. Dziewczyn... Recenzja książki Skandal

,,Rozgrywka" Elle Kennedy

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Rozgrywka Autor: Elle Kennedy Wydawnictwo Zysk i Sk-a Elle Kennedy Zysk i S-ka Wydawnictwo Hunter Davenport to gwiazda i kapitan drużyny hokejowej. Pewnego dnia postanawia zmienić dotychczasowy tryb życia i narzuca sobie celibat. Niestety jego decyzja staje się przedmiotem drwin oraz uszczypliwych komentarzy ze stro... Recenzja książki Rozgrywka

,,Zniszcz mnie" Anna Langner

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Zniszcz mnie Autor: Anna Langner Wydawnictwo Kobiece Anna Langner - strona autorska Wydawnictwo Kobiece Główni bohaterowie to Amy i Barry. Amy to skryta i wrażliwa buntowniczka. Ukrywa swój bardzo wrażliwy charakter. Jest wycofaną osobą. W wolnej chwili oddaje się swojej pasji jaką jest rysowanie. Nigdy nie rozstaje s... Recenzja książki Zniszcz mnie

,,Perversion" T.M. Frazier

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Perversion Autor: T.M. Frazier Wydawnictwo Kobiece/ Niegrzeczne Książki T.M. Frazier Wydawnictwo Kobiece Niegrzeczne książki Główni bohaterowie Emma 12 lat i Tristan 16 lat. Oboje wychowują się w rodzinach zastępczych. Życie zmusiło ich do tego, że oboje musieli szybko dorosnąć. Ich pierwsze spotkanie było niestety n... Recenzja książki Perversion. Perwersja.

,,Kobieta w białym kimonie" Ana Johns

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Kobieta w białym kimonie Autor: Ana Johns Wydawnictwo Kobiece Ana Johns Wydawnictwo Kobiece Rok 1957- Japonia-kraj kwitnącej wiśni. Główna bohaterka Naoko Nakaruma. Dziewczyna jest zakochana ze wzajemnością w amerykańskim marynarzu o imieniu Jimmy. Ich miłość dzieli przepaść kulturowa. Jednak rodzina Naoko nie akceptu... Recenzja książki Kobieta w białym kimonie

,,Szepty spoza nicości" Remigiusz Mróz

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Szepty spoza nicości Autor: Remigiusz Mróz Wydawnictwo Filia/ Filia Mroczna Strona Remigiusz Mróz Wydawnictwo FILIA FILIA Mroczna Strona ,,Szepty spoza nicości” to trzeci tom serii sensacyjno-kryminalnej, w której głównymi bohaterami są patomorfolog Seweryn Zaorski oraz policjantka Kaja Burzyńska. Po ukazanych w dr... Recenzja książki Szepty spoza nicości

,,Do ostatniej kropli krwi" Monika Cieluch recenzja

1.04.2021

❗ RECENZJA ❗ Tytuł: Do ostatniej kropli krwi Autor: Monika Cieluch Wydawnictwo Amare Nasturcja Wrońska to ambitna pani fotograf z Grudziądza. Kobieta wie czego chce od życia. Pragnie być niezależna finansowo od nikogo. Pragnie sama osiągać sukcesy za pomocą własnej ciężkiej pracy, przy okazji rozwijając swoją pasję, jaką jest fotografia. ... Recenzja książki Do ostatniej kropli krwi

,,Droga na szczyt" Ewelina Dobosz recenzja

1.04.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Droga na szczyt Autor: Ewelina Dobosz Wydawnictwo Kobiece/ Niegrzeczne Książki Ewelina Dobosz - strona autorska Wydawnictwo Kobiece Niegrzeczne książki Liwia to atrakcyjna, młoda i piękna kobieta, której miłością są góry. Uwielbia zdobywać wysokie szczyty. Jej dotychczasowe życie jest przytłaczające. Ma złe relacje z ... Recenzja książki Droga na szczyt

,,Otwórz się na miłość" Natalia Sońska

18.02.2021

❗❗RECENZJA❗❗ Tytuł: Otwórz się na miłość Autor: Natalia Sońska Profil Autorski Wydawnictwo: Czwarta Strona Kochani takie książki kocham❤, które mnie wciągają i poniekąd zaskakują. Uwielbiam te niespodziewane zwroty akcji. Do tej pory mam po tej książce wiele emocji w sobie. Autorka pozytywnie mnie zaskoczyła, jednocześnie przywołując piękne wsp... Recenzja książki Otwórz się na miłość

Monika Magoska-Suchar ,,Zemsta ma Twoje imię"

18.02.2021

❗❗RECENZJA❗❗ Tytuł: Zemsta ma twoje imię Autor: Monika Magoska-Suchar- strona autorska Wydawnictwo: Editio Red Przede wszystkim na wstępie chciałam podziękować autorce za wysłany egzemplarz książki dla mnie. Jest rewelacyjna ❤. W relacjach damsko-męskich ludzie mają różne priorytety. Dla niektórych jest to miłość, ale czy wszyscy tacy jesteśmy?... Recenzja książki Zemsta ma twoje imię

,,Psoriasis Vulgarna" Arkadiusz Kasprzak

18.02.2021

🐞❗❗RECENZJA❗❗🐞 Tytuł: Psoriasis Vulgarna Autor: Arkadiusz Kasprzak Wydawnictwo: Ridero ,,Nie możesz zarazić się łuszczycą, więc spróbuj tolerancją " Ta książka jest całkowicie inna, niż wszystkie, jakie czytałam do tej pory. Pierwsze moje wrażenie po tym, jak spojrzałam na okładkę- jakiś ostry horror. Jednak ,,Psoriasis Vulgarna" to książka por... Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

,,Najlepsza oferta" Georgia Le Carre

18.02.2021

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Najlepsza oferta Autor: Georgia Le Carre Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Wydawnictwo Kobiece Niegrzeczne książki ,, Dla ratowania rodziny zrobi wszystko, ale nie wie jeszcze czym naprawdę okaże się dla niej najlepsza oferta". Na wstępie chciałam podziękować wydawnictwu za przesłany egzemplarz do recenzji. Wystarczyła jed... Recenzja książki Najlepsza oferta

,,Fre Birds" Emilia Szelest

18.02.2021

❗❗ RECENZJA ❗❗ Tytuł: Free Birds Autor: Emilia Szelest Wydawnictwo: Niegrzeczne Książki/ Wydawnictwo Kobiece Emilia Szelest - Strona Autorska Niegrzeczne książki Wydawnictwo Kobiece Jak wiele jesteśmy w szkole poświęcić dla tej jedynej miłości, wręcz nierealnej niczym z Hollywoodzkich filmów romantycznych? Na wstępie chciałam podziękować wydawn... Recenzja książki Free Birds

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl