Fridhelm Volk

Autor
Zostań fanem autora:
5 /10
1 ocena z 1 książki,
przez 1 kanapowicza

Książki

Domowe przysmaki. Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie
Domowe przysmaki. Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie
Renata Volk, Fridhelm Volk
5/10

Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj się, że przygo...

Praktyczny przewodnik grzybiarza
Praktyczny przewodnik grzybiarza
Fridhelm Volk, Renate Volk

Pierwsza część książki „Łatwe rozpoznawanie grzybów” umożliwia szybkie i dokładne ich rozpoznawanie. - cechy charakterystyczne w okamgnieniu, - łatwe i zrozumiałe opisy najważniejszych cech, - zdjęcia...

Sezon na grzyby
Sezon na grzyby
Fridhelm Volk, Renate Volk

Kurki, koźlaki można zbierać już latem. Jak odróżniać gatunki jadalne od trujących? Jak przygotować tort grzybowy, azjatycką zapiekankę z grzybów albo ragôut z prawdziwków? Ta książka to prawdziwy rar...

Zioła w kuchni
3 wydania
Zioła w kuchni
Engelbert Kotter, Fridhelm Volk, Renate Volk

Zrób to sam. Zioła w kuchni Bazylia, mięta, szałwia! Zioła są smaczne, zdrowe i... piękne! Jak przyprawiać potrawy ziołami: - duży wybór przypisów na znakomite przystawki, zupy i sałatki, - ...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl