Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 7/2012

2012-07-16 09:01 #
Wy piszecie recenzje, a my rozdajemy książki dla tych najlepszych czyli nowa odsłona starego konkursu ;-)

Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Torebki i strzelanina", Dorothy Howell
"Toast za temidę", Katarzyna Szewczyk, Jacek Skowroński


Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książkę:
"Dar", Gaja Kołodziej

7) Konkurs trwa od 16.07.2012 do 22.07.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 23.07.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-07-16 09:01
@Elaine
@Elaine
85 książek · 673 postów
2012-07-16 10:20 #
Marilyn. Żyć i umrzeć z miłości, Alfonso Signorini
http://nakanapie.pl/books/738996/reviews/15284.marilyn-zyc-i-umrzec-z-mi-osci
# 2012-07-16 10:20
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-07-16 10:54 #
# 2012-07-16 10:54
2012-07-16 11:04 #
"Gaumardżos", Anna Dziewit-Meller, Marcin Meller
http://nakanapie.pl/book/622997/review/15379/gaumardzos.htm
# 2012-07-16 11:04
@secretelle
@secretelle
127 książek · 760 postów
2012-07-16 12:21 #
# 2012-07-16 12:21
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2012-07-16 13:43 #
# 2012-07-16 13:43
@loho14
@loho14
60 książek · 427 postów
2012-07-16 17:48 #
Joanna M. Chmielewska - Sukienka z Mgieł.
http://nakanapie.pl/books/737660/reviews/15304.sukienka-z-mgie
# 2012-07-16 17:48
@Angiee
@Angiee
2 książek · 8 postów
2012-07-16 18:07 #
# 2012-07-16 18:07
@Drrim
@Drrim
240 książek · 50 postów
2012-07-16 19:25 #
Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet - Stieg Larsson
http://nakanapie.pl/books/417329/reviews/15411.dziewczyna-ktora-igra-a-z-ogniem
# 2012-07-16 19:25
@Heyday
@Heyday
48 książek · 23 postów
2012-07-17 09:58 #
# 2012-07-17 09:58
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
117 książek · 224 postów
2012-07-17 21:19 #
# 2012-07-17 21:19
@Betsy
@Betsy
513 książek · 327 postów
2012-07-17 21:56 #
# 2012-07-17 21:56
@Kociara
@Kociara
26 książek · 58 postów
2012-07-17 22:59 #
# 2012-07-17 22:59
EW
@CZYTANIE999
56 książek · 2 postów
2012-07-18 10:32 #
"Cukiereczek czyli rok z życia nietypowej striptizerki", Diablo Cody
http://nakanapie.pl/books/474075/reviews/15471.cukiereczek-czyli-rok-z-zycia-nietypowej-striptizerki
# 2012-07-18 10:32
@symtuastic
@symtuastic
51 książek · 238 postów
2012-07-18 10:55 #
# 2012-07-18 10:55
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2012-07-18 17:07 #
# 2012-07-18 17:07
@April
@April
81 książek · 223 postów
2012-07-18 18:35 #
# 2012-07-18 18:35
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-07-18 19:42 #
# 2012-07-18 19:42
@magda87
@magda87
288 książek · 12 postów
2012-07-18 20:36 #
# 2012-07-18 20:36
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-07-18 21:39 #
"Alibi na szczęście" Anna Ficner-Ogonowska
http://nakanapie.pl/book/740114/review/15516/alibi-na-szescie.htm
# 2012-07-18 21:39
@Blueberry912
@Blueberry912
41 książek · 35 postów
2012-07-18 22:35 #
"Cienie na księżycu. Poza Czasem" Zoe Mariott
http://nakanapie.pl/book/738207/review/15518/cienie-na-ksiezycu.htm
# 2012-07-18 22:35
BE
@bea82
11 postów
2012-07-18 22:36 #
# 2012-07-18 22:36
@martik
@martik
83 książek · 7 postów
2012-07-18 22:56 #
# 2012-07-18 22:56
@Honorata77
@Honorata77
167 książek · 591 postów
2012-07-19 13:12 #
"Kot który jadał wełnę" Lilian Jackson Braun
http://nakanapie.pl/books/416017/reviews/15536.kot-ktory-jada-we-ne
# 2012-07-19 13:12
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-07-19 13:55 #
# 2012-07-19 13:55
@Aly102
@Aly102
251 książek · 135 postów
2012-07-19 13:59 #
# 2012-07-19 13:59
2012-07-19 14:53 #
# 2012-07-19 14:53
@giffin
@giffin
143 książek · 35 postów
2012-07-19 21:34 #
# 2012-07-19 21:34
@JaneBox
@JaneBox
193 książek · 111 postów
2012-07-20 11:23 #
# 2012-07-20 11:23
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-07-20 19:02 #
# 2012-07-20 19:02

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się