Recenzje książki "Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3"

Dodaj swoją recenzję

Alicante

11.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kocham cię. Będę cię kochał do dnia, w którym umrę. A jeśli po tym jest jakieś życie, to wtedy też będę cię kochał." "Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają." "Miasto szkła" to trzeci tom przygód o Nocnych Łowcach z Nowego Jorku. @Obrazek@Obr... {} Recenzja książki Miasto szkła

Czasami powroty bolą

11.01.2015

Mama Clary nadal przybywa w magicznej śpiączce. Może jej tylko pomóc Ragnor Fell. Jednak żeby go znaleźć, dziewczyna musi udać się do Idrisu. Razem z Lightwoodami ma przekroczyć Bramę, by po raz pierwszy w rzeczywistości zobaczyć to sławetne miasto. Lecz wiele nieoczekiwanych i strasznych rzeczy sprawia, że dziewczyna nie przekracza Bramy wraz z pr... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

Niespodziewany zwrot akcji.

23.10.2014

Clary ma zacząć przygotowywać do szkolenia Nocnych Łowców. Została również wezwana do Idrysu - ojczyźnie Nocnych Łowców, co nie podoba się jej bratu - znanemu już nam, zakochanemu w niej Jace'owi. Więc jako przebiegły umysł, postanawia wszystko zamataczyć i nie brać siostry w podróż, bo uważa, że to zbyt niebezpieczne. Ale jak to już bywa, nic nie ... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

Miasto szkła

8.02.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam serię Dary Anioła o czym wspominałam już wiele razy. Upłynął około rok od lektury Miasta popiołów, ale bardzo się cieszę, że udało mi się w końcu sięgnąć po kolejną część. Czytanie tej serii wymaga ode mnie sporej ilości wolnego czasu, ponieważ niesamowicie wciąga, a wydarzenia, które dzieją się w powieści uparcie nie chcą wyjść z umysłu ... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

Wielkich zmian nadszedł czas...

22.01.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejne części cyklów czy serii mają to do siebie, że przeważnie zawodzą czytelnika, który oczekiwał od nich wiele. Wielu autorów ciągnie opowieść na siłę, byle tylko coś pisać. Jednak zdarzają się także perełki, które równie mocno zachwycają przy każdym kolejnym tomie, a czasami nawet bardziej. Do której grupy należy powieść Cassandry Clare, "Mias... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

Miasto Szkła

17.11.2013

Dary Anioła to jedna z najlepszych trylogii, jakie kiedykolwiek miałam w swoich rękach. Cóż, kiedyś była to trylogia, jednak autorka postanowiła dopisać kolejne części i z Darów Anioła stworzyć serię. Serię, która pochłonęła wiele osób. Zapewne u większości obudziła ukrytą miłość do czytania. Pamiętam, że Dary Anioła dostałam od siostry, aby wylecz... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

Miasto Szkła

4.11.2013

Czy wspominałam już, że uwielbiam Cassandrę Clare? To autorka, która podbiła moje serce swoim swobodnym stylem i niebywałą wyobraźnią. Aż trudno uwierzyć, że zwyczajna mieszkanka Nowego Jorku, pracująca jako redaktor magazynu, potrafi wymyślić tak nadzwyczajne historie i jeszcze niezwykle barwnie przelać je na papier. Aktualnie przeżywam fascynację... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

Ostatnie starcie z Valentinem.

3.11.2013

Grzechem byłoby nie sięgnąć po tę książkę po przeczytaniu dwóch poprzednich tomów Darów anioła, muszę jednak przyznać, że niestety, w moim przypadku ze względu na brak czasu lektura ciągła się bardzo długo. Możecie mi wierzyć, albo i nie, ale nie żałuję, że czytanie trzeciego tomu tej serii rozciągnęło się w czasie - dzięki temu mogłam dłużej ciesz... {} Recenzja książki Miasto szkła. Trylogia Dary Anioła. Tom 3

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}