Recenzje książki "Jillian Westfield wyszła za mąż"

Dodaj swoją recenzję

Ostrożnie z marzeniami

20.11.2011

„Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą” Paulo Coelho W wielu związkach nadchodzi po pewnym czasie taka chwila, kiedy jedno z partnerów zaczyna wątpić, czy związało się z odpowiednia osobą. Czy chłopak/ dziewczyna z którą kiedyś się było nie sprawdziłby się bardziej w roli współmałżonka i sprawiłby, że życie było... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

Reading is fun- Allison Winn Scotch ,,Jillian Westfield wyszła za mąż “

15.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wydaję się że, Jillian Westfield ma wszystko: kochającego męża, półtoraroczną śliczną i zdrową córeczkę, wielki dom na przedmieściach, przyjaciół i kochającą rodzinę. Jednak czegoś jej brakuję, dręczą ją wątpliwości czy obrała w życiu odpowiednią drogę, wychodząc za swojego obecnego męża Davida. Zastanawia się, czy nie byłaby szczęśliwsza przy bo... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

Uwolnij swoje chi i pojmij sens życia

15.04.2011

„Jillian Westfield wyszła za mąż” to „produkt” pióra Allison Winn Scotch. I tytuł, i imiona oraz nazwisko autorki są bardzo długie. Zaczynając lekturę tej książki pomyślałam sobie, że musiałaby ona okazać się naprawdę dobra, żebym zapamiętała ciąg tych wyrazów na okładce. Czy w moim umyśle znalazło się jeszcze trochę miejsca na osiem słów, czy racz... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

Kiedy fantazja staje się rzeczywistością nigdy nie wiesz co dostaniesz

14.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy zobaczyłam pierwszą zapowiedź tej książki, przeczytałam pierwsze recenzje, dostrzegłam ją na wystawie w księgarni, zdecydowałam, że będzie moja. Za wszelką cenę. Nie ważne, ze budżet na książki został wyczerpany, że muszę przystopować, bo za dużo powieści zalega na półce w oczekiwaniu na „swoją kolej”. Z braku laku (czytaj kasy) zdecydowałam ... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

@Sil@Sil {}

Najlepszy czas życia

6.03.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jillian Westfield to młoda kobieta, posiadająca uroczą córeczkę, kochającego, chociaż zawsze będącego w biegu męża oraz piękny dom na przedmieściach. Wzorowa pani domu, matka, żona. Wychuchany dom, zadbane ciało, rozwijające zajęcia dla siebie i córki. Jednocześnie Jillian ciągle wraca myślami do czasu poprzedniego związku, który rozpadł się gwałto... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

@enga@enga {}

"Jillian Westfiels wyszła za mąż"

5.03.2011

Allison Winn Scotch to amerykańska autorka bestsellerów i felietonistka kobiecych magazynów, między innymi Glamour, InStyle i Shape. Pisarka udziela rad początkującym pisarzom na swoim blogu Ask Allison, a na co dzień mieszka w Nowym Jorku z mężem, dziećmi i psem Pedro. Jillian Westfield wyszła za mąż to książka opowiadająca nam historię trzydzies... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

Jillian Westfield

26.02.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co by było gdyby...? Kto czasem nie zadaje sobie takiego pytania... Jednak każdy z nas na zawsze pozostaje jedynie w sferze "gdybania". Tą magiczną granicę udaje się przekroczyć tytułowej bohaterce, Jillian Westfild. Do tej pory Jillian prowadzi spokojne i z pozoru idealne życie, zajmując się córeczką oraz pięknym domem na przedmieściach. Je... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

"Małżeństwo to loteria o całe życie".

20.02.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Allison Winn Scotch jest amerykańską autorką bestsellerów oraz felietonistką magazynów kobiecych, między innymi „Glamour”, „InStyle” i „Shape”. Jej książka „Jillian Westfield wyszła za mąż” opowiada nam historię trzydziestoletniej kobiety; wzorowej pani domu, matki, mającej śliczną córeczkę oraz kochającego ją męża. Jillian mieszka także w bogatej,... {} Recenzja książki Jillian Westfield wyszła za mąż

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe