Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka

Helena Ciborowska
Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Jest to nowoczesny podręcznik, dostosowany do obowiązującego programu nauczania na Wydziałach Dietetyki Medycznych Studiów Zawodowych. Omówiono w nim zagadnienia dotyczące podstaw żywienia człowieka, a także żywienie w różnych jednostkach chorobowych. Bardzo szczegółowo zostały przedstawione rodzaje diet i sposoby ich zastosowania.
ISBN: 978-83-200-3988-7, 9788320039887
Wydawnictwo: PZWL - Wydawnictwo Lekarskie
Mamy 4 inne wydania tej książki

Autor

Helena Ciborowska Helena Ciborowska Mgr Helena Ciborowska – jest doświadczonym dietetykiem i biologiem, byłym dyrektorem Medycznego Studium Zawodowego nr 6 Wydziału Dietetyki w Krakowie - pierwszej szkoły w Polsce, kształcącej dietetyków. Wykładała również w Krakowskiej Akademii im. A...

Pozostałe książki:

Dietetyka Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka
Wszystkie książki Helena Ciborowska

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Dietetyka. Żywienie zdrowego i chorego człowieka. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl