Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 15/2013

2013-04-22 08:33 #
http://nakanapie.pl/forum/konkursy-gry-zabawy

Jak co tydzień, nowa edycja konkursu na recenzję tygodnia.


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą są książki "Marsylski szwindel", Peter Mayle

7) Konkurs trwa od 22.4.2013 do 28.4.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 29.4.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-04-22 08:33
2013-04-22 09:58 #
"Smaki Dwudziestolecia. Zwyczaje kulinarne, bale i bankiety", Maja Łozińska
http://nakanapie.pl/books/731175/reviews/23052.smaki-dwudziestolecia-zwyczaje-kulinarne-bale-i-bankiety
# 2013-04-22 09:58
@Rebellish
@Rebellish
533 książek · 320 postów
2013-04-22 10:40 #
# 2013-04-22 10:40
@Created_Eternity
@Created_Eternity
29 książek · 6 postów
2013-04-22 18:05 #
# 2013-04-22 18:05
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-04-23 18:53 #
# 2013-04-23 18:53
@coolmamma
@coolmamma
60 książek · 173 postów
2013-04-23 19:05 #
# 2013-04-23 19:05
@Karriba
@Karriba
28 książek · 35 postów
2013-04-24 14:41 #
# 2013-04-24 14:41
@cytrynowa1
@cytrynowa1
6 książek · 48 postów
2013-04-24 15:35 #
# 2013-04-24 15:35
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-04-24 22:09 #
"Sztuka uprawiania róż z kolcami" Margaret Dilloway
http://nakanapie.pl/books/746078/reviews/22936.sztuka-uprawiania-roz-z-kolcami
# 2013-04-24 22:09
@aggi406
@aggi406
104 książek · 8 postów
2013-04-27 17:11 #
# 2013-04-27 17:11
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-04-27 17:30 #
Ślady małych stóp na piasku - Anne-Dauphine Julliand
http://nakanapie.pl/book/746729/review/23247/slady-ma-ych-stop-na-piasku.htm
# 2013-04-27 17:30
@pretendswonderland
@pretendswonderland
77 książek · 8 postów
2013-04-27 19:45 #
# 2013-04-27 19:45
@Argetlam
@Argetlam
11 książek · 215 postów
2013-04-28 14:39 #
# 2013-04-28 14:39
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2013-04-28 19:16 #
# 2013-04-28 19:16
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-04-28 20:00 #
# 2013-04-28 20:00
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2013-05-16 12:07 #
W tym tygodniu nagrodę książkę "Marsylski szwindel", Peter Mayle otrzymuje... zuzankawes za recenzję do książki Niewierni - Vincent V. Severski
# 2013-05-16 12:07
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-05-16 14:43 #
Gratuluję :)
# 2013-05-16 14:43
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-05-16 18:22 #
gratulacje ;)
# 2013-05-16 18:22
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-05-16 18:41 #
Serdecznie gratulacje!
# 2013-05-16 18:41
@Rebellish
@Rebellish
533 książek · 320 postów
2013-05-16 18:50 #
Gratulacje! :)
# 2013-05-16 18:50
@AmeliaGrey
@AmeliaGrey
89 książek · 822 postów
2013-05-16 20:19 #
Również gratuluję:)
# 2013-05-16 20:19
2013-05-16 20:30 #
Gratuluję:)
# 2013-05-16 20:30

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się