Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 4/2012

2012-06-25 06:28 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Cienie na księżycu", Marriott Zoe
"Siła trucizny", Maria V. Snyder


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"A między nami ocean", Tomasz Duszyński

7) Konkurs trwa od 25.06.2012 do 01.07.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 02.07.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-06-25 06:28
@candylove27
@candylove27
216 książek · 521 postów
2012-06-25 09:40 #
Przemku. Wdarł się błąd w autorze książki: "A między nami ocean" ;)
# 2012-06-25 09:40
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-06-25 09:44 #
# 2012-06-25 09:44
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-06-25 10:30 #
# 2012-06-25 10:30
@Aiwlys
@Aiwlys
436 książek · 12 postów
2012-06-25 11:15 #
# 2012-06-25 11:15
2012-06-25 11:48 #
# 2012-06-25 11:48
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-06-25 12:06 #
# 2012-06-25 12:06
@Potania
@Potania
254 książek · 396 postów
2012-06-25 14:04 #
# 2012-06-25 14:04
@Rebellish
@Rebellish
533 książek · 320 postów
2012-06-25 14:26 #
# 2012-06-25 14:26
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-06-25 14:39 #
# 2012-06-25 14:39
@Nelaime
@Nelaime
30 książek · 61 postów
2012-06-25 17:57 #
# 2012-06-25 17:57
@Blueberry912
@Blueberry912
41 książek · 35 postów
2012-06-25 19:01 #
@Gumciobook
@Gumciobook
73 książek · 38 postów
2012-06-25 19:33 #
# 2012-06-25 19:33
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-06-25 21:21 #
Jordi Sierra i Fabra - "Truskawkowe pola"
http://nakanapie.pl/books/483238/reviews/14578.truskawkowe-pola
# 2012-06-25 21:21
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-06-25 21:35 #
# 2012-06-25 21:35
@Ola.123
@Ola.123
195 książek · 59 postów
2012-06-26 09:27 #
# 2012-06-26 09:27
@sylwia_85
@sylwia_85
28 książek · 165 postów
2012-06-26 11:46 #
# 2012-06-26 11:46
@Elen
@Elen
162 książek · 473 postów
2012-06-26 11:52 #
# 2012-06-26 11:52
@marco47
@marco47
46 książek · 1 postów
2012-06-26 14:25 #
# 2012-06-26 14:25
@Marcepankowa
@Marcepankowa
12 książek · 20 postów
2012-06-26 15:16 #
# 2012-06-26 15:16
@symtuastic
@symtuastic
51 książek · 238 postów
2012-06-26 15:22 #
# 2012-06-26 15:22
@darooo
@darooo
55 książek · 79 postów
2012-06-26 15:42 #
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-06-26 17:27 #
@Nerezza
@Nerezza
36 książek · 15 postów
2012-06-26 20:07 #
# 2012-06-26 20:07
@Nightingale
@Nightingale
22 książek · 2 postów
2012-06-26 21:29 #
# 2012-06-26 21:29
@Bezimiennaa
@Bezimiennaa
49 książek · 180 postów
2012-06-26 22:10 #
# 2012-06-26 22:10
@Black_Vampire
@Black_Vampire
329 książek · 5335 postów
2012-06-27 11:05 #
# 2012-06-27 11:05
@Liv
@Liv
140 książek · 72 postów
2012-06-27 11:20 #
# 2012-06-27 11:20
@Honorata77
@Honorata77
167 książek · 591 postów
2012-06-27 12:54 #
# 2012-06-27 12:54
@BUKA_13
@BUKA_13
49 książek · 55 postów
2012-06-27 13:19 #
# 2012-06-27 13:19

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się