Encyklopedia Gotowania. Gotowanie na parze

Bolesław Pilarek
Encyklopedia Gotowania. Gotowanie na parze
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

W książce zawarto 131 przepisów na potrawy z ziemniaków, które są najbardziej popularnym w Polsce warzywem i stanowią, wraz z przetworami zbożowymi, podstawę naszego wyżywienia. Czytelnik znajdzie przepisy na zupy, drugie dania, ziemniaki gotowane, duszone, pieczone i smażone oraz faszerowane i w mundurkach, a także na babki, kluski, knedle, kotlety, krokiety, pierogi, placki, pyzy, kulki, pączki, rogaliki, zapiekanki, sałatki i sosy do ziemniaków.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-83-7337-836-0, 9788373378360
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Encyklopedia Gotowania. Gotowanie na parze? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Encyklopedia Gotowania. Gotowanie na parze. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl