Handbook of Poultry Science and Technology 2 vols

I. Guerrero-Legarreta
Książka Handbook of Poultry Science and Technology 2 vols
Książka Handbook of Poultry Science and Technology 2 vols
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Poultry science covers raising and managing healthy chickens, turkeys, and ducks for eggs or meat. From live poultry up until retail production, Handbook of Poultry Processing provides an updated and comprehensive reference on everything related to the poultry industry, including scientific, technical, and engineering principles, methods, and product categories. This definitive resource covers the link between meat quality and production process, which can help in solving potential quality problems, making this two-volume set an essential tool for all practitioners, libraries, scientists, researchers, and academics in this field.
Data wydania: 2009
ISBN: 978-0-470-18537-7, 9780470185377
Wydawnictwo: John Wiley & Sons

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe


Ogłoszenia

Dodaj ogłoszenie
za darmo!
Używane książki mają duszę. Zamiast kupować w sklepie, zajrzyj na naszą stronę z ogłoszeniami. Książkowe zero-waste? Kupuj używane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Handbook of Poultry Science and Technology 2 vols aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
✍️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się