Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 6/2013

2013-02-11 07:52 #
Jak co tydzień. Nowa edycja :-)


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą jest książka "Potęga nadziei", Francine Rivers.

7) Konkurs trwa od 11.2.2013 do 17.2.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 18.2.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-02-11 07:52
@asymaka
@asymaka
170 książek · 213 postów
2013-02-11 09:12 #
# 2013-02-11 09:12
@Andrew_Vysotsky
@Andrew_Vysotsky
14 książek · 176 postów
2013-02-11 11:02 #
# 2013-02-11 11:02
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-02-11 13:20 #
# 2013-02-11 13:20
@misha
@misha
226 książek · 236 postów
2013-02-11 14:08 #
# 2013-02-11 14:08
2013-02-11 20:07 #
# 2013-02-11 20:07
@Sonali
@Sonali
78 książek · 14 postów
2013-02-11 20:46 #
# 2013-02-11 20:46
@ewfor
@ewfor
124 książek · 6 postów
2013-02-12 18:05 #
Pod jednym dachem, pod jednym niebem, Stanisława Fleszarowa Muskat
http://nakanapie.pl/books/188734/reviews/21163.pod-jednym-dachem-pod-jednym-niebem
# 2013-02-12 18:05
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2013-02-13 10:41 #
# 2013-02-13 10:41
@aggi406
@aggi406
104 książek · 8 postów
2013-02-13 16:34 #
# 2013-02-13 16:34
@patixa98
@patixa98
36 książek · 100 postów
2013-02-14 14:15 #
# 2013-02-14 14:15
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2013-02-14 16:31 #
# 2013-02-14 16:31
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-02-14 19:28 #
# 2013-02-14 19:28
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2013-02-15 11:15 #
# 2013-02-15 11:15
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2013-02-15 15:28 #
# 2013-02-15 15:28
2013-02-15 17:24 #
# 2013-02-15 17:24
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2013-02-16 11:57 #
# 2013-02-16 11:57
@Kala95
@Kala95
55 książek · 1 postów
2013-02-16 18:28 #
# 2013-02-16 18:28
@jenah
@jenah
55 książek · 57 postów
2013-02-16 18:41 #
# 2013-02-16 18:41
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2013-02-17 18:36 #
# 2013-02-17 18:36
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2013-02-27 11:29 #
W tym tygodniu nagrodę książkę: "Potęga nadziei", Francine Rivers.otrzymuje Mery111 za recenzję do książki My na wyspie Saltkrakan - Astrid Lindgren

GRATULUJEMY!
# 2013-02-27 11:29
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2013-02-27 12:37 #
gratuluję :)
# 2013-02-27 12:37
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-02-27 13:56 #
serdecznie gratuluję :))
# 2013-02-27 13:56
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2013-02-27 15:28 #
gratulacje :)
# 2013-02-27 15:28
@AmeliaGrey
@AmeliaGrey
89 książek · 822 postów
2013-02-27 16:13 #
Gratuluję:)
# 2013-02-27 16:13
@Czekoladowaa
@Czekoladowaa
116 książek · 580 postów
2013-02-27 17:49 #
Gratulacje:)
# 2013-02-27 17:49
@asymaka
@asymaka
170 książek · 213 postów
2013-02-27 20:20 #
gratulacje :)
# 2013-02-27 20:20

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się