Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 27/2012

2012-12-10 10:33 #
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Wielcy zdrajcy. Od Piastów do PRL", Sławomir Koper
"Kazio w miasteczku pełnym wampirów", Iwona Czarkowska

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Karmiąc zło", Adrianna Ewa Stawska
"Alibi", Peter Shordney

7) Konkurs trwa od 10.12.2012 do 16.12.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 17.12.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-12-10 10:33
2012-12-10 12:27 #
# 2012-12-10 12:27
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-12-10 13:21 #
# 2012-12-10 13:21
AG
@AmyColl
380 książek · 39 postów
2012-12-10 15:47 #
# 2012-12-10 15:47
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-12-10 16:56 #
# 2012-12-10 16:56
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2012-12-10 17:08 #
SK
@skrzatix
127 książek · 224 postów
2012-12-10 17:56 #
# 2012-12-10 17:56
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-12-10 18:21 #
# 2012-12-10 18:21
@Sonali
@Sonali
78 książek · 14 postów
2012-12-10 18:55 #
# 2012-12-10 18:55
2012-12-11 11:06 #
# 2012-12-11 11:06
DO
@domynyka17
13 książek · 1 postów
2012-12-11 12:47 #
# 2012-12-11 12:47
@waniliowa
@waniliowa
119 książek · 377 postów
2012-12-11 17:34 #
# 2012-12-11 17:34
@Trinity801
@Trinity801
174 książek · 68 postów
2012-12-12 09:35 #
# 2012-12-12 09:35
@asymaka
@asymaka
170 książek · 213 postów
2012-12-12 11:41 #
# 2012-12-12 11:41
@NinaX
@NinaX
4 książek · 16 postów
2012-12-12 14:38 #
# 2012-12-12 14:38
@Bezimiennaa
@Bezimiennaa
49 książek · 180 postów
2012-12-12 17:34 #
# 2012-12-12 17:34
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-12-12 22:04 #
# 2012-12-12 22:04
@zuzankawes
@zuzankawes
314 książek · 83 postów
2012-12-13 20:48 #
# 2012-12-13 20:48
2012-12-14 09:05 #
# 2012-12-14 09:05
@Ailis
@Ailis
5 książek · 39 postów
2012-12-14 10:40 #
# 2012-12-14 10:40
@Immora_Fray
@Immora_Fray
511 książek · 167 postów
2012-12-14 11:47 #
# 2012-12-14 11:47
@OlaU
@OlaU
9 postów
2012-12-14 13:30 #
# 2012-12-14 13:30
@anatola
@anatola
40 książek · 83 postów
2012-12-14 21:46 #
# 2012-12-14 21:46
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-12-15 12:25 #
Gasnące ognie. Podróż po Palestynie, Syrii i Mezopotamii, Antoni Ferdynand Ossendowski

http://nakanapie.pl/book/723214/review/19660/gasnace-ognie.htm
# 2012-12-15 12:25
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2012-12-15 21:08 #
# 2012-12-15 21:08
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-12-16 10:14 #
# 2012-12-16 10:14
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2012-12-23 11:13 #
Pierwsze miejsce i nagrodę - zestaw książek

• "Wielcy zdrajcy. Od Piastów do PRL", Sławomir Koper
• "Kazio w miasteczku pełnym wampirów", Iwona Czarkowska

otrzymuje: awiola za recenzję do książki Zaćmienie księżyca - Justyna Filosek

Drugie miejsce i nagrodę - zestaw książek:

• "Karmiąc zło", Adrianna Ewa Stawska
• "Alibi", Peter Shordney

otrzymuje: Bezimiennaa za recenzję do książki Zmysłowa gra - Stephanie Chong

GRATULUJEMY!
# 2012-12-23 11:13
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2012-12-23 11:45 #
moje gratulacje! ;-)
# 2012-12-23 11:45
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-12-23 12:04 #
gratki :)
# 2012-12-23 12:04
@Sonali
@Sonali
78 książek · 14 postów
2012-12-23 13:07 #
Gratuluję :)
# 2012-12-23 13:07

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się