Recenzje książki "Nie byłaś grzeczna w tym roku"

Dodaj swoją recenzję

Nie oceniaj książki po okładce

12.12.2021

Tym razem przychodzę do Was z powieścią Anny Langner "Nie byłaś grzeczna w tym roku". Czytelnik poznaje tutaj dwójkę głównych bohaterów Dorotę oraz Norberta. Żyją oni w odmiennych światach. On w bogactwie i przepychu, ma bardzo dobrą pracę, ona jest zwyczajną barmanką. Jednak mimo różnic los splata ich ze sobą. Jak to się stało? Może zacznijmy od ... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

Pogoda za oknem sprzyja takiej lekturze

23.01.2021

Nadal czytam książki świąteczne. Przynajmniej klimat za oknem sprzyja takiej lekturze. "Nie byłaś grzeczna w tym roku" Anny Langner to kolejna pozycja, która znalazła się w moich rękach. Byłam jej ogromnie ciekawa, gdyż to moje pierwsze spotkanie z autorką. Dorota próbuje związać koniec z końcem pracując w pobliskiej kawiarni. Szefowa jej nie roz... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

Każdy zasługuje na drugą szansę

19.01.2021

Żadne z nich nie było grzeczne w tym roku, a jednak los ma dla nich prezent. Jaki prezent? Przekonajcie się czytając najnowszą powieść Anny Langner „Nie byłaś grzeczna w tym roku”. Książka głęboko mnie poruszyła. Młoda dziewczyna Dorota prowadzi podwójne życie. W dzień pracuje jako baristka. Nocą zamienia się w wyuzdaną Mademoiselle D. – występuje... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

Zjawiska paranormalne, czyli absurd goni absurd

4.01.2021

Dorota jest spokojną dziewczyną, która ledwo wiąże koniec z końcem. Gdy kończy pracę w kawiarni i zrzuca skromny uniform, zaczyna swoje drugie życie. Wieczorami staje się Mademoiselle D. – bohaterką serwisu z seks-kamerkami. Ma oddane grono fanów, przed którymi występuje w kusej bieliźnie, flirtuje, wymienia pikantne wiadomości. Ma jeden warunek: ... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

"Nie byłaś grzeczna w tym roku"

21.12.2020

Zaskakująca, wciągająca powieść obyczajowa z wyraźnie nakreślanym wątkiem romantycznym, a w tle zbliżające się święta Bożego Narodzenia. „Człowieka musi dotknąć jakaś tragedia, problem, coś musi zawalić się w jego życiu, by oprzytomniał i zauważył swoje szczęście.” Dorota to spokojna, pełna wewnętrznego ciepła, skromna młoda kobieta. Jej jedyn... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

❄️RECENZJA❄️

21.12.2020

Dzień dobry wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z autorką @Link miałam już przyjemność, czytając jej opowiadanie "Dziewczyna pod choinkę" w antologii "Niegrzeczne święta" 😃 Pod... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

zdecydowanie polecam! :)

20.12.2020

Anne Langner poznałam przy okazji książki "Syreny", która spodobała mi się tak bardzo, że postanowiłam kupić pozostałe, wydane już książki autorki. Kiedy ukazała się zapowiedź świątecznej książki, wiedziałam, że i ją muszę mieć. Tytuł, w połączeniu z okładką, może wskazywać nam, że jest to erotyk, z dość liczną ilością tego typu scen. Nic bardziej... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

@Angel@Angel × 2

Recenzja książki "Nie byłaś grzeczna w tym roku"

29.11.2020

Świąteczna książka za mną. Cóż mogę Wam powiedzieć, podoba mi się styl i lekkość pisania autorki @anna_langner.autorka. Lekkość ta nie męczy czytelnika,płynie się rozdział za rozdziałem. . Święta, miłość, strach, niepewność, ocenianie, tajemnica. ❗"Niektórzy dla pieniędzy są gotowi zrobić wszystko" . Co łączy Dorotę, baristke za dnia i camgirl noc... Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl