Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 12/2012

2012-08-20 07:00 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Wieczór panieński", Izabela Pietrzyk
"Rico, Oskar i głębocienie", Steinhöfel Andreas


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Pokręcone losy Klary", Izabella Frączyk

7) Konkurs trwa od 20.08.2012 do 26.08.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 27.08.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-08-20 07:00
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-08-20 08:09 #
# 2012-08-20 08:09
@sylwia_85
@sylwia_85
28 książek · 165 postów
2012-08-20 09:39 #
# 2012-08-20 09:39
2012-08-20 21:54 #
"Moje drzewko pomarańczowe" José Mauro de Vasconselos
http://nakanapie.pl/books/732106/reviews/16587.moje-drzewko-pomaranczowe
# 2012-08-20 21:54
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-08-21 08:16 #
# 2012-08-21 08:16
@Immora_Fray
@Immora_Fray
511 książek · 167 postów
2012-08-21 11:12 #
# 2012-08-21 11:12
@waniliowa
@waniliowa
119 książek · 377 postów
2012-08-21 12:51 #
# 2012-08-21 12:51
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-08-21 12:58 #
# 2012-08-21 12:58
@Madame_K
@Madame_K
257 książek · 140 postów
2012-08-21 14:00 #
# 2012-08-21 14:00
@magda87
@magda87
288 książek · 12 postów
2012-08-21 14:23 #
# 2012-08-21 14:23
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-08-21 14:46 #
# 2012-08-21 14:46
@jenah
@jenah
55 książek · 57 postów
2012-08-22 00:38 #
C.J. Simister "Bystrzaki. Jak rozwinąć niezwykły umysł twojego dziecka"
http://nakanapie.pl/books/741088/reviews/16529.bystrzaki-jak-rozwinac-niezwyk-y-umys-twojego-dziecka
# 2012-08-22 00:38
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-08-22 07:50 #
Martyna Wojciechowska - Boliwia. Kobieta na krańcu świata

http://nakanapie.pl/book/722471/review/16652/boliwia-kobieta-na-krancu-swiata.htm
# 2012-08-22 07:50
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-08-22 08:48 #
# 2012-08-22 08:48
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-08-22 08:57 #
# 2012-08-22 08:57
@Aly102
@Aly102
251 książek · 135 postów
2012-08-22 09:32 #
# 2012-08-22 09:32
@beacia3993
@beacia3993
30 książek · 73 postów
2012-08-22 11:06 #
# 2012-08-22 11:06
2012-08-22 11:35 #
# 2012-08-22 11:35
@patrylandia
@patrylandia
243 książek · 1840 postów
2012-08-22 15:25 #
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-08-22 19:24 #
# 2012-08-22 19:24
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-08-23 10:38 #
# 2012-08-23 10:38
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2012-08-23 11:55 #
# 2012-08-23 11:55
@symtuastic
@symtuastic
51 książek · 238 postów
2012-08-23 12:12 #
"Magiczny dom. Praktyczne wskazówki jak oczyścić mieszkanie i odnaleźć harmonię" Tess Whitehurst

http://nakanapie.pl/books/725053/reviews/16555.magiczny-dom-praktyczne-wskazowki-jak-oczyscic-mieszkanie-i-odnalezc-harmonie
# 2012-08-23 12:12
@Avenix
@Avenix
98 książek · 191 postów
2012-08-23 12:52 #
# 2012-08-23 12:52
@Angiee
@Angiee
2 książek · 8 postów
2012-08-23 13:08 #
Ucieczka znad rozlewiska, Katarzyna Zyskowska-Ignaciak
http://nakanapie.pl/books/740162/reviews/15804.ucieczka-znad-rozlewiska
# 2012-08-23 13:08
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-08-23 18:40 #
# 2012-08-23 18:40
@dorsz29
@dorsz29
80 książek · 122 postów
2012-08-23 19:57 #
@summer21
@summer21
44 książek · 15 postów
2012-08-23 20:10 #
# 2012-08-23 20:10
2012-08-23 21:54 #
# 2012-08-23 21:54
@JaneBox
@JaneBox
193 książek · 111 postów
2012-08-24 20:22 #
# 2012-08-24 20:22

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się