BHP w bran┼╝y gastronomicznej

Piotr Dominik
Ksi─ů┼╝ka BHP w bran┼╝y gastronomicznej
Ksi─ů┼╝ka BHP w bran┼╝y gastronomicznej
Popraw t─Ö ksi─ů┼╝k─Ö | Dodaj inne wydanie

Opis

Podr─Öcznik omawia prawne regulacje dotycz─ůce bezpiecze┼ästwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dok┼éadnie charakteryzuje ryzyko zwi─ůzane z praca w bran┼╝y gastronomicznej. Omawia szkodliwo┼Ť─ç poszczeg├│lnych grup mikroorganizm├│w. Przedstawia zasady udzielania pierwszej pomocy. Szczeg├│┼éowo omawia zagadnienia dotycz─ůce bezpiecze┼ästwa ┼╝ywno┼Ťci, w tym przedstawia wnikliw─ů charakterystyk─Ö zagro┼╝e┼ä biologicznych. Prezentuje zasady organizacji stanowisk pracy i przestrzennego uk┼éadu zak┼éadu gastronomicznego. Omawia zasady higieny w trakcie ca┼éego procesu technologicznego w zak┼éadzie gastronomicznym. Publikacja k┼éadzie tak┼╝e nacisk na przepisy przeciwpo┼╝arowe i proekologiczne nastawienie w dzia┼éalno┼Ťci zak┼éad├│w gastronomicznych.
Data wydania: 2018
ISBN: 978-83-02-15740-0, 9788302157400
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Stron: 216

Gdzie kupi─ç

Ksi─Ögarnie internetowe


Ogłoszenia

{}
Dodaj ogłoszenie
za darmo!
U┼╝ywane ksi─ů┼╝ki maj─ů dusz─Ö. Zamiast kupowa─ç w sklepie, zajrzyj na nasz─ů stron─Ö z og┼éoszeniami. Ksi─ů┼╝kowe zero-waste? Kupuj u┼╝ywane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Ju┼╝ przeczytana? Jak j─ů oceniasz?

Recenzje

Co┼Ť mi si─Ö wydaje, ┼╝e ksi─ů┼╝ka BHP w bran┼╝y gastronomicznej a┼╝ si─Ö prosi o Twoj─ů recenzj─Ö. Chyba jej nie odm├│wisz?
{}´ŞĆ Napisz pierwsz─ů recenzje

Moja opinia o ksi─ů┼╝ce

Co czyta─ç po ksi─ů┼╝ce “BHP w bran┼╝y gastronomicznej”- Piotr Dominik

Ksi─ů┼╝ka Elektryczne i elektroniczne wyposa┼╝enie pojazd├│w samochodowych. Cz─Ö┼Ť─ç 1. Wyposa┼╝enie elektryczne i elektromechaniczne
Elektryczne i elektroniczne...
Pierwsza cz─Ö┼Ť─ç podr─Öcznika po┼Ťwi─Öconego wyposa┼╝eniu elektryc...
Ksi─ů┼╝ka Podejmowanie i prowadzenie dzia┼éalno┼Ťci gospodarczej. Podr─Öcznik, wydanie V
Podejmowanie i prowadzenie ... Jacek Musiałkiewicz
W podr─Öczniku om├│wiono wszystkie zagadnienia dotycz─ůce podej...
Ksi─ů┼╝ka ┼╗ywienie i us┼éugi gastronomiczne, cz─Ö┼Ť─ç 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Kwalifikacja T.6. Sporz─ůdzanie potraw i napoj├│w
Żywienie i usługi gastronom...
Podr─Öcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nau...
Ksi─ů┼╝ka Biuro rachunkowe
Biuro rachunkowe Bo┼╝ena Padurek
─ćwiczenia pt. "Biuro rachunkowe" s─ů przeznaczone dla uczestn...
Ksi─ů┼╝ka Naprawa pojazd├│w samochodowych. Kwalifikacja M.18.2. Podr─Öcznik do nauki zawodu. Technik pojazd├│w samochodowych, mechanik pojazd├│w samochodowych, wydanie 2
Naprawa pojazdów samochodow... Seweryn Orzełowski, Stanisław Kowalczyk
Podr─Öcznik skierowany do uczni├│w kszta┼éc─ůcych si─Ö w zawodzie...

Cytaty z ksi─ů┼╝ki

O nie! Ksi─ů┼╝ka BHP w bran┼╝y gastronomicznej. czuje si─Ö pomini─Öta, bo nikt nie doda┼é jeszcze do niej cytatu. Mo┼╝e jej pomo┼╝esz i dodasz jaki┼Ť?
{} Dodaj cytat
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatno┼Ťci Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe