Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 14/2012

2012-09-03 08:47 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Eksterminator", Krzysztof Wytrykowski
"Wakacje od życia", Agnieszka Topornicka

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Mroczny anioł", Eden Maguire

7) Konkurs trwa od 03.09.2012 do 09.09.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 10.09.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-09-03 08:47
2012-09-03 09:40 #
# 2012-09-03 09:40
@Sonali
@Sonali
78 książek · 14 postów
2012-09-03 11:04 #
# 2012-09-03 11:04
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-09-03 11:37 #
# 2012-09-03 11:37
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-09-03 14:24 #
# 2012-09-03 14:24
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-09-03 15:33 #
# 2012-09-03 15:33
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-09-03 16:48 #
# 2012-09-03 16:48
@secretelle
@secretelle
127 książek · 760 postów
2012-09-03 18:11 #
# 2012-09-03 18:11
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-09-03 22:34 #
# 2012-09-03 22:34
@MelaniaJ
@MelaniaJ
176 książek · 4 postów
2012-09-03 23:31 #
# 2012-09-03 23:31
@cassandra9891
@cassandra9891
373 książek · 590 postów
2012-09-03 23:40 #
# 2012-09-03 23:40
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2012-09-04 14:04 #
# 2012-09-04 14:04
@Gumciobook
@Gumciobook
73 książek · 38 postów
2012-09-04 21:35 #
# 2012-09-04 21:35
@hibou
@hibou
19 książek · 1 postów
2012-09-05 20:58 #
# 2012-09-05 20:58
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-09-06 09:51 #
# 2012-09-06 09:51
2012-09-06 10:16 #
# 2012-09-06 10:16
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-09-06 10:54 #
Iggy Pop: Upadki, wzloty i odloty legendarnego punkowca, Paul Trynka
http://nakanapie.pl/book/741321/review/17088/iggy-pop-upadki-wzloty-i-odloty-legendarnego-punkowca.htm
# 2012-09-06 10:54
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
117 książek · 224 postów
2012-09-06 11:14 #
# 2012-09-06 11:14
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-09-06 13:23 #
# 2012-09-06 13:23
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-09-06 20:00 #
"Sklepik z Niespodzianką. Adela" - Katarzyna Michalak

http://nakanapie.pl/books/740160/reviews/17102.sklepik-z-niespodzianka-adela
# 2012-09-06 20:00
@xVariax
@xVariax
222 książek · 41 postów
2012-09-06 21:29 #
# 2012-09-06 21:29
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2012-09-07 23:58 #
# 2012-09-07 23:58
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-09-08 11:15 #
# 2012-09-08 11:15
@summer21
@summer21
44 książek · 15 postów
2012-09-08 13:10 #
# 2012-09-08 13:10
@JaneBox
@JaneBox
193 książek · 111 postów
2012-09-08 18:10 #
# 2012-09-08 18:10
@Cinnamon2901
@Cinnamon2901
398 książek · 194 postów
2012-09-08 19:18 #
# 2012-09-08 19:18
@jenah
@jenah
55 książek · 57 postów
2012-09-09 01:47 #
# 2012-09-09 01:47
2012-09-09 11:47 #
Kod Atlantydy, Charles Brokaw
# 2012-09-09 11:47
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-09-09 12:11 #
@Rebellish
@Rebellish
533 książek · 320 postów
2012-09-09 16:25 #
# 2012-09-09 16:25

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się