Leksykon sztuki kulinarnej

Maciej Erwin Halbański
Leksykon sztuki kulinarnej
Popraw t─Ö ksi─ů┼╝k─Ö | Dodaj inne wydanie

Opis

Leksykon zawiera bogat─ů wiedz─Ö o sztuce kulinarnej, nawi─ůzuj─ůc do nauk ┼Ťci┼Ťle zwi─ůzanych z t─ů dziedzin─ů a wi─Öc gastronomii, biochemii nauki o ┼╝ywieniu.Czytelnik znajdzie tu mn├│stwo ciekawych i u┼╝ytecznych informacji o produktach ┼╝ywieniowych, u┼╝ywkach,przyprawach, sposobach przyrz─ůdzania mi─Ösa, ryb, sos├│w, ciast, deser├│w, a tak┼╝e wiele cioekawostek o warzywach i owocach, zawarto┼Ťci w nich witamin i innych sk┼éadnik├│w od┼╝ywczych.
Data wydania: 1999
ISBN: 978-83-05-13054-7, 9788305130547
Wydawnictwo: KSIĄŻKA I WIEDZA

Gdzie kupi─ç

Ksi─Ögarnie internetowe
Sprawdzam dost─Öpno┼Ť─ç...
Ogłoszenia
{}
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukaj─ů tej ksi─ů┼╝ki
{}

Moja Biblioteczka

Ju┼╝ przeczytana? Jak j─ů oceniasz?

Recenzje

Co┼Ť mi si─Ö wydaje, ┼╝e ksi─ů┼╝ka Leksykon sztuki kulinarnej a┼╝ si─Ö prosi o Twoj─ů recenzj─Ö. Chyba jej nie odm├│wisz?
{}´ŞĆ Napisz pierwsz─ů recenzje

Moja opinia o ksi─ů┼╝ce

Cytaty z ksi─ů┼╝ki

O nie! Ksi─ů┼╝ka Leksykon sztuki kulinarnej. czuje si─Ö pomini─Öta, bo nikt nie doda┼é jeszcze do niej cytatu. Mo┼╝e jej pomo┼╝esz i dodasz jaki┼Ť?
{} Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatno┼Ťci Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe