Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 19/2012

2012-10-15 10:52 #
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw trzech książek:
"Pas Deltory. Góra Grozy", Emily Rodda
"Pas Deltory. Labirynt Bestii", Emily Rodda
"Zawiłości miłości", Dorota Gellner

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Pokręcone losy Klary", Izabella Frączyk

7) Konkurs trwa od 15.10.2012 do 21.10.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 22.10.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-10-15 10:52
{}
Odpowiedz
@tytania23
@tytania23
58 książek 40 postów
2012-10-15 11:36 #
@ederlezi
@ederlezi
90 książek 132 posty
2012-10-15 14:04 #
Ty, ja i fejs, Jay Asher & Carolyn Mackler
http://nakanapie.pl/books/742277/reviews/18004.ty-ja-i-fejs
# 2012-10-15 14:04
{}
Odpowiedz
@April
@April
81 książek 223 posty
2012-10-15 15:19 #
# 2012-10-15 15:19
{}
Odpowiedz
2012-10-15 16:34 #
"Pamiętne lato" Lesley Lokko
# 2012-10-15 16:34
{}
Odpowiedz
@Elaine
@Elaine
85 książek 673 posty
2012-10-15 16:41 #
# 2012-10-15 16:41
{}
Odpowiedz
@OlaU
@OlaU
9 postów
2012-10-15 19:29 #
# 2012-10-15 19:29
{}
Odpowiedz
KO
@kadzia.osuch
106 książek 27 postów
2012-10-15 20:53 #
# 2012-10-15 20:53
{}
Odpowiedz
@awiola
@awiola
862 książki 49 postów
2012-10-15 22:55 #
# 2012-10-15 22:55
{}
Odpowiedz
@Betsy
@Betsy
512 książek 327 postów
2012-10-16 09:24 #
# 2012-10-16 09:24
{}
Odpowiedz
@Natasha92
@Natasha92
144 książki 210 postów
2012-10-16 09:27 #
# 2012-10-16 09:27
{}
Odpowiedz
PM
@Palanee
36 książek 11 postów
2012-10-16 11:04 #
# 2012-10-16 11:04
{}
Odpowiedz
@Mery111
@Mery111
39 książek 1265 postów
2012-10-16 16:14 #
"Sukienka z mgieł" - Joanna M.Chmielewska
http://nakanapie.pl/book/737660/review/18120/sukienka-z-mgie.htm
# 2012-10-16 16:14
{}
Odpowiedz
@Elviska
@Elviska
45 książek 250 postów
2012-10-18 13:36 #
W przedwojennej Polsce. Życie codzienne i niecodzienne, Maja i Jan Łozińscy
http://nakanapie.pl/book/615628/review/18158/w-przedwojennej-polsce-zycie-codzienne-i-niecodzienne.htm
# 2012-10-18 13:36
{}
Odpowiedz
2012-10-18 20:58 #
# 2012-10-18 20:58
{}
Odpowiedz
@Krasnoludek
@Krasnoludek
236 książek 221 postów
2012-10-18 21:47 #
# 2012-10-18 21:47
{}
Odpowiedz
@shoko
@shoko
107 książek 6 postów
2012-10-19 09:54 #
# 2012-10-19 09:54
{}
Odpowiedz
@Gosiarella
@Gosiarella
161 książek 173 posty
2012-10-19 12:20 #
Kodeks Bracholi - Matt Kunn, Barney Stinson
http://nakanapie.pl/books/728575/reviews/18085.kodeks-bracholi
# 2012-10-19 12:20
{}
Odpowiedz
@misha
@misha
226 książek 236 postów
2012-10-19 20:25 #
# 2012-10-19 20:25
{}
Odpowiedz
@loho14
@loho14
60 książek 427 postów
2012-10-19 22:28 #
# 2012-10-19 22:28
{}
Odpowiedz
@Vicky
@Vicky
135 książek 36 postów
2012-10-20 02:46 #
# 2012-10-20 02:46
{}
Odpowiedz
@Drrim
@Drrim
239 książek 50 postów
2012-10-20 14:30 #
# 2012-10-20 14:30
{}
Odpowiedz
@blurppp
@blurppp
73 książki 12 postów
2012-10-20 20:37 #
# 2012-10-20 20:37
{}
Odpowiedz
@ewa.kluska
@ewa.kluska
115 książek 36 postów
2012-10-20 20:41 #
Bractwo Bang Bang, Greg Marinovich, João Silva
http://nakanapie.pl/book/741930/review/18211/bractwo-bang-bang.htm
# 2012-10-20 20:41
{}
Odpowiedz
@flamy
@flamy
1 post
2012-10-21 14:46 #
# 2012-10-21 14:46
{}
Odpowiedz
BE
@bea82
11 postów
2012-10-21 22:26 #
# 2012-10-21 22:26
{}
Odpowiedz
@agacia
@agacia
64 książki 958 postów
2012-10-26 10:16 #
Pierwsze miejsce i zestaw książek:

• "Pas Deltory. Góra Grozy", Emily Rodda
• "Pas Deltory. Labirynt Bestii", Emily Rodda
• "Zawiłości miłości", Dorota Gellner

otrzymuje: Elviska za recenzję do książki W przedwojennej Polsce. Życie codzienne i niecodzienne - Maja Łozińska, Łoziński Jan

Drugie miejsce i książkę

• "Pokręcone losy Klary", Izabella Frączyk

otrzymuje...laureina za recenzję do książki Smak dżemu i masła orzechowego - Lauren Liebenberg
# 2012-10-26 10:16
{}
Odpowiedz
@Elviska
@Elviska
45 książek 250 postów
2012-10-26 10:19 #
Ojej, ojej, nie mogę uwierzyć!!!!!!!! Aaaaaaaa!!!!!! :))))))
# 2012-10-26 10:19
{}
Odpowiedz
@MarKo
@MarKo
334 książki 584 posty
2012-10-26 10:22 #
uwierz, bo zasłużyłaś :) gratulacje :):):)
# 2012-10-26 10:22
{}
Odpowiedz
@ederlezi
@ederlezi
90 książek 132 posty
2012-10-26 11:06 #
Gratuluję :)
# 2012-10-26 11:06
{}
Odpowiedz
Grupa

Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe