Mozzarella ricotta i mascarpone

Christina Kempe
8 /10
Ocena 8 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza
Mozzarella ricotta i mascarpone
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie
8 /10
Ocena 8 na 10 możliwych
Na podstawie 1 oceny kanapowicza

Opis

Wyrafinowany smak i subtelny aromat mozzarelli, riscotty czy mascarpone znają nie tylko miłośnicy kuchni włoskiej. Sery te mają różne zastosowanie: można przyrządzić z nimi kanapki, są składnikiem wielu sałatek, doskonale komponują się w potrawach z rybami czy mięsem, a także wchodzą w skład różnych deserów. Książka zawiera propozycje przepisów na smaczne potrawy na bazie lub z dodatkiem serów.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-83-7184-490-4, 9788371844904
Wydawnictwo: Hachette

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Mozzarella ricotta i mascarpone nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Opinie

SU
2007-12-19
8 /10
Przeczytane

Cytaty z książki

O nie! Książka Mozzarella ricotta i mascarpone. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl