Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 12/2013

2013-03-26 06:13 #
http://nakanapie.pl/forum/konkursy-gry-zabawy

Jak co tydzień, nowa, tym razem dwutygodniowa edycja konkursu na recenzję tygodnia.


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą są książki "Pieśń miecza", Bernard Cornwell oraz "Córka wiedźmy", Paula Brackston

7) Konkurs trwa od 25.3.2013 do 7.4.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 8.4.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-03-26 06:13
@Walczy
@Walczy
16 książek · 36 postów
2013-03-26 10:06 #
"The Walking Dead Narodziny Gubernatora" Robert Kirkman, Joe Bonansinga
http://nakanapie.pl/zywe-trupy-narodziny-gubernatora-robert-kirkman-ksiazka,728078
# 2013-03-26 10:06
CI
@Ciastek
45 książek · 8 postów
2013-03-26 10:43 #
# 2013-03-26 10:43
@aggi406
@aggi406
104 książek · 8 postów
2013-03-26 11:43 #
# 2013-03-26 11:43
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2013-03-26 19:14 #
# 2013-03-26 19:14
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-03-26 20:16 #
# 2013-03-26 20:16
@RoXwellPL
@RoXwellPL
31 książek · 1 postów
2013-03-26 23:02 #
# 2013-03-26 23:02
@Salama
@Salama
223 książek · 31 postów
2013-03-27 21:33 #
# 2013-03-27 21:33
AN
@Leanika
163 książek · 48 postów
2013-03-28 12:13 #
# 2013-03-28 12:13
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2013-03-30 11:55 #
# 2013-03-30 11:55
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-03-30 12:26 #
Christopher Andersen - Mick. Szalone życie i geniusza Jaggera
http://nakanapie.pl/books/743944/reviews/20203.mick-szalone-zycie-i-geniusz-jaggera
# 2013-03-30 12:26
@agatrzes
@agatrzes
4 książek · 55 postów
2013-03-31 16:39 #
# 2013-03-31 16:39
2013-03-31 16:49 #
# 2013-03-31 16:49
@secretelle
@secretelle
127 książek · 760 postów
2013-04-01 13:09 #
# 2013-04-01 13:09
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-04-02 08:58 #
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2013-04-02 10:30 #
Życie prywatne esesmanów w Auschwitz, Piotr Setkiewicz

http://nakanapie.pl/book/746453/review/22638/zycie-prywatne-esesmanow-w-auschwitz.htm
# 2013-04-02 10:30
JU
@Juliette97
11 książek · 2 postów
2013-04-02 13:44 #
# 2013-04-02 13:44
@Created_Eternity
@Created_Eternity
29 książek · 6 postów
2013-04-02 13:53 #
# 2013-04-02 13:53
@jenah
@jenah
55 książek · 57 postów
2013-04-04 01:10 #
# 2013-04-04 01:10
@misha
@misha
226 książek · 236 postów
2013-04-04 17:01 #
# 2013-04-04 17:01
@waniliowa
@waniliowa
119 książek · 377 postów
2013-04-05 18:15 #
# 2013-04-05 18:15
@ewfor
@ewfor
124 książek · 6 postów
2013-04-06 10:16 #
"Festiwal Radości" - Mary i Carol Higgins Clark
http://nakanapie.pl/books/476216/reviews/22743.festiwal-radosci
# 2013-04-06 10:16
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
117 książek · 224 postów
2013-04-06 14:03 #
# 2013-04-06 14:03
@Black_Vampire
@Black_Vampire
329 książek · 5335 postów
2013-04-06 14:09 #
# 2013-04-06 14:09
@miiincik
@miiincik
115 książek · 391 postów
2013-04-06 14:41 #
# 2013-04-06 14:41
@NathalieRoss
@NathalieRoss
118 książek · 32 postów
2013-04-06 16:21 #
# 2013-04-06 16:21
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2013-04-07 14:27 #
# 2013-04-07 14:27
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2013-04-07 14:57 #
# 2013-04-07 14:57
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2013-04-07 14:59 #
# 2013-04-07 14:59
@Nerezza
@Nerezza
36 książek · 15 postów
2013-04-07 15:49 #
# 2013-04-07 15:49

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się