Avatar @__ksiazkowelove_m

Pelnia_pasji

@__ksiazkowelove_m
4 obserwujących. 5 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 10 dni temu.
{} pelnia_pasji
{} Napisz wiadomość
4 obserwujących.
5 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 10 dni temu.

Recenzje książek

53 recenzje

Kochana córeczka

6.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę jaką Wam dzis przedstawię pochłonęłam szybciej niż niejedną lekką lekturę. Przed Wami #kochanacóreczka @wydawnictwofilia @alisonragsdalewrites Moi drodzy!nie jest mi dane być matką ale jeżeli zdarzyłby się cud, to wiem że dla mojego dziecka byłabym w stanie oddać swoje życie... dlatego ta recenzja jest dla mnie jedną z trudniejszych do na... {} Recenzja książki Kochana córeczka

Szukając nadziei

1.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia o której Wam dziś opowiem to powieść o dwójce osób które szukają w życiu nadziei że jeszcze będzie pięknie. #szukającnadziei @ak.klosinska Za egzemplarz dziękuję @wydawnictwoszostyzmysl Wyczekiwany urlop w życiu Basi to powrót w rodzinne strony.Pracownica biura projektowego w Poznaniu wyjeżdża na wieś by odetchnąć.Dla niej to czas na pr... {} Recenzja książki Szukając nadzei

W płomieniach

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy ostatnio jakaś książka skradła Wasze serce do tego stopnia,że popłynęły łzy? Niewątpliwie dla mnie seria #czteryżywioły @szponarmagda @wydawnictwoszostyzmysl to odkrycie i emocje do tego stopnia,iż z napisaniem opinii musiałam poczekać by ochłonąć i przetrawić treści jakie tam znalazłam. Pierwszą częścią tego cyklu jest książka #wpłomieniach... {} Recenzja książki W płomieniach

Niedoskonały

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę z recenzją książki #niedoskonały Od @grzeszne_ksiazki autorstwa @ewelina.nawara @malgorzatafalkowska . To co nas gniecie w środku, co nie daje nam normalnie funkcjonować powoduje iż zamykamy się na świat, na ludzi i wszystko co nas otacza.Myślimy,że życie jest do niczego i rezygnujemy z codziennych przyjemności.Tego doświadczył Simon,g... {} Recenzja książki Niedoskonały

Srebrna łyżeczka

9.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wieczorową porą przychodzę z recenzją książki #srebrnałyżeczka @magdalenawitkiewicz od @wydawnictwofilia któremu dziękuję za egzemplarz❤ Macie czasami tak, że jakaś książka skradnie Wasze serce do granic możliwości a do bohatera jesteście bardzo podobni z charakteru? Ja tak mam! właśnie przy czytaniu pierwszych stron książki uświadomiłam sob... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

Slodki smak marzeń

11.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór kochani❤ Mieszkacie na wsi a może w mieście? Jaki powinien być Wasz wymarzony dom?Miejsce w których chcielibyście mieszkać? Przychodzę z recenzją książki @aneta_krasinska_autorka pt."Słodki smak marzeń " @wydawnictwojaguar dziękuję za egzemplarz Laura wychowała się na wsi lecz perspektywy rozwoju skłaniają do przeprowadzki do Warsz... {} Recenzja książki Słodki smak marzeń

Bad Boys Bring Heaven

18.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę z recenzją książki #badboysbringheaven @c.s.riley od @editio.red któremu dziękuję za egzemplarz. "Oto powieść o miłości, która jest tak silna, że pod jej wpływem nawet anioł pójdzie za diabłem do piekła " tym cytatem zamieszczonym na okładce chce Wam przedstawić niezwykle wrażliwą i realną do granic możliwości historię Hope i Asy. Mło... {} Recenzja książki Bad Boys Bring Heaven

Łuszczyca

16.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś chcę poruszyć temat bardzo powszechny a zarazem prawdziwy a mianowicie temat akceptacji i tolerancji ludzi,którzy są obdarzeni chorobami skóry a konkretnie łuszczycą. "Nie możesz zarazić się łuszczycą,więc spróbuj tolerancją" @psoriasis_vulgarna @facet_po_trzydziestce dziękuję za to,że obdarzyłeś mnie zaufaniem i powierzyłeś swoje"dziecko"w r... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

M+P= love

9.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy miłość jest w stanie zmienić coś w naszym życiu?na lepsze? Na gorsze? A może lokując właściwie uczucia jesteśmy w stanie czerpać z życia pełnymi garściami to co jest nam dane 🤔 Historię m+p=Love od @wydawnictwo_novaeres autorstwa @ania_barczyk_mews przeczytałam jednym tchem,nie mogąc się od niej oderwać i zostawić na potem.... Dwoje bohateró... {} Recenzja książki M + P = LOVE

First Last Song

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnia część tej jakże emocjonującej serii od @wydawnictwojaguar autorstwa @bianca_iosivoni to "Last First Song" Jak myślicie, jaka jest najlepsza droga by dotrzeć do czyjegoś serca?czy to szacunek i okazywane zainteresowanie?czy może słowa ? W czwartej części Autorka przedstawia nam Grace i Masona, każde z nich zmaga się z własnymi słabościam... {} Recenzja książki First last song

Last First Kiss

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znacie takie książki, gdzie historia przepełniona jest emocjami a one kumulują w Was uczucia tak różne, które wywołują uśmiech,łzy i wszystko inne? Z pewnością tak więc ta książka to pozycja podobna do tych, która wywołała we mnie takie emocje,że muszę Wam o nich opowiedzieć. Druga część serii First od @wydawnictwojaguar to First Last Kiss @bianc... {} Recenzja książki First last kiss

Czas na ciszę

22.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jesteście z gatunku ludzi,którzy najpierw myślą potem robią czy na odwrót? Wierzycie,że od miłości da się uchronić,czy to uczucie spada na człowieka jak grom z jasnego nieba? "-po czym poznać,że to kobieta z którą chce spędzić resztę życia? -po prostu to czujesz.Patrzysz na nią a twoje ciało staje się miękkie niczym plastelina.Ona podchodzi i for... {} Recenzja książki Czas na ciszę

Biały latawiec

21.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niedawno otrzymałam propozycje od @wydawnictwoskarabeusz aby sięgnąć po twórczość @ewelina_matuszkiewicz. Pierwszą część tej trylogii czyli"Biały latawiec" czytałam bardzo długo... pozostałe już poszły znacznie szybciej.Wiec teraz chce Wam przedstawić moją opinię na temat pierwszej części. Kozienice to mała miejscowość, gdzie toczy się życie różn... {} Recenzja książki Biały latawiec

Sztuka dawania prezentów

12.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czym kierujecie się wybierając prezenty świąteczne dla najbliższych?"Sztuka dawania prezentów" @anna_szczesna_autorka od @wydawnictwo.kobiece,któremu dziękuję za egzemplarz przedstawia historię Amelii,która posiada niezwykłą umiejętność słuchania... Bohaterkami tej powieści są tak naprawdę dwie kobiety,Amelia i jej babcia Lucyna,która wychowywała... {} Recenzja książki Sztuka dawania prezentów

Jaśmina

29.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA PATRONACKA 🔥 Wczoraj do późnych godzin nocnych czytałam książkę,którą miałam możliwość objęcia patronatem "Jaśmina"@annaszafranskaauthor od @wydawnictwoniezwykle Jaśmina po nieudanym małżeństwie próbuje przybrać maskę uśmiechniętej i pewniej siebie kobiety,jednak to co skrywa głęboko w sercu to ból i cierpienie.W jej życiu pojawia się Ty... {} Recenzja książki Jaśmina

Toksyczna miłość

12.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodze z opinią książki "Toksyczna miłość"@k.a.zyskautorka od Wydawnictwa @waspos,któremu dziękuję za egzemplarz Klara Wysocka to młoda dziewczyna,która wyjeżdża do Anglii znaleźć dobrą pracę.Niedługo potem poznaje przystojnego policjanta Johna,para jest ze sobą szczęśliwa,biorą ślub i niby wszystko układa się wspaniale ale to tylko pozory.Mę... {} Recenzja książki Toksyczna Miłość

Mój szef

27.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy lubicie książki, gdzie jest mnóstwo emocji i uczuć?gdzie romans miesza się potężną dawka humoru a zarazem współczucia? Jeśli tak to nie wahajcie się ani chwili i koniecznie przeczytajcie tę książkę. Maria to chodzący kalkulator,jej umysł jest naprawdę wart nagrody Nobla i dlatego otrzymuje pracę na stanowisku starszego specjalisty do spraw f... {} Recenzja książki Mój szef

Tysiąc kawałków

21.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wczoraj skończyłam czytać książkę @anna_ziobro_autorka pt."Tysiąc kawałków"miałam okazję ją przeczytać w #BTtysiąckawałków dzięki Sylwii @ksiazka_do_towarzystwa za co serdecznie dziękuje ❤️ Julia i Daniel poznają się na sylwestrze w Pradze,nie jest to miłość od pierwszego wejrzenia a w dodatku różni ich bardzo wiele.Młody polonista w gimnazjum i ... {} Recenzja książki Tysiąc kawałków

Marzenia mają twoje imię

19.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na co dzień Cedric jest bankierem odpowiadającym za klientów firmowych.Jego świat zawalił się po tym jak jego narzeczona oznajmiła mu,że jest w ciąży z innym mężczyzną.Niewyobrażalby ból i rozpacz,zniszczenie i nienawiść zawładnęły nim tak bardzo,że każdego traktował jak nieproszonego gościa....ją również! niespodziewane spotkanie w windzie zmieni... {} Recenzja książki Marzenia mają twoje imię

Napraw mnie

8.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodze z kontynuacją książki p.Anny Langner pt"Napraw mnie" czytałam również pierwszą część czyli "Zniszcz mnie" i byłam bardzo ciekawa jak losy Amy i Barry'go się potoczą dalej.Dziękuję @wydawnictwo.kobiece za egzemplarz ❤️ Rozpacz po wyjeździe Barry'ego trwa.Amy nie czuje się najlepiej nie wiedząc dlaczego chłopak tak nagle przestał się odz... {} Recenzja książki Napraw mnie

Wybaczenie

5.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnią część serii"Łatwopalni" od @wydawnictwo_novaeres przeczytałam ze smutkiem.Nie lubię gdy seria mi się podoba i sięgam po ostatnią część🙈a wy wolicie pojedyncze książki czy serię? "Życie rysowane jest przez drobne chwile,momenty,ulotne skrawki rzeczywistości,dzięki którym dostrzegamy sens we wszystkim,co staje się naszą codziennością" Ost... {} Recenzja książki Wybaczenie

Przebudzenie

5.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie❤️ przeczytając drugą część książki z serii Łatwopalni pt. "Przebudzenie" od @burdaksiazki zastanawiałam się czy byłabym w stanie uciekać od miłości czy raczej być i pielęgnować ją mając za sobą spapraną przeszłość... Nie wiem co bym zrobiła,to wszystko zależy jak wielka byłaby to miłość 🤔a Wy? Jak byście postąpili? "Czasami trzeba przejś... {} Recenzja książki Przebudzenie

Łatwopalni

4.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Bez cierpienia nie rozumnie się szczęścia" Monika to nauczycielka polskiego jednej ze szkół pod Wałbrzychem.Od prawie dziesięciu lat nie związała się z nikim bo jej były chłopak skutecznie odstrasza wszystkich napotkanych mężczyzn.Grześ wciąż ją kocha ale w przeszłości musiał posłuchać ojca i rozstać się z Moniką,teraz bardzo tego żałuje.Na drod... {} Recenzja książki Łatwopalni

Tak smakuje miłość

4.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Tak smakuje miłość" @agata_przybylek od wydawnictwa @czwartastrona któremu bardzo dziękuję za egzemplarz, przeczytałam już jakiś czas temu ale czas nie pozwolił mi na swobodne napisanie opini o tej książce.Wiec teraz chce nadrobić zaległości. Bohaterką jest Ola,blogerka kulinarna, która przeżywa odejście męża. Powód rozstania tego małżeństwa jes... {} Recenzja książki Tak smakuje miłość

Otwórz oczy

30.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy bylibyście w stanie zakochać się i związać z człowiekiem, który ma taką władzę,że jest w stanie wymazać z pamięci część waszego życia?Ja chyba nie byłabym w stanie zaufać takiemu człowiekowi a co dopiero mówić o związku... "Myślę, że realna jest wędrówka ku szczęściu.Mozna iść do niego,a raczej płynąć brudną rzeką.Nie ma kładki,która wzniesie... {} Recenzja książki Otwórz oczy

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe