Recenzje książki "Nie odpisuj"

Dodaj swoją recenzję

Nie odpisuj

15.05.2022

,,Nie odpisuj" to pierwsza część trylogii Hejterskiej napisanej przez Marcela Mossa. Książka porusza ważne tematy XXI wieku jakimi są: hejt, depresja, alkoholizm, lekomania, gwałt i przemoc domowa. Wspomniany thriller psychologiczny skłania nas, czytelników, do refleksji na temat dzisiejszego świata i pokazuje, że nie wszystko jest tak naprawdę ko... Recenzja książki Nie odpisuj

Nie odpisuj

9.09.2021

,,Nie odpisuj" to thriller psychologiczny tajemniczego autora profilu, na którym publikuje zwierzenia prawdziwych ludzi w sieci. Poznajemy Martynę, młodą z pozoru szczęśliwą kobietę, która ma pracę, kochającego chłopaka Damiana i wydawałoby się, że ma wszystko. Jednak do pełni szczęścia potrzebuje ślubu z ukochanym. Pewnego dnia okazuje się, że... Recenzja książki Nie odpisuj

Potrafi zwalić z krzesła…

26.08.2021

„Nie odpisuj” to pierwsza część Trylogii Hejterskiej, która rozpoczyna naprawdę mocną i miejscami przerażającą historię. Martyna prowadzi profil społecznościowy, na którym każdy może napisać swoje zwierzenie. Codziennie czyta ich wiele i dodaje te, które uważa za warte uwagi. Czy to normalne, że poprawia sobie humor i cieszy się upadkiem i... Recenzja książki Nie odpisuj

To było dobre!

20.05.2021

Jestem tutaj, w tym świecie bookstagramowym, chyba jako jedyna, która jeszcze nie przeczytała trylogii hejterskiej @Link🙈Ale spokojnie zaczynam nadrabiać zaległości, nic straconego. Na wszystko przyjdzie czas, teraz przyszedł czas na Mossa😉 💻 Pierwsza myśl, jaka nasuwa mi się do głowy po przeczytaniu tej książki, "co to za patola, co ja czytam"😁... Recenzja książki Nie odpisuj

Dziwnych i niebezpiecznych ludzi można spotkać w Internecie... "Nie odpisuj" Marcela Mossa.

8.05.2021

Cześć i czołem! Jak wiecie, ostatnio miałam pierwsze spotkanie z twórczością Marcela Mossa i zakochałam się w jego thrillerze "Pokaż mi" bez pamięci. Tym razem padł wybór na "Nie odpisuj", czyli pierwszy tom Trylogii Hejterskiej tego autora. Martyna właśnie po dwóch poronionych ciążach została rzucona przez swojego ukochanego. Jest pewna, że to ... Recenzja książki Nie odpisuj

Czy internet to zło?

12.02.2021

Martyna prowadzi profil społecznościowy, na którym internauci anonimowo zdradzają swoje tajemnice. Pogrążona w depresji kobieta zaczytuje się w problemach obcych ludzi, których cierpienie dodaje jej otuchy. Wydaje jej się nawet, że zna swoich czytelników lepiej niż oni sami. Pewnego dnia dostaje jednak wiadomość, którą powinna była zignorować. Opr... Recenzja książki Nie odpisuj

Czy na pewno dobrze znasz internetowego przyjaciela?

2.01.2021

W pierwszym tomie trylogii hejterskiej poznajemy Martynę, skrzywdzoną przez los, pogrążoną w depresji kobietę, prowadzącą profil społecznościowy „Chcę Się Zwierzyć”. Za jego pośrednictwem Martyna anonimowo udostępnia historie swoich czytelników – ich rozterki, żale, tajemnice. Wiadomości pełne cierpienia dodają jej otuchy, podbudowują ją i pomagaj... Recenzja książki Nie odpisuj

Nie odpisuj

16.12.2020

Dla wszystkich tych którzy jeszcze nie poznali książki Marcela Mossa pt. : " Nie odpisuj"... . Główna bohaterka - Martyna jest kobieta po przejściach prowadzącą w internecie profil społecznościowy publikujący zwierzenia i historie innych, obcych ludzi. Codziennie czyta wiele wypowiedzi osób które sa niezrozumiałe przez społeczeństwo. Jej życie pry... Recenzja książki Nie odpisuj

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl