Recenzje książki "Modlitwa do Boga złego"

Dodaj swoją recenzję

Modlitwa do Boga Złego

11.08.2022

„Modlitwa do Boga Złego” to kolejne spotkanie z bohaterami poznanymi w pierwszym tomie, między innymi Kapłanem Wiedzy, Haiku, czy doktor Aleksandrą, ale nie brakuje również innych znanych i lubianych bohaterów. Dodam, że uwielbiam małżeństwo punków: Cipuchę i Bzdeta, a w tym tomie doszedł jeszcze rewelacyjny Czesio, który jest ich genialnym znajom... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

Modlitwa do Boga Złego ❤️❤️

30.06.2022

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Modlitwa do Boga Złego ❤️ Autora Krzysztofa Kotowskiego ❤️. Mieszkające na odludziu małżeństwo znajduje przed drzwiami swojego domu nieprzytomnego, zagadkowo wyglądającego, dziwnie ubranego chłopca. Natychmiast wzywają swoją przyjaciółkę – lekarkę Aleksandrę Sambierską. Szybko odkrywa ona, że oprzytomniały... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

"Modlitwa do Boga złego"

20.06.2022

Specyficzny styl autora i to jego poczucie humoru pełne sarkazmu wprost pokochałam ❤️ tak jak "Kapłan" sama okładka już przyciąga. Tutaj tom jest zdecydowanie krótszy od poprzedniego. Poznajemy dalsze losy Kapłana Wiedzy. Kolejne spotkanie z bohaterami cyklu powieści o Kapłanie Wiedzy – tajemniczym byłym duchownym o nadzwyczajnych zdolnościach, ob... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

"Modlitwa..." jako przykład złej książki

30.05.2022

Mieszkające na odludziu małżeństwo - znani nam z poprzedniej części Cipucha i Bzdet znajdują przed drzwiami swojego domu nieprzytomnego, zagadkowo wyglądającego i dziwnie ubranego chłopca. Natychmiast wzywają swoją przyjaciółkę – lekarkę Aleksandrę Sambierską. Szybko odkrywa ona, że oprzytomniały nastolatek nie tylko mentalnie, lecz także anatomic... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

Cudowne dziecko

18.05.2022

Bzdet i Cipucha, bohaterowie poznani w pierwszym tomie, na progu swojego domu znajdują nieprzytomnego chłopca, ubranego w dziwny strój. Zaniepokojeni wzywają na pomoc swoją przyjaciółkę, doktor Olę Sambierską, którą również poznaliśmy w pierwszym tomie. Wspólnie odkrywają, że ów chłopak jest ciekawym przypadkiem medycznym, bowiem mentalnie jak i a... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

Kapłan

9.05.2022

Krzysztof musi opuścić swój azyl i wrócić do kraju, aby pomóc przyjaciołom. Jego przyjaciele znajdują pod swoim domem chłopca, który wydaje się, jakby był nie z tej ziemi. Chłopiec mdleje, wygląda na chorego, a do pomocy zostaje wezwana doktor Aleksandra. Badania potwierdzają jego wyjątkową anatomię, ale jest to wierzchołek góry lodowej jego odmie... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

Modlitwa do Boga Złego Recenzja

3.05.2022

Zapraszamy Was dzisiaj na recenzje książki, która według nas powinien przeczytać każdy, a najlepiej zapoznać się z całą serią, gdyż według nas jest genialna.Zapraszamy na poznanie książki "Modlitwa do Boga Złego" od Krzysztofa Kotowskiego oraz 5 Why Promition. Książka ta jest drugim tomem przygód o Kapłanie Krzysztofie Lorentcie. Recenzje pierwsze... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

Uciekaj, chłopczyku przez ciemny las

29.04.2022

Noc. Ciemno. Słychać tylko kołyszące się drzewa. Zza ciemnych chmur wygląda nieśmiało księżyc, który zwiastuje spokojną noc. Tylko czy na pewno? Czy to nie jest przypadkiem paradoks, że z harmonii wyłania się chaos, który zwiastuje nadchodzącą burzę. Co myślisz wtedy? Czego oczekujesz? Ukojenia, odpoczynku czy może wewnętrznego napięcia? A co jeśl... Recenzja książki Modlitwa do Boga złego

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl