Cosima Bellersen Quirini

Autor
Zostań fanem autora:

Książki

399 przetworów na zimę
399 przetworów na zimę
Cosima Bellersen Quirini

Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a w puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym...

Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Cosima Bellersen Quirini

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowy smak mogą mieć również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, ...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl