Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 23/2012

2012-11-12 22:13 #
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Osobliwy dom pani Peregrine", Ransom Riggs
"Letnisko", Piotr Szordej

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Miłość i polityka. Słynne pary w dziejach", Jerzy Besala

7) Konkurs trwa od 12.11.2012 do 18.11.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 19.11.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-11-12 22:13
{}
Odpowiedz
@waniliowa
@waniliowa
119 książek 377 postów
2012-11-13 19:20 #
# 2012-11-13 19:20
{}
Odpowiedz
@malaM
@malaM
161 książek 2236 postów
2012-11-13 21:10 #
# 2012-11-13 21:10
{}
Odpowiedz
2012-11-13 21:44 #
# 2012-11-13 21:44
{}
Odpowiedz
@MarKo
@MarKo
334 książki 584 posty
2012-11-13 21:51 #
"Wspólna obecność. Korespondencja Julii Hartwig i Artura Międzyrzeckiego z Anną i Jerzym Turowiczami" - Jan Strzałka

http://nakanapie.pl/books/743284/reviews/18744.wspolna-obecnosc-korespondencja-julii-hartwig-i-artura-miedzyrzeckiego-z-anna-i-jerzym-turowiczami
# 2012-11-13 21:51
{}
Odpowiedz
@Gosiarella
@Gosiarella
161 książek 173 posty
2012-11-14 09:24 #
# 2012-11-14 09:24
{}
Odpowiedz
2012-11-14 09:37 #
# 2012-11-14 09:37
{}
Odpowiedz
@tristezza
@tristezza
206 książek 74 posty
2012-11-14 10:24 #
# 2012-11-14 10:24
{}
Odpowiedz
@misha
@misha
226 książek 236 postów
2012-11-14 10:32 #
# 2012-11-14 10:32
{}
Odpowiedz
@ederlezi
@ederlezi
90 książek 132 posty
2012-11-14 12:12 #
# 2012-11-14 12:12
{}
Odpowiedz
@Elviska
@Elviska
45 książek 250 postów
2012-11-14 12:38 #
Eugeniusz Bodo. Już taki jestem zimny drań, Ryszard Wolański
http://nakanapie.pl/book/741490/review/18893/eugeniusz-bodo.htm
# 2012-11-14 12:38
{}
Odpowiedz
2012-11-14 13:47 #
# 2012-11-14 13:47
{}
Odpowiedz
@Amarisa
@Amarisa
626 książek 408 postów
2012-11-14 14:08 #
# 2012-11-14 14:08
{}
Odpowiedz
@Krasnoludek
@Krasnoludek
214 książek 221 postów
2012-11-14 15:01 #
"szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" Mario Vargas Llosa
http://nakanapie.pl/book/506489/review/18912/szelmostwa-niegrzecznej-dziewczynki.htm
# 2012-11-14 15:01
{}
Odpowiedz
@zuzankawes
@zuzankawes
312 książek 83 posty
2012-11-15 18:47 #
# 2012-11-15 18:47
{}
Odpowiedz
@April
@April
81 książek 223 posty
2012-11-15 19:47 #
# 2012-11-15 19:47
{}
Odpowiedz
@wistaa
@wistaa
74 książki 8 postów
2012-11-15 22:51 #
# 2012-11-15 22:51
{}
Odpowiedz
2012-11-16 00:26 #
# 2012-11-16 00:26
{}
Odpowiedz
@OlaU
@OlaU
9 postów
2012-11-16 14:27 #
# 2012-11-16 14:27
{}
Odpowiedz
@alison2
@alison2
154 książki 104 posty
2012-11-16 14:54 #
# 2012-11-16 14:54
{}
Odpowiedz
@milla
@milla
307 książek 174 posty
2012-11-16 16:50 #
@Lirith
@Lirith
74 książki 3350 postów
2012-11-16 17:01 #
# 2012-11-16 17:01
{}
Odpowiedz
@benioff
@benioff
34 książki 3 posty
2012-11-16 17:07 #
"Mężczyźni myślą tylko o jednym, a kobiety za dużo gadają" Wolfgang Hars

http://nakanapie.pl/books/139855/reviews/18946.mezczyzni-mysla-tylko-o-jednym-a-kobiety-za-duzo-gadaja
# 2012-11-16 17:07
{}
Odpowiedz
AN
@Leanika
161 książek 48 postów
2012-11-16 18:40 #
# 2012-11-16 18:40
{}
Odpowiedz
2012-11-16 18:49 #
# 2012-11-16 18:49
{}
Odpowiedz
SK
@skrzatix
126 książek 224 posty
2012-11-16 21:17 #
# 2012-11-16 21:17
{}
Odpowiedz
@Karriba
@Karriba
28 książek 35 postów
2012-11-17 10:52 #
# 2012-11-17 10:52
{}
Odpowiedz
@JaneBox
@JaneBox
193 książki 111 postów
2012-11-17 20:59 #
# 2012-11-17 20:59
{}
Odpowiedz
@summer21
@summer21
44 książki 15 postów
2012-11-18 10:37 #
Opowieści z Narnii: Lew, czarownica i stara szafa, C.S.Lewis

http://nakanapie.pl/book/122380/review/18998/lew-czarownica-i-stara-szafa.htm
# 2012-11-18 10:37
{}
Odpowiedz
BE
@bea82
11 postów
2012-11-18 21:18 #
"Alibi na szczęście" - Anna Ficner-Ogonowska

http://nakanapie.pl/book/741148/review/19010/alibi-na-szczescie.htm
# 2012-11-18 21:18
{}
Odpowiedz
Grupa

Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}