Avatar @annawojdylak1

Me.and.my.alter.ego

@annawojdylak1
1 obserwujących.
Kanapowicz od ponad 2 lat.
Me.and.my.alter.ego
Napisz wiadomość
Obserwuj
1 obserwujących.
Kanapowicz od ponad 2 lat.

Recenzje książek

15 recenzji

Na progu zła

5.05.2020

#recenzja #naproguzła #LouiseCandlish #wydawnictwomuza Sławny thriller, który reklamowany jest wszędzie i na wysokim poziomie, piszą o nim, że hipnotyzuje. Tylko czy jest, aż tak dobry? Fiona, matka dwóch chłopców i żona. W jej małżeństwie, nie układa się jednak tak jak powinno i po kolejnej zdradzie męża, Fi postanawia się rozstać, dorośli, doj... Recenzja książki Na progu zła

Recenzja

5.05.2020

#recenzja #pełniawilka #KarolinaKaczyńskaPiwko #waspos Tytuł: Pełnia wilka Autor: Karolina Kaczyńska-Piwko Tom: 1 Wydawca Wydawnictwo WasPos Troszkę się bałam tej książki, thriller, kryminał, sensacja z nutką romansu, i wierzenia słowiańskie, ich bałam się najbardziej, właściwie tego, że ich nie zrozumiem, że zepsują klimat książki. Tak się jedn... Recenzja książki Pełnia wilka

Gdyby nie ty

29.04.2020

#gdybyniety #ColleenHoover Tytuł: Gdyby nie ty Autor: Colleen Hoover Data premiery: 11.03.2020 Wydawnictwo: Wydawnictwo Otwarte Jak zawsze Collen Hoover, zabrała nas do świata uczuć, nie zawiodłam się czytając tę książkę. Pochłonęła mnie ta historia i na długo pozostanie w mojej pamięci. Myślę, że wiele kobiet, kiedy będzie czytać tą historie, z... Recenzja książki Gdyby nie ty

Słodka nadzieja

29.04.2020

#recenzja #tilliecole #słodkanadzieja Tytuł: Słodka nadzieja Autor: Tillie Cole Seria: Słodki dom tom-3 Ally to kuzynka Romea znanego z wcześniejszej częsci tego cyklu. Choć czytałam wszystkie to ta najbardziej przypadła mi do gustu. Dziewczyna jest kuratorką muzealną, kocha sztukę, jest niepoprawną romantyczką, a jej osobowość jednoczy ludzi. T... Recenzja książki Słodka Nadzieja

Ognista sukienka

29.04.2020

#recenzja #ognistasukienka #pattygoodman Tytuł: Ognista sukienka Autor: Patty Goodman "Znasz bajkę o kopciuszku? To dobrze, bo to zupełnie inna historia." Jeśli szukacie historii innej niż wszystkie, oto ona. Ognista sukienka, to nie jest poważna historia, to lekka, przezabawna, z ogromna dawką nietuzinkowych metafor, opowieść o kopciuszku, zup... Recenzja książki Ognista sukienka

Lilianna

29.04.2020

#recenzja #Lilianna #pinktattoo #1 Tytuł: Lilianna Autor: Anna Szafrańska Seria: Pink tattoo Tom: 1 Śmiało mogę powiedzieć, że to najlepsza książka jaką w tym roku przeczytałam. Autorka opisała w niej brutalną prawdziwą rzeczywistość, a emocjonalnie rozłożyła mnie na łopatki. Rzadko mam okazję, przeżywać historię wraz z jej bohaterami, ale w tej... Recenzja książki Lilianna

Złączeni nienawiścią

29.04.2020

#premiera #recenzja #złączeninienawiścią #corareilly Tytuł: Złączeni nienawiścią Autor: Cora Reilly Seria: Born in blood mafia chronicles Tom: 3 Według mnie najlepsza seria mafijna, jaką miałam okazję czytać, często jest tak, że po pierwszym świetnym tomie kolejne są coraz gorsze, ale nie u Cory. Każda z części wnosi nowe emocje, nowe historie, ... Recenzja książki Złączeni nienawiścią

Scars

29.04.2020

#recenzja #scars #MarzenaMiłek Tytuł: Scars - Przewrotny los Autor: Marzena Miłek Można powiedzieć, że to historia o Pięknej i Bestii. Tylko w zupełnie innym świetle. Alicia to młoda dziewczyna która nie musi przejmować się niczym. Ciągłe imprezy, spotkania ze znajomymi, alkohol to jej codzienność, za każdym razem kiedy wpadnie w tarapaty rodzic... Recenzja książki Scars. Przewrotny los

Ucieczka w zniewolenie

29.04.2020

#recenzja #ucieczkawzniewolenie #KarolinaAgataSocha Tytuł: Ucieczka w zniewolenie Autor: Karolina Agata Socha Czytając opis wydawcy, pomyślałam sobie, że to będzie takie 50 twarzy greya, lub 365 dni w jednym, ale nie! To naprawdę świetna książka, owszem erotyk ale wpisujący się klimatem w mroczny thriller. Jestem pod ogromnym wrażeniem pióra aut... Recenzja książki Ucieczka w zniewolenie

Syn mafii

29.04.2020

Tytuł: Syn mafii Autor: Samanta Louis Seria: The Costello Family Tom: 1 Ostatnio serie mafijne są bardzo popularne, jak dla mnie to świetnie, bo lubię je, taki motyw książkowy jest jak najbardziej w moim guście. Ta historia jednak wyłamuje się nieco ze schematów znanych mi do tej pory. Dodało to książce kolejnego plusa. Poznajmy Audrey, która m... Recenzja książki Syn mafii

Ostatnie zlecenie

29.04.2020

Tytuł - Ostatnie zlecenie Autor - Katarzyna Wilk Jedna zła decyzja będzie miała swoje konsekwencje, i to zawsze. Jeden błąd może nas kosztować więcej niż jesteśmy w stanie sobie wyobrazić. Anna ma kochającego męża, ona ma wszystko, pieniądze, karierę jej życie jest takie jakie wiele z nas chciałoby mieć, jednak dla niej to za mało. Rozpuszczona... Recenzja książki Ostatnie zlecenie

Osaczona

29.04.2020

Świetny debiut! Autorka która skrywa się pod pseudonimem , a sama historia jest oparta na faktach z jej życia, to już zachęca, ale sama fabuła jest naprawdę wciągająca. Co ma zrobić młoda kobieta, która dowiaduję się, że mąż zdradza ją, z jak jej się wydawało najlepszą koleżanką? Gdy nie tylko musi znosić pretensje swojej matki, ale spada na nią... Recenzja książki Osaczona

Życie po tobie

29.04.2020

Tytuł: Życie po tobie Autor: Klaudia Bianek - profil autorski Wydawca: Czwarta Strona Wbrew pozorom, najtrudniej napisać recenzje dobrych książek. Chciałoby się ubrać w słowa, emocje jakie towarzyszą po przeczytaniu i nie pominąć żadnego ważnego szczegółu ani słowa. Gdybym chciała napisać wszystko co teraz mam w głowie na temat tej książki, lim... Recenzja książki Życie po tobie

Zmiana tom 1

29.04.2020

Tytuł: Zmiana Tom: 1 Autor: Jolanta Sad Fajna obyczajówka, która szybko wciąga, nie jest przepełniona seksem, a skupia się raczej na uczuciach, myślach, i dogłębnych analizach bohaterów. Anna to dobra skromna dziewczyna, która pewnego razu oferuje pomoc mężczyźnie, zarówno on jak i ona od pierwszego spojrzenia , czują jakieś dziwne iskry między s... Recenzja książki Zmiana Tom 1

Recenzja preppy

29.04.2020

Myślę, że to jedna z najpopularniejszych niegrzecznych serii ostatnich lat, i pewnie większość ją zna, lub chociaż o niej słyszała. Historia Preepego to zakończenie serii, mimo, że autorka wydała jeszcze dwa spin-offy, to tak naprawdę to właśnie "życie i śmierć Samuela Clearwatera jest taką wisienką na torcie tej serii. Lubię czytać książki wydan... Recenzja książki Preppy: Życie i śmierć Samuela Clearwatera. Część 1

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl