Marianne Kaltenbach

Autor
Zostań fanem autora:
Kategorie
Kuchnia regionalna

Książki

Kuchnia japońska
2 wydania
Kuchnia japońska
Marianne Kaltenbach, Adam Wieczorek

Czym różni się ryż genmai od ryżu hakumai? Do czego podaje się wasabi? Co sprawia, że sushi potrafi zachwycić nawet najwybredniejszych smakoszy? Potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni przebojem podbiły serca...

Sprawdzone przepisy. Szkoła gotowania
Sprawdzone przepisy. Szkoła gotowania
Friedrich Wilhelm Ehlert, Marianne Kaltenbach

Dzięki lekturze tej książki gotowanie przestanie być codziennym męczącym obowiązkiem, a stanie się prawdziwą przyjemnością. Autorzy znani kucharze objaśniają zasady zdrowego odżywiania, podają infor...

Szkoła gotowania
Szkoła gotowania
Marianne Kaltenbach

Autorzy - znakomici kucharze - objasniają zasady zdrowego żywienia, podają informacje o podstawowych produktach i ich przygotowaniu, a także o zastosowaniu nowoczesnego sprzętu gospodarstwa domowego. ...

Wypieki
Wypieki
Marianne Kaltenbach

Książka zawiera: ponad 90 przepisów na wyśmienite ciasta, świąteczne torty, ciasteczka, oraz inne smakowitości. Wyczerpujące przepisy podstawowe. Najtrudniejsze czynności przedstawiono na zdjęciach. K...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl