Recenzje książki "Grzeszne święta"

Dodaj swoją recenzję

Grzeszne Święta

27.09.2021

Na wstępie dziękuję Wydawnictwu Muza i @grzeszne_ksiazki za możliwość przeczytania i zrecenzowania tej książki. Jest to pierwsza antologia, którą miałam okazję przeczytać i sprawiło mi to nie małą frajdę. "Grzeszne Święta" to zbór 10 opowiadać, w których oprócz nutki świątecznej magii znajdziemy dużo pikantnych smaczków 😈 10 opowiadań, 10 cud... Recenzja książki Grzeszne święta

To będą gorące święta!

8.01.2021

"Nie spodziewałam się, że będzie stał aż tak blisko. Nie byłam niska, a mimo wszystko praktycznie skuliłam się przy górującym nade mną mężczyźnie. Patrzył na mnie. Jego uważny wzrok sunął po moim ciele i zatrzymał się gdzieś w okolicach skrawka odsłoniętego karku wystającego zza wysokiego kołnierza bluzy. Ciepły oddech owiał fragment mojej nagiej ... Recenzja książki Grzeszne święta

@angell15@angell15 × 1

Grzeszne święta

26.12.2020

Zbiór gorących opowiadań na zimne wieczory. Za oknami mróz, z daleka słychać dzwonki przy saniach, śnieg skrzypi pod butami, a w ciepłym wnętrzu, rozświetlonym blaskiem ognia igrającego w kominku, spotykają się spojrzenia, splatają się palce, usta łączą się w pocałunku. Zamiast szelestu papieru towarzyszącego rozpakowywaniu prezentów słychać szele... Recenzja książki Grzeszne święta

@iza.81@iza.81 × 4

Grzeszne Święta, zbiór rozgrzewających opowiadań na zimę - recenzja Grudzień 2020

23.12.2020

Dzień Dobry !!! Jak poznać kilku autorów w bardzo krótkim czasie ? To prostsze niż Ci się wydaje, wystarczy tylko zaopatrzyć się w tego podobną książkę 😘. " Grzeszne Święta" to zbiór dziesięciu opowiadań na zimowe wieczory. Ze wszystkich wymienionych autorek, znam od strony książkowej tylko @anndewolf... Dlatego też, cieszyłam się jak dzi... Recenzja książki Grzeszne święta

Fifty-fifty

17.12.2020

Mój drugi zbiór opowiadań świątecznych w tym roku! Będzie gorąco, bo to „Grzeszne święta” 😈 Całość oceniam tak... fifty-fifty 😅 Było różnie. Wcześniej czytałam "Zakochane Zakopane" i tam zdecydowanie bardziej czułam świąteczny nastrój. Poniżej kilka przykładów. 🏔 „BIESz/iCZADY” Paulina Świst 🏔 Para przyjaciół gubi się w Bieszczadach i okazuje się... Recenzja książki Grzeszne święta

Zupełnie zacne opowiadania :)

13.12.2020

Jak wiecie trzy lata zajęło mi zabieranie się za pozycje świąteczne. I teraz oficjalnie i głośno mogę powiedzieć, że to był jeden z większych błędów stulecia jakie zrobiłam. Czemu nie mogłam się zmotywować? Tego chyba nie wiedzą nawet najwięksi i najstarsi górale. Jednak dziękuję Losowi, że jednak pokierował moją codziennością tak, iż w końcu nie ... Recenzja książki Grzeszne święta

❄️RECENZJA❄️

13.12.2020

❄️RECENZJA❄️ Pierwszy grudnia za nami, więc tym razem na tapecie była świąteczna antologia. Zaczynam lubić te zbiorcze opowiadania 😃 Dają wiele rozrywki, ale również można zapoznać się ze stylem poszczególnych autorek, jeśli nie miało się z nimi wcześniej styczności 😉 🎄 @agatasuchockawriter - "Ki" Pierwszy raz miałam przyjemność czytać coś spod ... Recenzja książki Grzeszne święta

Grzeszne Święta

3.12.2020

Recenzja Grzeszne Święta Witam :) Mam dziś dla was, recenzję książki Grzeszne Święta. Świetnych autorek, które złączyły swoje siły i tę magię świąt w jedną powieść, specjalnie dla nas. A oto one Paulina Świst, @Link, Anna Wolf, Kinga Litkowiec, Agata Suchocka, Anna Szafrańska, Marta W Staniszewska, J.B Grajda, Agnieszka Siepielska, Anna Bellon.... Recenzja książki Grzeszne święta

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl