Recenzje książki "Kolacja z Tiffanym"

Dodaj swoją recenzję

akcja,romans i humor

23.09.2021

Na początek napiszę tak... Ta książka to totalny sztos. W roli głównej roztrzepana, młoda dziewczyna, którą kłopoty kochają aż za bardzo. Oraz mężczyzna, który jak się okazuje posiada dwie twarze. Ale jak zazwyczaj najpierw napiszę kilka słów o autorce. Agnieszka Lingas-Łoniewska przez fanów nazwana Dilerką Emocji ma na swoim koncie 30 bestse... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

Dawka humoru gwarantowana

3.04.2021

Natalia Lisek pochodzi spod Wrocławia, nosi grube okulary i… hm – delikatnie mówiąc, jest ciut roztrzepana. Właśnie straciła pracę i robi wszystko, by znaleźć nową – a zarazem dowieść rodzicom, że chce żyć po swojemu i świetnie da sobie radę. Szczęście lubi sprzyjać takim jak ona – jest inteligentna, błyskotliwa, pełna uroku osobistego i nietuzink... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

Kolacja z Tiffanym

6.10.2020

Poznajcie Natalię, młodą atrakcyjną kobietę. Natalia jest dobrze zorganizowana, kreatywna, ale ma pewną wadę i nie chodzi tu tylko o wadę wzroku, chociaż jest ona ściśle związana z tarapatami w jakie dziewczyna stale wpada. Na skutek przypadku trafia do firmy prowadzonej przez Macieja. Od pierwszej chwili rozbawia mężczyznę praktycznie do łez. ... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

Kolacja z Tiffanym

23.08.2020

Po ciężkim tygodniu pracy i po panujących upałach potrzebowałam książki przy której nie muszę myśleć, a akcja toczy się sama. Wiedziałam, że wszystko to znajdę w najnowszej książce Agnieszki Lingas - Łoniewskiej.Okazuje się, że Kolacja z Tiffanym jest pierwszą częścią najnowszej trylogii autorki pod tym samym tytułem. Tak wydawnictwo Burda Ksią... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

Złodziej, ale przystojny

22.08.2020

Pieniądze, diamenty, niebezpieczeństwo. Czy można się wyrwać ze szponów kalabryjskiej mafii i zacząć normalne życie z ukochaną u boku? Okazuje się, że nie jest to takie proste, ale może być całkiem… zabawne, zwłaszcza, gdy na drodze przystojnego Macieja staje roztrzepana Natalia. „Kolacja z Tiffany’m” Agnieszki Lingas-Łoniewskiej od wydawnic... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

@Zaneta@Zaneta × 2

Kolacja z Tiffanym

24.07.2020

Biżuteria. Błyskotki. Brylanty. Cyrkonie. Diamenty. Oj, skromnie nieskromnie przyznam, że sama mam troszkę coś ze sroki. Na swoją obronę mam trzy argumenty! Marylin Monroe śpiewała o diamentach, które są najlepszymi przyjaciółmi kobiety. Audrey Hepburn jadła śniadanie u Tiffany’ego…a Natalia Lisek załapała się na „Kolację z Tiffanym”! Czy ta wiecz... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

Kolacja z Tiffanym

22.06.2020

Odkąd „Kolacja z Tiffanym” opanowała instagram i recenzenckie blogi, nie mogłam tak po prostu przejść obok niej obojętnie. Byłam ciekawa i wręcz spragniona tego, aby poznać tajemniczego pana i panią, nowych bohaterów, którym nadała tchnienie Agnieszka Lingas – Łoniewska. Książki tej autorki są mi dobrze znane, może nie czytałam ich wszystkich, a... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

Kolacja z Tiffanym

17.06.2020

O powieściach Agnieszki Lingas-Łoniewskiej słyszałam już wiele razy. Nigdy jednak nie miałam okazji, żeby sięgnąć po którąś z jej książek. Do czasu, gdy dostałam szansę na lekturę najnowszej powieści tej pisarki. Teraz mogę więc poświęcić i tej autorce kilka minut i opowiedzieć o książce Kolacja z Tiffanym. Trzeba przyznać, że sam tytuł już przyku... Recenzja książki Kolacja z Tiffanym

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl