Recenzje książki "Anielski ogień"

Dodaj swoją recenzję

Anielski ogień

5.01.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na Anielski ogień trafiłam przypadkiem, podczas przeglądania swojej osobistej listy powieści przeznaczonych do przeczytania i uznałam, że to właśnie za tę powieść zabiorę się w najbliższym czasie. Bardzo ładna okładka, intrygujący opis – wszystko to przyciągało mnie i budziło nadzieję na coś więcej niż tylko kolejny paranormal średniej klasy. Elli... {} Recenzja książki Anielski ogień

@Aly102@Aly102 {}

"Anielski ogień"

13.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

JEST SILNA. JEST WOJOWNICZA. TYLKO ONA MOŻE URATOWAĆ ŚWIAT Anioły są częstym motywem w książkach dla młodzieży. Jeżeli ktoś lubi tę tematykę, to ma w czym wybierać. Jedne z powieści są lepsze, inne gorsze. Niestety często historie są podobne. Czy „Anielski ogień” wyróżnia się spośród wszystkich? Czy jest to niebanalna historia? Główną bohaterką ... {} Recenzja książki Anielski ogień

Anielski ogień

6.01.2012

Courtney Allison Moulton urodziła się w Teksasie. Na co dzień mieszka w Michigan, gdzie pracuje jako zawodowy fotograf, a cały swój wolny czas poświęca na jazdę konną oraz udział w pokazach koni. Od dziecka lubiła czytać o starożytnych mitologiach, studiować "martwe" języki opowiadać straszne, a równocześnie niezwykle romantyczne historie. "Anielsk... {} Recenzja książki Anielski ogień

@Kala95@Kala95 {}

Anielski Ogień- Aleksandra Sz.... :)

5.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka bardzo szybko stała się popularną lekturą z gatunku paranormal romance. Jestem osobą ,która lubi czytać tego rodzaju książki co raczej nie wiąże się z oryginalnością. Byłam niezmiernie ciekawa co kryje w sobie ta powieść, gdyż po zaledwie tygodniu od premiery można było przeczytać kilka świetnych i pozytywnych opinii co tylko wzbudziło moją... {} Recenzja książki Anielski ogień

„Odwieczna walka”

13.11.2011

Gdy po raz pierwszy zobaczyłam opis i okładkę książki, pomyślałam, że to kolejny przeciętny paranormal, który pojawił się na rynku. Przecież teraz takich książek jest bardzo wiele. Sam pomysł był jednak czymś innym, lecz zarówno czymś co mnie do tej pozycji trochę zniechęcało. Miałam wiele obaw, jednak sięgnęłam po „Anielski ogień” z ciekawości, wy... {} Recenzja książki Anielski ogień

Anielski ogień

12.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam romansy paranormalne, tym bardziej jeśli sprostają moim oczekiwaniom. I tym oczekiwaniom sprostał Anielski Ogień. Po prostu mnie zauroczył, przedstawia wątek pięknej miłości. Miłości, która jest zakazana ale zakazana przez największego władce, tego, który stworzył cały świat, tego który decyduje o naszym losie. Anioły i kosiarze toczą o... {} Recenzja książki Anielski ogień

"Jest silna. Jest wojownicza. Tylko ona może uratować świat"

9.11.2011

Od samego początku, kiedy tylko "Anielski ogień" pojawił się w zapowiedziach, byłam przekonana, że będzie to nic specjalnego. Po prostu kolejny paranormal jakich wiele. Jednak jestem osobą, która czasami lubi poczytać sobie luźne książki, a o sporej objętości to już w ogóle, więc nie pogardziłam zrecenzowaniem debiutanckiej książki pani Moulton... {} Recenzja książki Anielski ogień

@Pria@Pria {}

O dobrych i złych kostuchach

5.11.2011

Wszyscy wiemy, że od pewnego czasu rynek zalewa nas falą romansów paranormalnych. Wśród nich zdarzają się lepsze i gorsze pozycje, dlatego zanim skusimy się na kupno/ wypożyczenie kolejnego tytułu z tego gatunku, warto by było wiedzieć czy czas i pieniądze, które na nią poświęcimy nie pójdą na marne. Ja cenię sobie recenzje, które czytuje w interne... {} Recenzja książki Anielski ogień

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe