Recenzje książki "Miłość na sprzedaż"

Dodaj swoją recenzję

Miłość na wyłączność

23.02.2022

 „Czasami nadzieja jest jedyną rzeczą, która trzyma nas przy życiu.” Kilka miesięcy temu poznałam losy Amy i Lucasa w powieści @Link, która była drugą częścią serii o miłosnych perypetiach bohaterów poszczególnych wątków. Wówczas dowiedziałam się, że pierwsza część ukazała się pod tytułem „Miłość na sprzedaż”, w której przedstawiona została h... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

@Mirka@Mirka × 5

Miłość na sprzedaż - Sandra Robins

6.02.2022

🌟RECENZJA🌟 Dziękuję @wydawnictwo_amare za egzemplarz do recenzji 🥰 "Nagle zrobiłam się wyjątkowo rozluźniona i spokojna. Obserwowałam jego powolne ruchy, gdy szedł w moim kierunku, lecz zamiast usiąść z powrotem na fotelu, stanął naprzeciwko mnie. Zabrał z moich rąk szklankę i odłożył na stolik. Chwycił moje dłonie i pociągnął do pozycji stojące... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

To historia o miłości, która trafia się tylko raz w życiu.

7.12.2021

Strzała amora dosięga w najmniej oczekiwanym momencie. Przekonali się o tym bohaterowie mojej kolejnej lektury. Sarah to studentka farmacji. We wczesnym dzieciństwie straciła rodziców. Opiekę nad nią objęła babcia, która stała się najważniejszą osobą w życiu wnuczki. Życie jest niesprawiedliwe, nie dość, że Sarah nie ma nikogo z rodziny, to jeszc... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Historia do puzzli podobna

23.08.2021

Gdy zależy ci na szczęściu najbliższej osoby, nie cofniesz się przed niczym. 21-letnia Sarah, studentka farmacji, jest w stanie poświęcić wszystko, byle tylko zdobyć pieniądze na opłacenie domu opieki dla schorowanej babci, która wychowywała ją po śmierci rodziców. Dziewczyna jest przekonana, że zatrudniając się w ekskluzywnej agencji towarzyskiej... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Recenzja

22.08.2021

🤎🤎🤎Recenzja🤎🤎🤎 "Miłość na sprzedaż" - Sandra Robins Studentka potrzebująca pieniędzy i morze namiętności. Czy to dobre połączenie aby powstała miłość ? Sophia, młoda kobita na której barki została rzucona opieka nad ukochaną, schorowaną babcią. Jest mocno zdesperowana, co za tym idzie nie cofnie się przed niczym. Podpisuje kontrakt i od tej por... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Recenzja

13.07.2021

💎 Ile jesteśmy w stanie poświęcić dla drugiej osoby? Mówią, że dla najbliższych można zrobić wszystko... 💎 Sarah to rudowłosa piękność ,nieco zagubiona, z dobrym sercem. Bardzo chce pomóc finansowo swojej babci, która jest w domu opieki, postanawia poszukać pracy w agencji towarzyskiej. Trafia do lokalu o nazwie Kwiat lotosu. Tam poznaje Alexa, ... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Dwa różne światy które połączy miłość, namiętność, pożądanie, przyjaźń i tajemnica.

12.02.2021

Dwa różne światy które połączy miłość, namiętność, pożądanie, przyjaźń i tajemnica. Życie niekiedy wymaga od nas podjęcia drastycznych decyzji, gdy zostajemy przyparci do ściany. I właśnie w takim momencie poznajemy Sarah. Jest gotowa na wszystko żeby zapewnić ukochanej babci najlepszą opiekę. Czuje, że w ten sposób się jej odwdzięczy za opiekę... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

Czy miłość można kupić?

14.01.2021

Długo zastanawiałam się, czy napisać swoja opinię. Mam mieszane uczucia co do tej lektury. Sarah by zapewnić chorej babci najlepsza opiekę, zatrudnia się jako kobieta do towarzystwa. O ironio dziewica będzie ekskluzywną towarzyszką. Borys właściciel klubu ,w którym zatrudnia się rudowłosa piękność, pragnie jej jak nikogo innego. Ich relacji nie mo... Recenzja książki Miłość na sprzedaż

@Damka1988@Damka1988 × 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl