Recenzje książki "Nie ten czas"

Dodaj swoją recenzję

Nie ten czas

7.05.2022

Ci, którzy są ze mną od dawna z pewnością są świadomi, że książki od Agnieszki zawsze wypadały u mnie świetnie - kocham jej styl, trafia do mnie i treść tych książek dosłownie we mnie wnika powodując burze najrozniejzych emocji, a ta część... była nimi naładowana tak, że momentami szły iskry! "Co ten człowiek w sobie skrywał? Jaka tajemnica tkwił... Recenzja książki Nie ten czas

Mocna książka

15.01.2022

Czy można uzależnić się od książek jednego autora? Sądzę, że tak. Sama jestem takim przypadkiem. Podejrzewam, że ta choroba dopadła także i niektórych z was. Autorka serią Seksowni dranie wprowadziła mnie w męski, brutalny świat mafii, gdzie zabijanie, przemoc, tortury, gwałty i zabawa ofiarami to chleb powszedni. Bohaterowie jej książek są przys... Recenzja książki Nie ten czas

@Izzi.79@Izzi.79 × 2

Nie ten czas

10.12.2021

Tytuł: "Nie ten czas" Seria: Seksowni dranie Autor: Agnieszka Kowalska-Bojar @Link Wydawnictwo: motylewnosie.pl @Link "Stanęła u bram jego duszy, za­pukała, a on ot­worzył i wciągnął ją do piekła, w którym sam żył od tylu lat." Agnieszka Kowalska-Bojar 👿 Ostatni tom serii "Nie ten czas" jest najbardziej mroczniejszą, przerażającą historią w cał... Recenzja książki Nie ten czas

NIE TEN CZAS

17.11.2021

🔗Recenzja książki 🔗 "NIE TEN CZAS " AUTOR : AGNIESZKA KOWALSKA - BOJAR Wydawnictwo : Motylewnosie " Tylko, że zemsta nie okazała się drogą do wyzwolenia. Wręcz przeciwnie, wiodła prosto do piekła. A stamtąd nie było, już powrotu." "Nie ten czas" to książka z serii "Seksowni Dranie ". To mocna pozycja. Pełna brutalności i wstrzasajac... Recenzja książki Nie ten czas

Nie ten czas ♥️♥️

6.09.2021

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Nie ten czas autorki Agnieszki Kowalskiej-Bojar ❤️. Nikołaj mężczyzna bez skrupułów, brutalny, bezlitosny dla niego zemsta to droga do wybawienia, ale i także do piekła. Żyje w świecie, gdzie nie ma miłości, jest tylko seks, przemoc i zło. W to wszystko właśnie wkracza Kamila, by odkryć, kto jest winien śm... Recenzja książki Nie ten czas

Nie ten czas

20.08.2021

"Nie ten czas" jest szóstym tomem cykluSeksowni Dranie. Zaznaczę, iż nie jest tu wymagana znajomość poprzednich części, gdyż są to oddzielne historie. Co to była za książka! Ile sprzecznych uczuć i emocji wyzwalająca. Zagłębiając się w tę historię miałam nieodparte wrażenie, iż autorka specjalnie chciała przeczołgać mnie po najstraszniejszych cze... Recenzja książki Nie ten czas

@iza.81@iza.81 × 4

Oswoić bestię

6.08.2021

Tylko że zem­sta nie okazała się drogą do wybawienia. Wręcz prze­ciwnie, wiodła prosto do piekła. A stamtąd nie było już powrotu. Więc skoro musiał w nim zostać, wstąpił na dobrze opłacaną służbę. Diabeł w ludzkiej skórze, ra­sowy przed­staw­iciel mocy piekiel­nych. Nikolaj. Kamila Kuźmińska traci siostrę w niejasnym wypadku samochodowym. Kobiet... Recenzja książki Nie ten czas

@Logana@Logana × 18

Nie ten czas - Nikolaj

2.08.2021

„NIE TEN CZAS” Agnieszka Kowalska-Bojar Wydawnictwo MOTYLE W NOSIE Na początku zaznaczę, że nie jest to powieść dla czytelników poniżej 21 roku życia i dla ludzi o słabych nerwach. Tym razem autorka Agnieszka Kowalska-Bojar sięgnęła do samego dna piekła. To co tu przeczytałam sprawiło, że prawie zwymiotowałam. Polały się łzy. Często się bałam. B... Recenzja książki Nie ten czas

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl