Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 9/2013

2013-03-04 07:02 #
Jak co tydzień. Nowa edycja :-)


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą jest książka "Start-Up bez pieniędzy", Mike Michalowicz.

7) Konkurs trwa od 4.2.2013 do 10.3.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 11.3.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-03-04 07:02
CI
@Ciastek
45 książek · 8 postów
2013-03-04 13:38 #
# 2013-03-04 13:38
2013-03-04 16:00 #
"Podróżniczki. W gorsecie i krynolinie przez dzikie ostępy" Wolf Kielich
http://nakanapie.pl/books/745498/reviews/21368.podrozniczki-w-gorsecie-i-krynolinie-przez-dzikie-ostepy
# 2013-03-04 16:00
@Gosiarella
@Gosiarella
166 książek · 173 postów
2013-03-04 17:57 #
Greg Marinovich, João Silva - Bractwo Bang Bang
http://nakanapie.pl/book/741930/review/21799/bractwo-bang-bang.htm
# 2013-03-04 17:57
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-03-04 18:26 #
Wytwórnia wód gazowanych - Dorota Combrzyńska-Nogala
http://nakanapie.pl/books/745404/reviews/20826.wytwornia-wod-gazowanych
# 2013-03-04 18:26
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-03-05 18:35 #
Agnieszka Topornicka - "Wakacje od życia"
http://nakanapie.pl/books/741004/reviews/19666.wakacje-od-zycia
# 2013-03-05 18:35
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2013-03-06 11:17 #
# 2013-03-06 11:17
@Andrew_Vysotsky
@Andrew_Vysotsky
14 książek · 176 postów
2013-03-06 13:06 #
# 2013-03-06 13:06
2013-03-06 21:24 #
# 2013-03-06 21:24
@aggi406
@aggi406
104 książek · 8 postów
2013-03-07 15:20 #
# 2013-03-07 15:20
@Krasnoludek
@Krasnoludek
205 książek · 221 postów
2013-03-07 23:13 #
# 2013-03-07 23:13
@Immora_Fray
@Immora_Fray
511 książek · 167 postów
2013-03-09 15:13 #
Terry Pratchett, Stephen Baxter, "Długa Ziemia"

http://nakanapie.pl/books/745647/reviews/20952.d-uga-ziemia
# 2013-03-09 15:13
@Loli14
@Loli14
186 książek · 134 postów
2013-03-09 15:29 #
# 2013-03-09 15:29
@patixa98
@patixa98
36 książek · 100 postów
2013-03-09 16:53 #
"Pomiędzy" P.C Cast
http://32litery-swiatksiazki.blogspot.com/2013/03/xviiipowoanie-pc-cast.html
# 2013-03-09 16:53
@marta2710
@marta2710
40 książek · 21 postów
2013-03-10 11:00 #
# 2013-03-10 11:00
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-03-10 13:44 #
# 2013-03-10 13:44
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2013-04-02 17:21 #
Nagrodę Książkę:"Start-Up bez pieniędzy", Mike Michalowicz otrzymuje: inspired7
# 2013-04-02 17:21
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-04-03 11:27 #
Dziękuję bardzo ;)
# 2013-04-03 11:27

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się