Recenzje książki "Jej słowa, jego czyny"

Dodaj swoją recenzję

Autorka kryminałów w opałach...

19.08.2021

"Jej słowa, jego czyny" to debiutancka powieść Agnieszki Malinowskiej. Zuzanna to autorka kryminałów, która od niedawna prowadzi warsztaty pisarskie na uniwersytecie. Jej życie w końcu nabiera rozpędu i zmierza w dobrym kierunku. Jednak wszystko się sypie, gdy kobieta przypadkiem naciska na odcisk groźnemu szefowi mafii. Zuzanna jeszcze nie wiem,... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Ona pisze o morderstwach, on je popełnia.

19.07.2021

“Ona pisze o morderstwach, on je popełnia” Czytając ten opis w pierwszej chwili myślałam, że biorę do ręki kryminał, a fabuła opiera się na tym, że Ona pisze książki, a On popełnia morderstwa na ich podstawie. Czy tak właśnie było? Nie! Czy jestem zawiedziona? Nie! “Jej słowa, jego czyny” Agnieszki Malinowskiej to naprawdę wciągająca historia, k... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Jej słowa, jego czyny

7.06.2021

Wczoraj wróciłam z małych wakacji i nadrabiam zaległości. Zabrałam na wyjazd świetną książkę. Zapraszam na kilka słów o niej ⬇️⬇️⬇️ Czytając "Jej słowa, jego czyny" autorstwa Agnieszki Malinowskiej, aż chciałam napisać, że ten kryminał jest naprawdę dobrym romansem 😂😂 Autorka wprowadza nas w historię miłosną Zuzanny i Roberta. Jest to nietypowa pa... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Recenzja książki "jej słowa, jego czyny"

4.06.2021

DZIEŃ DOBRY MOI MILI :) Co ciekawego dzisiaj czytacie? :) Jakie macie plany na ten długi weekend? :) U mnie oczywiście spacery o zabawa z Synkiem, rower oraz książki. Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją książki Agnieszki Malinowskiej "Jej słowa, jego czyny". Książkę otrzymałam i przeczytałam dzięki uprzejmości wydawnictwa Novae Res, za co bardzo... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Jej słowa, jego czyny

26.05.2021

Zuzanna pisze kryminały i eseje, uważa, że jest etyka zabijania i stara się tę tezę udowadniać. Pewnego dnia ma prowadzić warsztaty na uczelni, a kiedy się tam udaje, poznaje pewnego mężczyznę, który wyprowadza ją z równowagi, za co dostaje w twarz. Wtedy kobieta nie wie z kim ma do czynienia i w jakie kłopoty właśnie wpadła. Mężczyzna jest niebez... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

"Jej słowa, jego czyny", czyli jak szybko główna bohaterka traci IQ, gdy poznaje samca alfę

19.05.2021

"Zdarzyło mi się w swoich rozważaniach literackich zabijać ludzi, z tego żyję. Ale nigdy nie patrzyłam na to przez pryzmat filozoficznych rozważań o konflikcie moralnym. Jednostkowy wybór dokonania zbrodni nie ciąży na ciele, a jedynie na umyśle, dlatego uważam, że realne jest dokonanie zbrodni doskonałej, ponieważ istnieją umysły doskonałe. Pytan... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

Miłość, czy moralność?

13.05.2021

Zuzanna jest początkującą autorką kryminałów. Zaczyna karierę jako wykładowca na Uniwersytecie, gdzie już pierwszego dnia podpada starszemu i zarazem bogatemu mężczyźnie. Okazuje się, że jest on jednym z najbardziej wpływowych ludzi w okolicy. Dziewczyna nie jest świadoma, że odrzucając jego zaloty, skazuje się na niechybną zgubę. Jednak jeden z p... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

@izka91201@izka91201 × 1

Moralność jako pojęcie względne.

10.05.2021

Tytuł, blurb, a nawet pierwsze strony wskazywały, na mocny I zawiły kryminał z wątkiem psychopatycznym. Taki po którym, nie można spać, bo zastanawiamy się ,, jak to możliwe ". I choć z początku wydawało się, że może jednak przeczytam właśnie coś takiego, to niestety z każdą stroną dalej, poprostu się zniechęcałam. Nie rozumiem, jak ta książka moż... Recenzja książki Jej słowa, jego czyny

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl