Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 16/2012

2012-09-17 08:34 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Żony polarników. Siedem niezwykłych historii", Keri Herbert/url]
[url=http://nakanapie.pl/wyliczanka-audiobook-verdon-john-ksiazka,722515]"Wyliczanka - audiobook", John Verdon


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Upalna zima", Adam Cebula, Eugeniusz Dębski, Andrzej Drzewiński, Piotr Surmiak

7) Konkurs trwa od 17.09.2012 do 23.09.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 24.09.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-09-17 08:34
@milla
@milla
296 książek · 174 postów
2012-09-17 09:37 #
2012-09-17 09:53 #
# 2012-09-17 09:53
@Cinnamon2901
@Cinnamon2901
398 książek · 194 postów
2012-09-17 10:55 #
# 2012-09-17 10:55
@Nigrum
@Nigrum
184 książek · 24 postów
2012-09-17 13:24 #
"Podróżnik Wc. Wydanie II Poprawione." , Wojciech Cejrowski
http://nakanapie.pl/books/575373/reviews/17312.podroznik-wc
# 2012-09-17 13:24
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-09-17 16:13 #
# 2012-09-17 16:13
@Chasm
@Chasm
44 książek · 21 postów
2012-09-18 18:31 #
# 2012-09-18 18:31
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-09-18 21:02 #
Dobra krew. W krainie reniferów, bogów i ludzi - Magdalena Skopek

http://nakanapie.pl/books/741524/reviews/17355.dobra-krew-w-krainie-reniferow-bogow-i-ludzi
# 2012-09-18 21:02
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-09-19 10:40 #
# 2012-09-19 10:40
@Kasiulka
@Kasiulka
69 książek · 343 postów
2012-09-19 12:57 #
# 2012-09-19 12:57
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-09-19 13:23 #
# 2012-09-19 13:23
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-09-20 09:07 #
# 2012-09-20 09:07
@summer21
@summer21
44 książek · 15 postów
2012-09-21 11:50 #
@Komsomolskaja
@Komsomolskaja
89 książek · 93 postów
2012-09-21 12:49 #
# 2012-09-21 12:49
@Trinity801
@Trinity801
174 książek · 68 postów
2012-09-21 15:13 #
# 2012-09-21 15:13
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-09-22 10:13 #
# 2012-09-22 10:13
@Krasnoludek
@Krasnoludek
205 książek · 221 postów
2012-09-22 15:39 #
# 2012-09-22 15:39
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2012-09-23 10:41 #
# 2012-09-23 10:41
@miiincik
@miiincik
115 książek · 391 postów
2012-09-23 13:00 #
@Karolka123
@Karolka123
42 książek · 126 postów
2012-09-23 23:20 #
# 2012-09-23 23:20
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2012-09-27 16:26 #
Pierwsze miejsce i nagrodę - zestaw książek :

• "Żony polarników. Siedem niezwykłych historii", Keri Herbert
• "Wyliczanka - audiobook", John Verdon
otrzymuje: milla za recenzję do książki Ocalona z piekła. Wyznania byłej modelki - Anna Golędzinowska

Drugie miejsce i nagrodę - "Upalna zima", Adam Cebula, Eugeniusz Dębski, Andrzej Drzewiński, Piotr Surmiak otrzymuje Cinnamon2901 za recenzję do książki Głębina Maracot i inne opowiadania - Arthur Conan Doyle
# 2012-09-27 16:26
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-09-27 17:27 #
Gratulacje :)
# 2012-09-27 17:27
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-09-27 18:26 #
Gratulacje;)
# 2012-09-27 18:26
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-09-27 18:34 #
Moje gratulacje :)
# 2012-09-27 18:34
@Cinnamon2901
@Cinnamon2901
398 książek · 194 postów
2012-09-27 18:44 #
Dziękuję za wyróżnienie i gratuluję autorce zwycięskiej recenzji :)
# 2012-09-27 18:44
@Amarisa
@Amarisa
586 książek · 408 postów
2012-09-27 19:09 #
moje gratulacje :)
# 2012-09-27 19:09
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-09-27 19:31 #
Gratuluję :-)
# 2012-09-27 19:31
@Chasm
@Chasm
44 książek · 21 postów
2012-09-27 19:56 #
Gratulacje :)
# 2012-09-27 19:56
@milla
@milla
296 książek · 174 postów
2012-09-28 09:50 #
Serdecznie dziękuję za wyróżnienie :)

To pierwszy raz, kiedy udało mi się zająć pierwsze miejsce w konkursie na recenzję tygodnia, więc moja radość jest podwójna.
# 2012-09-28 09:50

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się