Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 13/2013

2013-04-08 12:48 #
http://nakanapie.pl/forum/konkursy-gry-zabawy

Jak co tydzień, nowa edycja konkursu na recenzję tygodnia.


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą są książki "Zaginiona królowa Egiptu", Nick Drake

7) Konkurs trwa od 8.4.2013 do 14.4.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 15.4.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-04-08 12:48
@Walczy
@Walczy
16 książek · 36 postów
2013-04-08 15:48 #
# 2013-04-08 15:48
@Created_Eternity
@Created_Eternity
29 książek · 6 postów
2013-04-08 16:58 #
# 2013-04-08 16:58
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-04-09 16:54 #
# 2013-04-09 16:54
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-04-09 17:04 #
# 2013-04-09 17:04
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2013-04-10 00:29 #
# 2013-04-10 00:29
@coolmamma
@coolmamma
60 książek · 173 postów
2013-04-10 08:34 #
# 2013-04-10 08:34
@milla
@milla
296 książek · 174 postów
2013-04-11 17:07 #
@ewfor
@ewfor
124 książek · 6 postów
2013-04-11 17:32 #
# 2013-04-11 17:32
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-04-11 18:25 #
# 2013-04-11 18:25
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-04-11 18:40 #
# 2013-04-11 18:40
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2013-04-12 12:52 #
# 2013-04-12 12:52
@shczooreczek
@shczooreczek
5 postów
2013-04-12 16:25 #
SK
@skrzatix
127 książek · 224 postów
2013-04-13 12:17 #
Małgorzata Gutowska-Adamczyk "Podróż do miasta świateł. Róża z Wolskich"
http://nakanapie.pl/book/741689/review/22924/podroz-do-miasta-swiate-roza-z-wolskich.htm
# 2013-04-13 12:17
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-04-13 13:27 #
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2013-04-14 16:20 #
# 2013-04-14 16:20
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2013-05-06 11:41 #
W tym tygodniu pierwsze miejsce i książki "Zaginiona królowa Egiptu", Nick Drake trafiają do...Evocatora za recenzję do książki Niewinność zagubiona w deszczu - Mendoza Eduardo
# 2013-05-06 11:41
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2013-05-06 12:58 #
gratuluję :)
# 2013-05-06 12:58
@AmeliaGrey
@AmeliaGrey
89 książek · 822 postów
2013-05-06 12:59 #
Gratuluję:)
# 2013-05-06 12:59
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-05-06 13:23 #
gratuluję ;)
# 2013-05-06 13:23
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-05-06 15:10 #
gratuluję :)
# 2013-05-06 15:10
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-05-06 18:00 #
Gratulacje :))
# 2013-05-06 18:00
@Black_Vampire
@Black_Vampire
329 książek · 5335 postów
2013-05-06 18:14 #
Gratuluję. :)
# 2013-05-06 18:14
2013-05-07 09:46 #
Gratulacje.)
# 2013-05-07 09:46
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-05-07 10:28 #
Ogromne, ogromnie dziękuję! Uczyniliście mój dzień lepszym (jeśli nie cały tydzień) ;-)
# 2013-05-07 10:28

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się