Recenzje książki "Narodziny Gubernatora"

Dodaj swoją recenzję

Przerażająca

23.05.2015

Serialu nie oglądałem. O komiksie nigdy nawet nie pomyślałem, a zabieram się za wersję książkową, która zrodziła się najpóźniej. Niektórzy mogliby zarzucać mi brak... logiki? Chyba tak. Ja jednak uważam, że pomysł jest trafiony w dziesiątkę, bo nie zapoznawszy się z wcześniejszymi formami przekazu tej drastycznej historii mogłem podejść do "Narodzi... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

Krew i flaki

17.05.2015

Gubernator. Ten rządzący Woodsbury despota znany jest z własnego, chorego poczucia sprawiedliwości: w jej imieniu zmusza więźniów do walki z zombie ku uciesze miejscowych, a tym, którzy wejdą mu w drogę, odcina ręce i nogi. Nadszedł czas, by sięgnąć do korzeni. Dzięki książce, którą trzymasz w ręku, dowiesz się, jak Gubernator stał się tym, kim jes... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

Zobacz, jak powstaje legenda

24.01.2015

Tytuł: The Walking Dead: Narodziny Gubernatora (wydanie 2) Autor: Robert Kirkman & Jay Bonansinga Wydawnictwo: Sine Qua Non Ilość stron: 334 Data wydania: 19 lutego 2014 Robert Kirkman twórca znanych na cały świat komiksów z serii The Walking Dead. Jay Bonansinga to jeden z najbardziej pomysłowych twórców thrillerów. Jego powieści Perfect Victi... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

Krwawa masakra dla wielbicieli zombie

13.06.2014

"Ręka, noga, mózg na ścianie". To zgrabne polskie porzekadło wręcz idealnie nadaje się do zobrazowania literackich Żywych trupów. Tony zwłok, które powinny spokojnie gnić pod ziemią, tutaj zalewają miasta, drogi, lasy i domostwa sprawiając, że wizja apokalipsy zombie nigdy nie była tak dosadnie przedstawiona. Nim jednak rozpocznę pisać o samej ... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

The Walking Dead

22.04.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moja wiedza na temat The Walking Dead kończy się na poziomie pierwszego sezonu serialu. I chociaż był całkiem w porządku, to jednak bez większych fajerwerków obejrzałam ostatni odcinek sezonu. Mimo to popularność tej serii jest ogromna, dlatego chciałam spróbować kolejny raz – z książką lub komiksem. Padło na książkę. Akcja skupia się na poszukiwa... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

@malaM@malaM {}

Zombie i złoczyńcy

13.03.2014

Pierwszy raz spotkałam się z "The Walking Dead" przy serialu i od razu zostałam wciągnięta w świat zombie. Siedziałam przed komputerem i oglądałam odcinek za odcinkiem. Dopiero później pomyślałam o książce, czy komiksach, a nawet grze. Uwierzcie mi grałam kilka ładnych godzinek i odchodziłam od myszki po jedzenie i picie. Niestety nie miałam jeszcz... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

Świetna postapokalipsa!

7.09.2013

Świat staje u progu apokalipsy. Ludzie zmieniają się w krwiożercze zombie, które pragną tylko jednego- świeżego mięsa… Nikt nie wie co jest przyczyną tej okrutnej metamorfozy. Ci co przeżyli ukrywają się lub uciekają, mając nadzieję na odnalezienie strefy bezpieczeństwa, w której będą mogli odnaleźć chwilę spokoju. W centrum wydarzeń znajdują się ... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

Jedna z najlepszych książek, jakie czytałam!

28.04.2013

Na początku był przełomowy i świetnie oceniany komiks... Początki bywają najtrudniejsze, tak było i tym razem. Wydawnictwa nie chciały wydać komiksu młodego pisarza, bo jak twierdzili nie opłacało im się to, lepiej było wydać kolejny komiks juz znanego komiksiarza, bali się też, ze historia nie zyska uznania w oczach odbiorców, jednak zwyciężył up... {} Recenzja książki Narodziny Gubernatora

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe