Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 23/2012

2012-11-12 22:13 #
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Osobliwy dom pani Peregrine", Ransom Riggs
"Letnisko", Piotr Szordej

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Miłość i polityka. Słynne pary w dziejach", Jerzy Besala

7) Konkurs trwa od 12.11.2012 do 18.11.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 19.11.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-11-12 22:13
@waniliowa
@waniliowa
119 książek · 377 postów
2012-11-13 19:20 #
# 2012-11-13 19:20
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2012-11-13 21:10 #
# 2012-11-13 21:10
2012-11-13 21:44 #
# 2012-11-13 21:44
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-11-13 21:51 #
"Wspólna obecność. Korespondencja Julii Hartwig i Artura Międzyrzeckiego z Anną i Jerzym Turowiczami" - Jan Strzałka

http://nakanapie.pl/books/743284/reviews/18744.wspolna-obecnosc-korespondencja-julii-hartwig-i-artura-miedzyrzeckiego-z-anna-i-jerzym-turowiczami
# 2012-11-13 21:51
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-11-14 09:24 #
# 2012-11-14 09:24
2012-11-14 09:37 #
# 2012-11-14 09:37
@tristezza
@tristezza
208 książek · 74 postów
2012-11-14 10:24 #
# 2012-11-14 10:24
@misha
@misha
226 książek · 236 postów
2012-11-14 10:32 #
# 2012-11-14 10:32
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-11-14 12:12 #
# 2012-11-14 12:12
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-11-14 12:38 #
Eugeniusz Bodo. Już taki jestem zimny drań, Ryszard Wolański
http://nakanapie.pl/book/741490/review/18893/eugeniusz-bodo.htm
# 2012-11-14 12:38
2012-11-14 13:47 #
# 2012-11-14 13:47
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-11-14 14:08 #
# 2012-11-14 14:08
@Krasnoludek
@Krasnoludek
205 książek · 221 postów
2012-11-14 15:01 #
"szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" Mario Vargas Llosa
http://nakanapie.pl/book/506489/review/18912/szelmostwa-niegrzecznej-dziewczynki.htm
# 2012-11-14 15:01
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2012-11-15 18:47 #
# 2012-11-15 18:47
@April
@April
81 książek · 223 postów
2012-11-15 19:47 #
# 2012-11-15 19:47
@wistaa
@wistaa
74 książek · 8 postów
2012-11-15 22:51 #
# 2012-11-15 22:51
2012-11-16 00:26 #
# 2012-11-16 00:26
@OlaU
@OlaU
9 postów
2012-11-16 14:27 #
# 2012-11-16 14:27
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-11-16 14:54 #
# 2012-11-16 14:54
@milla
@milla
296 książek · 174 postów
2012-11-16 16:50 #
@Lirith
@Lirith
62 książek · 3350 postów
2012-11-16 17:01 #
# 2012-11-16 17:01
@benioff
@benioff
34 książek · 3 postów
2012-11-16 17:07 #
"Mężczyźni myślą tylko o jednym, a kobiety za dużo gadają" Wolfgang Hars

http://nakanapie.pl/books/139855/reviews/18946.mezczyzni-mysla-tylko-o-jednym-a-kobiety-za-duzo-gadaja
# 2012-11-16 17:07
AN
@Leanika
163 książek · 48 postów
2012-11-16 18:40 #
# 2012-11-16 18:40
2012-11-16 18:49 #
# 2012-11-16 18:49
SK
@skrzatix
127 książek · 224 postów
2012-11-16 21:17 #
# 2012-11-16 21:17
@Karriba
@Karriba
28 książek · 35 postów
2012-11-17 10:52 #
# 2012-11-17 10:52
@JaneBox
@JaneBox
193 książek · 111 postów
2012-11-17 20:59 #
# 2012-11-17 20:59
@summer21
@summer21
44 książek · 15 postów
2012-11-18 10:37 #
Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa, C.S.Lewis

http://nakanapie.pl/book/122380/review/18998/lew-czarownica-i-stara-szafa.htm
# 2012-11-18 10:37
BE
@bea82
11 postów
2012-11-18 21:18 #
"Alibi na szczęście" - Anna Ficner-Ogonowska

http://nakanapie.pl/book/741148/review/19010/alibi-na-szczescie.htm
# 2012-11-18 21:18

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się