Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 3/2012

2012-06-18 08:46 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Jak przeżyć w fantasycznonaukowym wszechświecie", Charles Yu
"Światła września", Carlos Ruiz Zafón


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"A między nami ocean", Susan Wiggs

7) Konkurs trwa od 18.06.2012 do 24.06.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 25.06.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-06-18 08:46
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-06-18 08:57 #
# 2012-06-18 08:57
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-06-18 09:00 #
"Dagerotyp. Tajemnica Chopina", Lucyna Olejniczak
http://nakanapie.pl/books/483673/reviews/14409.dagerotyp-tajemnica-chopina
# 2012-06-18 09:00
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-06-18 11:29 #
# 2012-06-18 11:29
@kasiulek1118
@kasiulek1118
164 książek · 92 postów
2012-06-18 13:44 #
# 2012-06-18 13:44
@Larissa
@Larissa
134 książek · 51 postów
2012-06-18 14:03 #
# 2012-06-18 14:03
@Gumciobook
@Gumciobook
73 książek · 38 postów
2012-06-18 14:48 #
# 2012-06-18 14:48
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-06-18 15:22 #
"Africanus. Syn konsula" - Santiago Posteguillo


http://nakanapie.pl/books/731029/reviews/14390.africanus-syn-konsula
# 2012-06-18 15:22
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2012-06-18 15:31 #
# 2012-06-18 15:31
@sylwia_85
@sylwia_85
28 książek · 165 postów
2012-06-18 16:31 #
# 2012-06-18 16:31
MK
@magkasprzak
49 książek · 2 postów
2012-06-18 16:41 #
2012-06-18 16:46 #
# 2012-06-18 16:46
@kasiek
@kasiek
114 książek · 263 postów
2012-06-18 17:22 #
# 2012-06-18 17:22
@Black_Vampire
@Black_Vampire
329 książek · 5335 postów
2012-06-18 17:44 #
# 2012-06-18 17:44
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-06-18 17:54 #
# 2012-06-18 17:54
@Heyday
@Heyday
48 książek · 23 postów
2012-06-18 18:01 #
# 2012-06-18 18:01
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-06-18 19:11 #
# 2012-06-18 19:11
@Samash
@Samash
182 książek · 111 postów
2012-06-18 20:27 #
# 2012-06-18 20:27
@Ameliie
@Ameliie
166 książek · 30 postów
2012-06-18 20:43 #
# 2012-06-18 20:43
@Fonin
@Fonin
100 książek · 128 postów
2012-06-18 21:26 #
# 2012-06-18 21:26
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-06-18 22:38 #
# 2012-06-18 22:38
2012-06-19 10:52 #
InterŚwiat - Neil Gaiman i Michael Reaves
http://nakanapie.pl/books/413867/reviews/14454.interswiat
# 2012-06-19 10:52
@Marcepankowa
@Marcepankowa
12 książek · 20 postów
2012-06-19 19:21 #
# 2012-06-19 19:21
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-06-20 00:53 #
# 2012-06-20 00:53
@BUKA_13
@BUKA_13
49 książek · 55 postów
2012-06-20 09:32 #
# 2012-06-20 09:32
2012-06-20 09:48 #
# 2012-06-20 09:48
@secretelle
@secretelle
127 książek · 760 postów
2012-06-20 11:30 #
# 2012-06-20 11:30
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-06-20 17:17 #
# 2012-06-20 17:17
CO
@Cocodrilla
37 książek · 6 postów
2012-06-20 17:34 #
# 2012-06-20 17:34
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-06-20 19:42 #
# 2012-06-20 19:42

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się