Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 1/2012

2012-06-04 13:20 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z nowymi zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję lub komentarz. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję lub komentarz należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji i komentarzy:
- użytkownik zgłaszający recenzję lub komentarz oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja lub komentarz nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję lub komentarz
- recenzje lub komentarze, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji/komentarza
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Zawiłości miłości", Dorota Gellner
"Dexter. Taki sympatyczny morderca", Douglas L. Howard


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Czarnobyl Baby Reportaże z pogranicza Ukrainy i z Białorusi", Merle Hilbk, Tarnas Barbara

7) Konkurs trwa od 04.06.2012 do 10.06.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 11.06.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-06-04 13:20
{}
Odpowiedz
@Potania
@Potania
254 książki 395 postów
2012-06-04 14:05 #
# 2012-06-04 14:05
{}
Odpowiedz
@Elaine
@Elaine
85 książek 673 posty
2012-06-04 14:11 #
# 2012-06-04 14:11
{}
Odpowiedz
@Gosiarella
@Gosiarella
161 książek 173 posty
2012-06-04 14:32 #
# 2012-06-04 14:32
{}
Odpowiedz
@Sallymy
@Sallymy
102 książki 187 postów
2012-06-04 14:53 #
# 2012-06-04 14:53
{}
Odpowiedz
@Bezimiennaa
@Bezimiennaa
49 książek 180 postów
2012-06-04 15:27 #
# 2012-06-04 15:27
{}
Odpowiedz
@giffin
@giffin
142 książki 35 postów
2012-06-04 15:53 #
Rosja. Podróż do serca kraju i narodu, Jonathan Dimbleby
http://nakanapie.pl/books/739249/reviews/13951.rosja-podroz-do-serca-kraju-i-narodu
# 2012-06-04 15:53
{}
Odpowiedz
@Larissa
@Larissa
134 książki 51 postów
2012-06-04 16:01 #
# 2012-06-04 16:01
{}
Odpowiedz
@Marcepankowa
@Marcepankowa
12 książek 20 postów
2012-06-04 16:21 #
# 2012-06-04 16:21
{}
Odpowiedz
@cytrynowa1
@cytrynowa1
6 książek 48 postów
2012-06-04 16:27 #
# 2012-06-04 16:27
{}
Odpowiedz
@candylove27
@candylove27
216 książek 521 postów
2012-06-04 16:41 #
# 2012-06-04 16:41
{}
Odpowiedz
2012-06-04 17:25 #
"Kronika ptaka nakręcacza" Haruki Murakami
http://nakanapie.pl/books/112134/reviews/13965.kronika-ptaka-nakrecacza

(ps. świetna ta nowa odsłona)
# 2012-06-04 17:25
{}
Odpowiedz
@Mery111
@Mery111
39 książek 1265 postów
2012-06-04 17:44 #
Bez mojej zgody - Jodi Picoult
http://nakanapie.pl/book/383629/review/14051/bez-mojej-zgody.htm

(podpisuję się pod Ceishą, teraz jest świetnie)
# 2012-06-04 17:44
{}
Odpowiedz
@Amarisa
@Amarisa
626 książek 408 postów
2012-06-04 18:49 #
# 2012-06-04 18:49
{}
Odpowiedz
@Vicky
@Vicky
135 książek 36 postów
2012-06-04 20:09 #
# 2012-06-04 20:09
{}
Odpowiedz
@Ola.123
@Ola.123
195 książek 59 postów
2012-06-04 20:37 #
# 2012-06-04 20:37
{}
Odpowiedz
@waniliowa
@waniliowa
119 książek 377 postów
2012-06-04 23:42 #
# 2012-06-04 23:42
{}
Odpowiedz
@Souris
@Souris
58 książek 2 posty
2012-06-05 00:43 #
# 2012-06-05 00:43
{}
Odpowiedz
@Betsy
@Betsy
512 książek 327 postów
2012-06-05 10:15 #
# 2012-06-05 10:15
{}
Odpowiedz
@tala86
@tala86
370 książek 741 postów
2012-06-05 11:24 #
# 2012-06-05 11:24
{}
Odpowiedz
@pfffpingwin
@pfffpingwin
128 książek 56 postów
2012-06-05 11:36 #
# 2012-06-05 11:36
{}
Odpowiedz
@alison2
@alison2
154 książki 104 posty
2012-06-05 12:09 #
# 2012-06-05 12:09
{}
Odpowiedz
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
116 książek 224 posty
2012-06-05 12:22 #
# 2012-06-05 12:22
{}
Odpowiedz
@Irytacjaa
@Irytacjaa
29 książek 258 postów
2012-06-05 13:33 #
# 2012-06-05 13:33
{}
Odpowiedz
@Rebellish
@Rebellish
531 książek 320 postów
2012-06-05 17:30 #
# 2012-06-05 17:30
{}
Odpowiedz
@Ameliie
@Ameliie
166 książek 30 postów
2012-06-05 18:31 #
# 2012-06-05 18:31
{}
Odpowiedz
@Mery111
@Mery111
39 książek 1265 postów
2012-06-05 19:28 #
No, no. Kanapowicze zatęsknili za starą-nową formułą. Konkurencja rośnie;)
# 2012-06-05 19:28
{}
Odpowiedz
2012-06-06 07:28 #
# 2012-06-06 07:28
{}
Odpowiedz
@blackmoth
@blackmoth
498 książek 1402 posty
2012-06-06 14:29 #
# 2012-06-06 14:29
{}
Odpowiedz
@Sylviaa7777
@Sylviaa7777
235 książek 285 postów
2012-06-06 15:59 #
"Mój chłopiec, motor i ja" Halina Karolec-Bujakowska
http://nakanapie.pl/books/709283/reviews/14095.moj-ch-opiec-motor-i-ja
# 2012-06-06 15:59
{}
Odpowiedz
Grupa

Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}