Anita Alwasiak

Tłumaczka
Zostań fanem autorki:

Książki

Mozzarella ricotta i mascarpone
Mozzarella ricotta i mascarpone
Christina Kempe
8/10

Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, riscotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wie...

Dieta bez wyrzeczeń ubogowęglowodanowa
Dieta bez wyrzeczeń ubogowęglowodanowa
Nicolai Worm, Doris Muliar

Poradnik poświęcony przełomowej metodzie odżywiania - diecie ubogowęglowodanowej, która kładzie kres ciągłemu liczeniu kalorii i stresowi, jaki towarzyszy posiłkom: pozwala jeść w dowolnych ilościach ...

Potrawy z cukinii i bakłażanów
Potrawy z cukinii i bakłażanów
Cornelia Schinharl

Cukinie i bakłażany, tak popularne w kuchni śródziemnomorskiej, doskonale komponują się w potrawach z mięsem, rybami, ziołami, a także z innymi warzywami. Można z nich przyrządzać smaczne i lekkie dan...

Spaghetti na różne sposoby
Spaghetti na różne sposoby
Cornelia Schinharl

Spaghetti to bez wątpienia jedna z najbardziej znanych i najchętniej jedzonych potraw na świecie. Olbrzymia różnorodność sosów i dodatków, z którymi można podawać spaghetti sprawia, że nigdy się nie n...

Szparagi
Szparagi
Marlisa Szwillus

Jeśli wiosna - to szparagi! Wyśmienite, zdrowe i do przyrządzenia na tysiące różnych sposobów. Gotowane, smażone, pieczone. Serwowane jako lekkostrawna przekąska lub danie główne. Na wykwintne przyjęc...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl