Avatar @__ksiazkowelove_m

Pelnia_pasji

@__ksiazkowelove_m
4 obserwujących. 5 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 16 dni temu.
{} pelnia_pasji
{} Napisz wiadomość
4 obserwujących.
5 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 16 dni temu.

Recenzje książek

53 recenzje

W jego oczach

30.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"nienawiść-nie jest jak inne uczucia. Starsza i młodsza od nich równocześnie. Sama rodzi przyczyny, które ją budzą do życia. Jeśli zasypia to nigdy snem wiecznym" Wczoraj wieczorem skończyłam czytać książkę p. @alicja_sinicka "W jego oczach"dziękuję @wydawnictwo.kobiece za egzemplarz ❤️ Lena i Artur są ze sobą już dwa lata.Niespodziewane zaręczyn... {} Recenzja książki W jego oczach

Zamiana

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeczytałam Książkę "Zamiana" autorstwa @betholearyauthor od @wydawnictwoalbatros,któremu dziękuję za egzemplarz ❤️ Leena po nieudanej prezentacji w pracy zostaje odsunięta od obowiązków na dwa miesiące.Niechętnie przyjmuje to do wiadomości ale na nakaz odpoczynku i regeneracji.Na weekend wyjeżdża do swojej babci Eileen,która szuka miłości w bar... {} Recenzja książki Zamiana

Z ciszy

25.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Stało się😔ostania część cyklu "z miłości" za mną... ogromnie mi szkoda,bo pokochałam te książki❤️ " Z ciszy"@martyna.senator ☺️ @weneedyabooks dziękuję raz jeszcze za te cudeńka 😍 A czy Wy macie jakieś ulubione serie książek?Bo mają niewątpliwie stała się ta. "Nie ma rzeczy niemożliwych.Są tylko trudne do wykonania" Zoja pracuje w firmie ojca,c... {} Recenzja książki Z ciszy

Z nicości

24.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy wierzycie w przyjaźń damsko- męską? Trzecią częścią cyklu z"Miłości" jest książka "Z nicości" @martyna.senator , dziękuję@weneedyabooks za egzemplarz ❤️ Elza ucieka z domu z niewiadomych dla nas przyczyn (wychodzi to dopiero później)ma ze sobą mały bagaż a w nim kilka rzeczy i maszynę do szycia. Kuba,przypadkowy kierowca zabiera ją do Krakowa... {} Recenzja książki Z nicości

Z otchłani

24.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przepłynęłam przez drugą zęść cyklu"Z miłości"@martyna.senator a dokładniej w książce "Z otchłani" dziękuję @weneedyabooks za egzemplarz ❤️ "Mam dwie dusze: jedna,która płacze i druga,która się śmieje... Dziś zamierzam się śmiać" Kaśka to energiczna dziewczyna,mieszka z Sarą i ma chłopaka Adama. Ich na pozór szczęśliwi związek rozsypuje się gdy... {} Recenzja książki Z otchłani

Gdyby ocean nosił Twoje imię

20.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kilka dni temu skończyłam czytać książkę "Gdyby ocean nosił Twoje imię" dziękuję @weneedyabooks za egzemplarz Shirin to muzułmaninka, która często zmienia miejsce zamieszkania. Nosi hidżab i nie ma łatwego życia, ciągle jest wyzywana przez społeczeństwo a wrogo nastawieni do niej znajomi kompletnie nie rozumieją jej stylu życia. Uwielbia breakdan... {} Recenzja książki Gdyby ocean nosił twoje imię

Życie po tobie

19.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Eliza traci męża w wypadku.Zostaje sama z córką i synem chorym na zespół Downa. Przeprowadza się do domu rodzinnego rodziców. Cała rodzina pomaga jej jak tylko może. Niestety Eliza choć minęły już 3lata od śmierci męża nie potrafi znaleźć sił na życie. Czy nowo poznane osoby pomogą bohaterce stanąć na nogi? Czy bohaterka ma szansę na miłość? Każdy... {} Recenzja książki Życie po tobie

Skandal

18.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Julia i Iga. Dwie córeczki tatusia. Julia niepewna siebie dwudziestopięcio letnia skromna dziewczyna a Iga zawsze perfekcyjna pod każdym względem zwana Królową lodu. Zupełnie różne a jednak łączą je pieniądze ojca i firma w której pracują. Julia zmuszona przez rodzinę musi wyjechać w celach zawodowych z gburowatym Windstorem do Nowego Jorku , z cz... {} Recenzja książki Skandal

Oczami Aleksandry

18.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem postanowiłam przedstawić Wam książkę "Oczami Alexandry" autorki Natashy Bell, którą miałam możliwość Przeczytać dzięki @wydawnictwoczarnaowca ❤️ Macie czasem tak, że lubicie sobie wyobrażać 'co by było gdyby?' Lub Myślisz , że wiesz wszystko o swojej żonie, a tak naprawdę nie wiesz najważniejszego' Alexandra to trzydziestopięcioletni... {} Recenzja książki Oczami Alexandry

Przecież obiecałaś....

18.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyszłam żeby życzyć Wam miłego popołudnia i podzielić się opinią na temat książki" Taniec słonecznika" p.Beaty Anny Piersiak, dziękuję @wydawnictwo_novaeres za egzemplarz ❤️ Mieliście okazję przeczytać? Michalina to dziewczyna z dobrego domu,gdzie rodzice bardzo pomagali swoim dzieciom i przede wszystkim dążyli do zdobycia wykształcenia.Z Alkie... {} Recenzja książki Taniec słonecznika

Oczy wilka

16.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zastanawialiście się kiedyś jakby to było gdyby ktoś podał Wam zastrzyk, który spowodowałby, że wymazalibyście złe chwile z pamięci?? Skończyłam "Oczy wilka" @alicja_sinicka , dziękuję @wydawnictwo.kobiece za egzemplarz ❤️ Lena Kajzer przeprowadza się do przyjaciółki,do miejscowości Głębia. Nie zdążyła się zadomowić a już pechowo wjeżdża w BMW n... {} Recenzja książki Oczy wilka

Z popiołów

15.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Czasami wcale nie potrzeba kilku lat, aby zobaczyć w oczach drugiego człowieka kawałek własnej duszy" Sara to młoda studentka, której życie nie oszczędzało. Sponiewierana przez byłego chłopaka po trzech latach nadal żyje w swoim świecie i nie dopuszcza do siebie żadnego mężczyzny. Matka z ojcem kazali jej nie rozpowiadać co ją spotkało a co za t... {} Recenzja książki Z popiołów

Tam gdzie milczą róże

14.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anastazja to typowa matka Polka. Pracuje,wychowuje dwóch synów ,sprząta ,gotuje. Nie cieszy się z życia i ma ochotę uciec.Mąż tak jakby ma swój świat i nie za bardzo interesuje się życiem domowników. Nastka czuje się jak automat bezwiednie wykonujący codziennie te same czynności.Jest tak naprawdę samotna a koleżanka z pracy z którą się nie polubił... {} Recenzja książki Tam, gdzie milczą róże

Najcenniejszy podarunek

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Oliwia dwudziestolatka pracująca w piekarni ma ogromny ciężar na swoich barkach. Mieszka z ojcem i siostra nastoletnią buntowniczką. Ich matka wyjechała kilka lat wcześniej do pracy za granicę. Z tego powodu ojciec dziewczyn zaczyna nadużywać alkoholu. Niestety wszystko jest na głowie Oliwii. Czy dziewczyna w tak młodym wieku jest w stanie ogarnąć... {} Recenzja książki Najcenniejszy podarunek

Jedyne takie miejsce

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lena to bardzo skromna, nieśmiała dziewczyna ze wsi. J ako 16-sto latka zostaje matką. Syna pokochała z całych sił pomimo tego, że ojciec dziecka wyrzekł się ich. Uwielbiam książki z wątkiem starszych dobrych osób i właśnie w tej książce możemy poznać babcie Teresę i dziadzia Tadka ,którzy pomagają Lenie z całych sił. Każdy z nas pewnie pamięta k... {} Recenzja książki Jedyne takie miejsce

Tam gdzie mieszkam

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z Recenzja tej książki zwlekałam bardzo długo. Nie umiałam obrać słów które chciałabym Wam przekazać na temat tej książki. Linden jest nastoletnia sierotą, uczy się w liceum osiąga Bardzo dobre wyniki w nauce, Jednak od jakiegoś czasu mieszka w szkole i udaje jej się to ukrywać przed wszystkimi. Bohaterka nie lubi przyjmować pomocy i chce żyć zdan... {} Recenzja książki Tam gdzie mieszkam

Bad boys go to hell

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziękuję @wydawnictwoniezwykle za zaufanie i to, że mogłam objąć patronowanie książki, która skradła moje serce od pierwszych stron ❤️ _______________________________________________ "Kto się czubi,ten się lubi"na pewno znacie to powiedzenie. Olivia Cooper to nastolatka, która po latach wraca do swojego rodzinnego miasta. Mike to jej wróg numer j... {} Recenzja książki Bad Boys go to hell

Pójdę za tobą wszędzie

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kaja kilka tygodni po weselu przyjaciółki dowiaduje się, że jest w ciąży. Na domiar złego nawet nie pamięta jak miał na imię przypadkowo poznany chłopak. Dziewczyna jest totalnie zagubiona bo od momentu skończenia osiemnastu lat utrzymuje się sama a praca jako kelnerka nie dawała jej poczucia bezpieczeństwa. Pozostaje jej tylko go odszukać i poinf... {} Recenzja książki Pójdę za tobą wszędzie

Lęki podskórne

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to thriller psychologiczny , kryminał, który bardzo chciałam przeczytać i dziękuję za te możliwość @wydawnictwoczarnaowca. Znany Bernard Bielak jest autorem sztuk teatralnych związany z Luna bardzo emocjonalnie dziwną kobietą. Na pozór zwykłe szczęśliwe małżeństwo w rzeczywistości dwa różne dobrane charaktery. W noc swoich 40 urodzin Bernard ... {} Recenzja książki Lęki podskórne

Wierność jest trudna

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przystojniak, który zawrócił w głowie niejednej kobiecie... I to dosłownie" _______________________________________________ Tym jednym zdaniem chce Was wprowadzić w świat sióstr Elizy i Patrycji gdzie Szczepan będzie odgrywał bardzo ważna rolę w życiu tych dwóch bliźniaczek .... Ale co dalej z Pawłem? Eliza i Paweł to para szykująca się do ślub... {} Recenzja książki Wierność jest trudna

Serce na wietrze

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W drugiej części Ania to silna i pewna siebie osoba. Wróciła do szkoły do klasy maturalnej. Mija rok od tragicznego wypadku ale smutek pozostaje nadal. Sprawy nie ułatwia nowy nauczyciel zwany potworem jednak z czasem okazuje się,że nie taki diabeł straszny jak go opisali. Ania otwiera się na nowe znajomości i gdzieś tam z boku czeka na nią Michał... {} Recenzja książki Serce na wietrze

Morze ciemności

12.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do przeczytania tej książki radzę przygotować stertę chusteczek i mnóstwo czasu bo od tej książki nie idzie się oderwać. Przepiękna historia młodej dziewczyny, która w wieku nastoletnim zostaje rzucona na głęboką wodę. Anna to nastolatka, bardzo kochana przez rodziców. Ksiażka zaczyna się niepozornie od kupna starego domu na obrzeżach, bez wody,be... {} Recenzja książki Morze ciemności

Prywatny ochroniarz

10.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Phoebe Green to córka bardzo znanego biznesmena, który prowadzi firmę i zatrudnia w niej również swoją córkę. Młoda dziewczyna jest bardzo sceptycznie nastawiona do pomysłu ojca, który chce zatrudnić dla niej prywatnego ochroniarza.Wiążę się to z tym, że Phoebe ma uraz do ochroniarzy po ostatnim jej nieudanym romansie. Rozkapryszona dziewczyna rob... {} Recenzja książki Prywatny ochroniarz

Trapped

10.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agentka Holly Evans zostaje zmuszona aby wtargnąć do świata mafiosy i wystawić na tacy Declana Halle.Kobieta jest tym faktem przerażona ale bojąc się o swoje losy i o to aby na świat nie wyszły informacje o niej z przeszłości z trudem przygotowuje się do tej akcji. Jej zadaniem jest uwieść przystojnego mężczyznę, szefa mafii handlującej narkotykam... {} Recenzja książki Trapped

Drugie podejście

10.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nieśmiała Shane aby zmienić coś w swoim życiu i poznać nowych ludzi postanawia wyjechać na studia do Londynu. Jej plan jest oczywisty- robić wszystko to na co wcześniej nie mogła sobie pozwolić. Okłamując rodziców co do kierunku studiów wpada w tarapaty. Prowadzi własny blok ksiażkowy o nazwie Francuski Arbuz 19. I to właśnie z pisaniem wiąże swoj... {} Recenzja książki Drugie podejście

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe