Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 16/2012

2012-09-17 08:34 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Żony polarników. Siedem niezwykłych historii", Keri Herbert/url]
[url=http://nakanapie.pl/wyliczanka-audiobook-verdon-john-ksiazka,722515]"Wyliczanka - audiobook", John Verdon


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Upalna zima", Adam Cebula, Eugeniusz Dębski, Andrzej Drzewiński, Piotr Surmiak

7) Konkurs trwa od 17.09.2012 do 23.09.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 24.09.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-09-17 08:34
{}
Odpowiedz
@milla
@milla
309 książek 174 posty
2012-09-17 09:37 #
2012-09-17 09:53 #
# 2012-09-17 09:53
{}
Odpowiedz
@Annette_Cinnamon
@Annette_Cinnamon
642 książki 194 posty
2012-09-17 10:55 #
# 2012-09-17 10:55
{}
Odpowiedz
@Nigrum
@Nigrum
222 książki 24 posty
2012-09-17 13:24 #
"Podróżnik Wc. Wydanie II Poprawione." , Wojciech Cejrowski
http://nakanapie.pl/books/575373/reviews/17312.podroznik-wc
# 2012-09-17 13:24
{}
Odpowiedz
@Evocatora
@Evocatora
275 książek 268 postów
2012-09-17 16:13 #
# 2012-09-17 16:13
{}
Odpowiedz
@Chasm
@Chasm
44 książki 21 postów
2012-09-18 18:31 #
# 2012-09-18 18:31
{}
Odpowiedz
@MarKo
@MarKo
334 książki 584 posty
2012-09-18 21:02 #
Dobra krew. W krainie reniferów, bogów i ludzi - Magdalena Skopek

http://nakanapie.pl/books/741524/reviews/17355.dobra-krew-w-krainie-reniferow-bogow-i-ludzi
# 2012-09-18 21:02
{}
Odpowiedz
@awiola
@awiola
862 książki 49 postów
2012-09-19 10:40 #
# 2012-09-19 10:40
{}
Odpowiedz
@Kasiulka
@Kasiulka
69 książek 343 posty
2012-09-19 12:57 #
# 2012-09-19 12:57
{}
Odpowiedz
@alison2
@alison2
154 książki 104 posty
2012-09-19 13:23 #
# 2012-09-19 13:23
{}
Odpowiedz
@Elviska
@Elviska
45 książek 250 postów
2012-09-20 09:07 #
# 2012-09-20 09:07
{}
Odpowiedz
@summer21
@summer21
44 książki 15 postów
2012-09-21 11:50 #
# 2012-09-21 11:50
{}
Odpowiedz
@Komsomolskaja
@Komsomolskaja
89 książek 93 posty
2012-09-21 12:49 #
# 2012-09-21 12:49
{}
Odpowiedz
@Trinity801
@Trinity801
174 książki 68 postów
2012-09-21 15:13 #
# 2012-09-21 15:13
{}
Odpowiedz
@loho14
@loho14
60 książek 427 postów
2012-09-22 10:13 #
# 2012-09-22 10:13
{}
Odpowiedz
@Krasnoludek
@Krasnoludek
236 książek 221 postów
2012-09-22 15:39 #
# 2012-09-22 15:39
{}
Odpowiedz
@Natasha92
@Natasha92
144 książki 210 postów
2012-09-23 10:41 #
# 2012-09-23 10:41
{}
Odpowiedz
@miiincik
@miiincik
115 książek 391 postów
2012-09-23 13:00 #
# 2012-09-23 13:00
{}
Odpowiedz
@Karolka123
@Karolka123
42 książki 126 postów
2012-09-23 23:20 #
# 2012-09-23 23:20
{}
Odpowiedz
@agacia
@agacia
64 książki 958 postów
2012-09-27 16:26 #
Pierwsze miejsce i nagrodę - zestaw książek :

• "Żony polarników. Siedem niezwykłych historii", Keri Herbert
• "Wyliczanka - audiobook", John Verdon
otrzymuje: milla za recenzję do książki Ocalona z piekła. Wyznania byłej modelki - Anna Golędzinowska

Drugie miejsce i nagrodę - "Upalna zima", Adam Cebula, Eugeniusz Dębski, Andrzej Drzewiński, Piotr Surmiak otrzymuje Cinnamon2901 za recenzję do książki Głębina Maracot i inne opowiadania - Arthur Conan Doyle
# 2012-09-27 16:26
{}
Odpowiedz
@MarKo
@MarKo
334 książki 584 posty
2012-09-27 17:27 #
Gratulacje :)
# 2012-09-27 17:27
{}
Odpowiedz
@loho14
@loho14
60 książek 427 postów
2012-09-27 18:26 #
Gratulacje;)
# 2012-09-27 18:26
{}
Odpowiedz
@ederlezi
@ederlezi
90 książek 132 posty
2012-09-27 18:34 #
Moje gratulacje :)
# 2012-09-27 18:34
{}
Odpowiedz
@Annette_Cinnamon
@Annette_Cinnamon
642 książki 194 posty
2012-09-27 18:44 #
Dziękuję za wyróżnienie i gratuluję autorce zwycięskiej recenzji :)
# 2012-09-27 18:44
{}
Odpowiedz
@Amarisa
@Amarisa
630 książek 408 postów
2012-09-27 19:09 #
moje gratulacje :)
# 2012-09-27 19:09
{}
Odpowiedz
@alison2
@alison2
154 książki 104 posty
2012-09-27 19:31 #
Gratuluję :-)
# 2012-09-27 19:31
{}
Odpowiedz
@Chasm
@Chasm
44 książki 21 postów
2012-09-27 19:56 #
Gratulacje :)
# 2012-09-27 19:56
{}
Odpowiedz
@milla
@milla
309 książek 174 posty
2012-09-28 09:50 #
Serdecznie dziękuję za wyróżnienie :)

To pierwszy raz, kiedy udało mi się zająć pierwsze miejsce w konkursie na recenzję tygodnia, więc moja radość jest podwójna.
# 2012-09-28 09:50
{}
Odpowiedz
Grupa

Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe