Temat

Jak dodać recenzje- klub recenzenta

Postów na stronie:
@maczek89
@maczek89
212 książek 5 postów
2021-03-02 15:41 #
Witam od tygodnia borykam się z problemem dodania recenzji i nie wiem już co mam zrobić. Po zatwierdzeniu książki do recenzji 2 tyg czekałam na jej przyjście z wydawnictwa. Książka przyszła- status książki nadal widniał, że przekazany adres do wydawnictwa. Nie mam żadnego maila, aby zatwierdzić książkę z poziomu swojego maila. Dlatego napisałam do admina. Książka została przez admina zatwierdzona i obecnie mam status czeka na recenzje. Dni mi lecą a ja nadal nie moge dodać recenzji..Nie wiem co mam zrobić. Wiadomośc napisana na kontakt pomoc- odpowiedź -wszystko napisane w regulaminie. Gdzie znajduje się magiczny guzik ,abym mogła dodać recenzje?
# 2021-03-02 15:41
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
167 książek 308 postów
2021-03-02 17:05 #
Hejka, odpowiadając po kolei.
1) Za wysyłkę odpowiada wysyłający, czyli wydawca/autor.
2) Recenzent sam potwierdza fakt odbioru książki, tutaj znajdziesz instrukcję jak to zrobić: https://nakanapie.pl/wiki/jak-potwierdzic-odbior-ksiazki
Uprzedzając pytanie, mail przychodzi na 100%. Sprawdzałam. Nie wiem, z jakiej poczty Pani korzysta, ani w czym otwiera, ale ja wyszykuję po tytule "Twój adres został przekazany" i znajduję.
3) Recenzje można dodać wchodzą w podstronę książki i wybierając opcję "napisz swoją recenzję":



Można też wejść w link ogólny:https://nakanapie.pl/recenzje/dodaj(Była o tym informacja podczas akceptowania warunków Klubu Recenzenta).
# 2021-03-02 17:05
{}× 1
Odpowiedz
@maczek89
@maczek89
212 książek 5 postów
2021-03-02 17:14 #
dziękuję za odpowiedz . Rozumiem- czyli mogę dodać normalnie z podstrony książki- w wyszukiwarce recenzje i dodać pod koniec informacje : "książkę otrzymałam z klubu recenzenta " i zostanie ona potwierdzona? nigdy tak nie robiłam, tylko z poziomu "klubu recenzenta"
# 2021-03-02 17:14
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
167 książek 308 postów
2021-03-02 17:38 #
Tak, może Pani tak robić. Ja zawsze tak robiłam i działało :) Tylko ważne, żeby dodać recenzję, nie opinię.
# 2021-03-02 17:38
{}× 1
Odpowiedz
@maczek89
@maczek89
212 książek 5 postów
2021-03-02 17:45 #
Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam
# 2021-03-02 17:45
{}
Odpowiedz
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe