Recenzje książki "Korea od kuchni"

Dodaj swoją recenzję

Korea na talerzu

16.04.2025

W obecnych czasach mamy ogrom możliwości aby kosztować smaki z różnych stron świata. Sprawiły to częstsze podróże. Co rusz, nawet w małych miastach otwierają się restauracje, które oferują smakoszom kuchnie do których „tubylcy” tęsknią. Rozsmakowali się w nich na wakacjach, u znajomych, którzy są bardziej biegli w sztuce kulinarnej lub są to obcok... Recenzja książki Korea od kuchni

@mag-tur@mag-tur × 13

Korea od kuchni.

2.04.2025

Przez żołądek do serca, jak mówi jedno z naszych przysłów. Aby może nie od razu pokochać koreańską kuchnie, ale mieć na jej smaki zdecydowanie szersze spojrzenie warto wyruszyć w podroż do, jakiej zaprasza nas książka Korea od kuchni autorstwa Anity Raszki. Autorka w bardzo lekki, ciekawy sposób pokazuje czytelnikowi kolejne przepisy dość egzoty... Recenzja książki Korea od kuchni

@milena9@milena9 × 5

Esencja Korei w pigułce

WYBÓR REDAKCJI
14.04.2025

„Korea od kuchni” to niezbyt obszerna, ale bardzo estetycznie wydana książka kucharska, która zawiera sporo ciekawych informacji o koreańskiej kulturze jedzenia i kuchni. Ma nieco ponad 100 stron, ale dzięki przemyślanej strukturze i kolorowym, apetycznym zdjęciom na całych stronach, zachęca zarówno do lektury, jak i do samodzielnych kulinarnych e... Recenzja książki Korea od kuchni

@angell15@angell15 × 3
© 2007 - 2025 nakanapie.pl