Domowe przysmaki. Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie

Renata Volk, Fridhelm Volk
5 /10
Ocena 5 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Domowe przysmaki. Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
5 /10
Ocena 5 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj się, że przygotowanie własnych, zdrowych i smacznych produktów nie jest wcale trudne. Wystarczy wiedza i odrobina dobrej chęci. W książce przeczytasz o tym: jak upiec chleb z pełnego ziarna na zakwasie, jak przygotować farsz do różnych rodzajów kiełbas, w czym tkwi tajemnica dobrze uwędzonej ryby, z jakich owoców zrobić najlepszy sok lub wino, jaka kapusta jest najlepsza do kiszenia, jak skutecznie przechowywać i konserwować żywność.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-83-7073-778-8, 9788370737788
Wydawnictwo: MULTICO
Stron: 328

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Domowe przysmaki. Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie

93
2018-12-05
5 /10

Cytaty z książki

O nie! Książka Domowe przysmaki. Jak zrobić tradycyjne i zdrowe jedzenie. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl