Kinetic Modelling of Reactions In Foods

Tiny Boekel
Książka Kinetic Modelling of Reactions In Foods
Książka Kinetic Modelling of Reactions In Foods
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Introduces appropriate kinetic models and modeling techniques applicable in food science and technologyIntegrates food science, kinetics, and statistics to predict and control food quality attributes using computer modelsApplies kinetic models using general chemical, physical, and biochemical principlesIncludes the use of Bayesian statistics in kinetic modelingIllustrates concepts using real-life examples Kinetic Modeling of Reactions in Foods: Modeling of Food Quality Attributes provides an introduction to kinetic models and modeling techniques and their applications in food science and technology. This book argues that the modeling of food changes is kinetic modeling. Integrating food science knowledge, kinetics, and statistics, it explores the potential to predict and control food quality attributes with computer models. It presents ap...
Data wydania: 2009
ISBN: 978-1-57444-614-2, 9781574446142
Wydawnictwo: CRC Press Inc.

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe


Ogłoszenia

Dodaj ogłoszenie
za darmo!
Używane książki mają duszę. Zamiast kupować w sklepie, zajrzyj na naszą stronę z ogłoszeniami. Książkowe zero-waste? Kupuj używane, sprzedawaj niechciane.

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Kinetic Modelling of Reactions In Foods nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
✍️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się