Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 1/2012

2012-06-04 13:20 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z nowymi zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję lub komentarz. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję lub komentarz należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji i komentarzy:
- użytkownik zgłaszający recenzję lub komentarz oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja lub komentarz nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję lub komentarz
- recenzje lub komentarze, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji/komentarza
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Zawiłości miłości", Dorota Gellner
"Dexter. Taki sympatyczny morderca", Douglas L. Howard


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Czarnobyl Baby Reportaże z pogranicza Ukrainy i z Białorusi", Merle Hilbk, Tarnas Barbara

7) Konkurs trwa od 04.06.2012 do 10.06.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 11.06.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-06-04 13:20
@Potania
@Potania
254 książek · 396 postów
2012-06-04 14:05 #
# 2012-06-04 14:05
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-06-04 14:11 #
# 2012-06-04 14:11
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-06-04 14:32 #
# 2012-06-04 14:32
@Sallymy
@Sallymy
102 książek · 187 postów
2012-06-04 14:53 #
# 2012-06-04 14:53
@Bezimiennaa
@Bezimiennaa
49 książek · 180 postów
2012-06-04 15:27 #
# 2012-06-04 15:27
@giffin
@giffin
143 książek · 35 postów
2012-06-04 15:53 #
Rosja. Podróż do serca kraju i narodu, Jonathan Dimbleby
http://nakanapie.pl/books/739249/reviews/13951.rosja-podroz-do-serca-kraju-i-narodu
# 2012-06-04 15:53
@Larissa
@Larissa
134 książek · 51 postów
2012-06-04 16:01 #
# 2012-06-04 16:01
@Marcepankowa
@Marcepankowa
12 książek · 20 postów
2012-06-04 16:21 #
# 2012-06-04 16:21
@cytrynowa1
@cytrynowa1
6 książek · 48 postów
2012-06-04 16:27 #
# 2012-06-04 16:27
@candylove27
@candylove27
216 książek · 521 postów
2012-06-04 16:41 #
# 2012-06-04 16:41
2012-06-04 17:25 #
"Kronika ptaka nakręcacza" Haruki Murakami
http://nakanapie.pl/books/112134/reviews/13965.kronika-ptaka-nakrecacza

(ps. świetna ta nowa odsłona)
# 2012-06-04 17:25
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-06-04 17:44 #
Bez mojej zgody - Jodi Picoult
http://nakanapie.pl/book/383629/review/14051/bez-mojej-zgody.htm

(podpisuję się pod Ceishą, teraz jest świetnie)
# 2012-06-04 17:44
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-06-04 18:49 #
# 2012-06-04 18:49
@Vicky
@Vicky
135 książek · 36 postów
2012-06-04 20:09 #
# 2012-06-04 20:09
@Ola.123
@Ola.123
195 książek · 59 postów
2012-06-04 20:37 #
# 2012-06-04 20:37
@waniliowa
@waniliowa
119 książek · 377 postów
2012-06-04 23:42 #
# 2012-06-04 23:42
@Souris
@Souris
58 książek · 2 postów
2012-06-05 00:43 #
# 2012-06-05 00:43
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2012-06-05 10:15 #
# 2012-06-05 10:15
@tala86
@tala86
372 książek · 741 postów
2012-06-05 11:24 #
# 2012-06-05 11:24
@pfffpingwin
@pfffpingwin
128 książek · 56 postów
2012-06-05 11:36 #
# 2012-06-05 11:36
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-06-05 12:09 #
# 2012-06-05 12:09
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
117 książek · 224 postów
2012-06-05 12:22 #
# 2012-06-05 12:22
@Irytacjaa
@Irytacjaa
29 książek · 258 postów
2012-06-05 13:33 #
# 2012-06-05 13:33
@Rebellish
@Rebellish
533 książek · 320 postów
2012-06-05 17:30 #
# 2012-06-05 17:30
@Ameliie
@Ameliie
166 książek · 30 postów
2012-06-05 18:31 #
# 2012-06-05 18:31
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-06-05 19:28 #
No, no. Kanapowicze zatęsknili za starą-nową formułą. Konkurencja rośnie;)
# 2012-06-05 19:28
2012-06-06 07:28 #
# 2012-06-06 07:28
@blackmoth
@blackmoth
500 książek · 1402 postów
2012-06-06 14:29 #
# 2012-06-06 14:29
@Sylviaa7777
@Sylviaa7777
236 książek · 285 postów
2012-06-06 15:59 #
"Mój chłopiec, motor i ja" Halina Karolec-Bujakowska
http://nakanapie.pl/books/709283/reviews/14095.moj-ch-opiec-motor-i-ja
# 2012-06-06 15:59

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się