Audytowanie firm spożywczych - GMP/GHP, HACCP, jakość - wymagania, komentarz, metodyka

Stefan Płażek, R. Paweł Walęcik, Marek Zadernowski, Jacek Dybaś ...
Audytowanie firm spożywczych - GMP/GHP, HACCP, jakość - wymagania, komentarz, metodyka
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Publikacja zawiera katalog zagadnień pozwalających ocenić zakład spożywczy na wielu płaszczyznach i odnoszących się do różnych kwestii, zaczynając od dobrych praktyk produkcyjnych, higienicznych, poprzez wymagania wobec produkcji i produktu, HACCP, elementy zapewnienia i zarządzania jakością, a kończąc na wymaganiach odnośnie do zagrożeń bioterrorystycznych.Dodatkowo w opracowaniu zaproponowano różne metody oceny poszczególnych zagadnień, tak by Czytelnik w oparciu o nie mógł skonstruować własną ankietę lub samodzielnie przeprowadzić ocenę zakładu, wykorzystując podany materiał.Informacje przedstawione w niniejszej publikacji mogą służyć zarówno studentom i przedsiębiorcom spożywczym, jak i osobom związanym z przemysłem spożywczym w sposób pośredni (architekci, inżynierowie budowlani, konsultanci, audytorzy).
ISBN: 978-83-7426-321-4, 9788374263214
Wydawnictwo: ODDK Ośrodek Doradztwa i Szkolenia Kadr

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
{}
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
{}

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Audytowanie firm spożywczych - GMP/GHP, HACCP, jakość - wymagania, komentarz, metodyka? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
{}️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Audytowanie firm spożywczych - GMP/GHP, HACCP, jakość - wymagania, komentarz, metodyka. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
{} Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl