Temat:

Konkurs na recenzję tygodnia z Kumiko.pl - 14/2012

2012-04-02 20:20 #
Zapraszamy do udziału w czternastej edycji konkursu na recenzję tygodnia w 2012 roku.

Nagody w konkursie ufundowała Księgarnia internetowa Kumiko.pl




Nagrodami są:
- bon o wartości 50 zł na zakupy w księgarni internetowej Kumiko.pl
- 2 bony uprawniające do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl - bony te mogą trafić zarówno do autorów recenzji, jak i osób, które podzielą się swoimi opiniami na temat zgłoszonych recenzji

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)
- dodatkowo można również umieścić krótki fragment lub komentarz - dlaczego akurat ta recenzja może wydać się ciekawa

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 30 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane
- do konkursu nie można zgłaszać recenzji książek przekazanych przez nakanapie.pl do recenzji

5) Nagrody dodatkowe (2 bony uprawniające do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl) mogą trafić do osób, które wskażą recenzję, która wg nich powinna wygrać. Wymagane jest merytoryczne uzsadnienie takiego wyboru. Podczas wyboru recenzji tygodnia redakcja będzie brała pod uwagę sugestie użytkowników.

6) Recenzje można zgłaszać od 02.04.2012 do 09.04.2012 (włącznie), a swoje opinie na temat recenzji można wyrażać do 10.04.2012 (włącznie).

7) Wyniki ogłosimy po 10.04.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-04-02 20:20
@dorsz29
@dorsz29
80 książek · 122 postów
2012-04-02 20:29 #
http://nakanapie.pl/book/731956/review/12446/serenada-czyli-moje-zycie-niecodzienne.htm

SERENADA CZYLI MOJE ŻYCIE NIECODZIENNE autorstwa Małgorzaty Gutowskiej-ADAMCZYK
# 2012-04-02 20:29
@milla
@milla
296 książek · 174 postów
2012-04-03 11:45 #
# 2012-04-03 11:45
@Estijana
@Estijana
55 książek · 16 postów
2012-04-03 17:26 #
# 2012-04-03 17:26
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-04-03 17:47 #
# 2012-04-03 17:47
@candylove27
@candylove27
216 książek · 521 postów
2012-04-03 20:46 #
# 2012-04-03 20:46
@Darcy
@Darcy
112 książek · 126 postów
2012-04-04 12:24 #
# 2012-04-04 12:24
@Larissa
@Larissa
134 książek · 51 postów
2012-04-04 12:32 #
# 2012-04-04 12:32
@trabska
@trabska
204 książek · 21 postów
2012-04-05 00:18 #
# 2012-04-05 00:18
@Potania
@Potania
254 książek · 396 postów
2012-04-05 13:10 #
# 2012-04-05 13:10
@Susie95
@Susie95
102 książek · 18 postów
2012-04-05 16:18 #
# 2012-04-05 16:18
@PinkMiracle
@PinkMiracle
125 książek · 17 postów
2012-04-05 16:20 #
# 2012-04-05 16:20
@Uleczka448
@Uleczka448
58 książek · 156 postów
2012-04-05 18:58 #
# 2012-04-05 18:58
@anna.urbanska
@anna.urbanska
308 książek · 11 postów
2012-04-05 20:57 #
# 2012-04-05 20:57
PM
@Palanee
36 książek · 11 postów
2012-04-06 16:29 #
# 2012-04-06 16:29
KO
@kadzia.osuch
99 książek · 27 postów
2012-04-06 17:24 #
# 2012-04-06 17:24
@elektrycznosc
@elektrycznosc
85 książek · 2 postów
2012-04-07 09:36 #
# 2012-04-07 09:36
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2012-04-07 17:20 #
"Africanus. Syn konsula" Santiago Posteguillo

http://nakanapie.pl/books/731029/reviews/12565.africanus-syn-konsula
# 2012-04-07 17:20
@darooo
@darooo
55 książek · 79 postów
2012-04-07 17:54 #
"Rowerem i pieszo przez Czarny Ląd : listy z podróży afrykańskiej z lat 1931-1936", Kazimierz Nowak
http://nakanapie.pl/book/719965/review/12597/rowerem-i-pieszo-przez-czarny-lad-listy-z-podrozy-odbytej-w-latach-1931-1936.htm
# 2012-04-07 17:54
@Fonin
@Fonin
100 książek · 128 postów
2012-04-07 19:34 #
# 2012-04-07 19:34
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2012-04-08 23:32 #
Nadzieja czerwona jak śnieg - Andrzej W. Sawicki

http://nakanapie.pl/books/726358/reviews/12423.nadzieja-czerwona-jak-snieg
# 2012-04-08 23:32
@keskese87
@keskese87
240 książek · 144 postów
2012-04-09 15:56 #
# 2012-04-09 15:56
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-04-09 20:15 #
# 2012-04-09 20:15
@jedrzej44
@jedrzej44
49 książek · 14 postów
2012-04-09 21:51 #
http://nakanapie.pl/books/731750/reviews/12632.stulatek-ktory-wyskoczy-przez-okno-i-znikna

"Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął" Jonas Jonasson
# 2012-04-09 21:51
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2012-04-11 20:27 #
Czas na ogłoszenie wyników

1. Miejsce i nagrodę - bon o wartość 50 zł na zakupy w księgarni internetowej Kumiko.pl otrzymuje Palanee za recenzje do książki Laura Hillenbrand - Niezłomny

2 Miejsce i nagrodę - bon uprawniający do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl otrzymuje anna.urbanska za recenzję do książki Tancerka Degasa - Kathryn Wagner

3 Miejsce i nagrodę - bon uprawniający do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl otrzymuje morelka11 za recenzję do książki Klątwa tygrysa - Colleen Houck
# 2012-04-11 20:27

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się