Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 1/2013

2013-01-07 07:28 #
Zapraszamy do pierwszej edycji konkursu w nowym roku!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą jest audiobook.
"Ucieczka", Robert Muchamore (audiobook)

7) Konkurs trwa od 7.1.2013 do 13.1.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 13.1.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-01-07 07:28
{}
Odpowiedz
@Mery111
@Mery111
39 książek 1265 postów
2013-01-07 19:27 #
To otwieram nowy rok:

"Ania z Zielonego Wzgórza", Lucy Maud Montgomery
http://nakanapie.pl/book/587677/review/20162/ania-z-zielonego-wzgorza.htm
# 2013-01-07 19:27
{}
Odpowiedz
@Andrew_Vysotsky
@Andrew_Vysotsky
14 książek 176 postów
2013-01-08 15:16 #
to ja też ten rok klasyką zacznę :)
"Ogniem i mieczem" Henio S.
http://nakanapie.pl/book/589060/review/20178/ogniem-i-mieczem.htm
# 2013-01-08 15:16
{}
Odpowiedz
@Evocatora
@Evocatora
275 książek 268 postów
2013-01-08 15:44 #
# 2013-01-08 15:44
{}
Odpowiedz
AG
@AmyColl
375 książek 39 postów
2013-01-08 20:11 #
"Dziewczyna i chłopak wszystko na opak" - Wendelin Van Draanen
http://nakanapie.pl/book/583373/review/20192/dziewczyna-i-ch-opak-wszystko-na-opak.htm
# 2013-01-08 20:11
{}
Odpowiedz
@Betsy
@Betsy
512 książek 327 postów
2013-01-09 11:09 #
# 2013-01-09 11:09
{}
Odpowiedz
@Ailis
@Ailis
5 książek 39 postów
2013-01-09 23:21 #
# 2013-01-09 23:21
{}
Odpowiedz
@awiola
@awiola
862 książki 49 postów
2013-01-12 19:12 #
# 2013-01-12 19:12
{}
Odpowiedz
@Elviska
@Elviska
45 książek 250 postów
2013-01-12 22:12 #
# 2013-01-12 22:12
{}
Odpowiedz
@Karriba
@Karriba
28 książek 35 postów
2013-01-13 14:09 #
Margaret Mitchell - "Przeminęło z wiatrem"

http://nakanapie.pl/books/447054/reviews/20181.przemine-o-z-wiatrem
# 2013-01-13 14:09
{}
Odpowiedz
@agacia
@agacia
64 książki 958 postów
2013-01-21 09:24 #
Pierwsze miejsce i nagrodę: "Ucieczka", Robert Muchamore (audiobook) otrzymuje Andrew_Vysotsky za recenzję do książki Ogniem i Mieczem - Henryk Sienkiewicz - GRATULUJEMY!
# 2013-01-21 09:24
{}
Odpowiedz
@asymaka
@asymaka
170 książek 213 postów
2013-01-21 09:37 #
Przyłączam się do gratulacji!!!
# 2013-01-21 09:37
{}
Odpowiedz
@Ailis
@Ailis
5 książek 39 postów
2013-01-21 11:39 #
ja również gratuluję :)
# 2013-01-21 11:39
{}
Odpowiedz
@MarKo
@MarKo
334 książki 584 posty
2013-01-21 12:41 #
Gratuluję :)
# 2013-01-21 12:41
{}
Odpowiedz
@Amarisa
@Amarisa
626 książek 408 postów
2013-01-21 13:23 #
moje gratulacje :)
# 2013-01-21 13:23
{}
Odpowiedz
@Andrew_Vysotsky
@Andrew_Vysotsky
14 książek 176 postów
2013-01-21 14:21 #
Dzięki wielkie za wyróżnienie i gratuluję autorom wszystkich opublikowanych tutaj recenzji. Niektóre są naprawdę świetne. Pozdrawiam wszystkich książkolubów i nakanapie.pl :)
# 2013-01-21 14:21
{}
Odpowiedz
@alison2
@alison2
154 książki 104 posty
2013-01-21 15:27 #
Andrew wymiatasz :-) Gratuluję :-)
# 2013-01-21 15:27
{}
Odpowiedz
@Krasnoludek
@Krasnoludek
214 książek 221 postów
2013-01-21 16:22 #
Gratulacje;)
# 2013-01-21 16:22
{}
Odpowiedz
Grupa

Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}