Recenzje książki "Miłość w zamkniętej kopercie"

Dodaj swoją recenzję

Miłość w zamkniętej kopercie

27.12.2021

To, że uwielbiam książki Vi Keeland wiecie nie od dziś. Tak samo jest w przypadku jej duetu z Penelope Ward. Dlatego nie zastanawiałam się ani chwili i sięgnęłam po ,,Miłość w zamkniętej kopercie”. ( loveksiazkowe miałas racje) Sadie Bisset – nasza główna bohaterka, na co dzień pisze artykuły o randkach. Dodatkowo, w okresie bożonarodzeniowym p... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

5.12.2021

Birdie nie przypuszczała, że jeden list może zmienić jej życie. W wieku kilku lat straciła matkę i liczyła na pomoc Świętego Mikołaja. Jej ojciec był smutny i dziewczynka chciała mu pomóc. Wysyłając list, nie spodziewała się, że trafi on do Sadie, którą poruszy korespondencja i że przejmie się ona losem małej dziewczynki. Z początku spełniała te n... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

3.12.2021

„Czasem to co jest trudne, jest również najwłaściwsze”. Moja miłość do książek Vi Kelland i Penelope Ward, czy to pisanych solo, czy w duecie nie jest niczym nowym. Wiadomo – książki są różne, od bardzo dobrych po prostu fajne, jednak akurat ja, jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam, więc tym bardziej byłam ciekawa, co takiego znajdę na kartkac... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

29.11.2021

Miłość w zamkniętej kopercie autorstwa genialnego duetu, czyli Vi Kelland i Penelope Ward jest idealna na takie smutne i zimne wieczory jak te, które panują w listopadzie. Jest to książka lekka i czyta się dosyć szybko. Miałam problem z wciągnięciem się przez jakieś 90 stron, bo odczuwałam lekki chaos, ale im dalej tym coraz bardziej nie mogłam ... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

⭐RECENZJA⭐

28.11.2021

Dzień dobry w ten piękny czwartkowy dzień! 😁 U Was też dziś pogoda tak szwankuje? Raz jest słońce, raz deszcz, a raz misz-masz? 😅 Powiem Wam, że u mnie to jest istny armagedon, ale kompletnie mi to nie przeszkadza 😝 Zapraszam na recenzję powieści, która... no właśnie - urzekła mnie, czy raczej wręcz przeciwnie? Jak myślicie? 🤔 ⭐RECENZJA⭐ "Birdi... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość w zamkniętej kopercie

4.11.2021

Z twórczością Penelope Ward nie było mi po drodze nigdy, ale za to bardzo lubię książki pisane przez Vi Keeland, więc uznałam, że może w duecie mnie zachwycą, bo się w jakiś sposób dopełnią i co mi się nie podoba u jednej, poprawi druga. Właśnie dlatego skusiłam się na "Miłość w zamkniętej kopercie", ale niestety miłości od pierwszego zdania nie p... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Gdy dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych, Bóg sprawi, że na pewno się uda.

26.10.2021

„Gdy dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych, Bóg sprawi, że na pewno się uda”. Niedawno pytałam was, czy wierzycie w przeczucie, a dzisiaj chciałam was zapytać, czy wierzycie w przeznaczenie? Ja wierzę! Wierzę, że każdy z nas ma ,,z góry” przesądzony los i nic co nas spotyka w naszym życiu nie dzieje się przez przypadek. W odpowiednim momencie życ... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

Miłość

25.10.2021

„Gdy dwoje ludzi jest sobie przeznaczonych, Bóg sprawi, że na pewno się uda.” Czy wierzycie w Świętego Mikołaja? Zapewne jako dorośli ludzie nie wierzymy już w niego, ale nie przeszkadza nam jednak to żeby samemu stać się Świętym Mikołajem i spełnić czyjeś marzenia. I właśnie w niego pobawiła się Sadie, bo gdy przeczytała list od dziesięcioletnie... Recenzja książki Miłość w zamkniętej kopercie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl