Recenzje książki "Niepokój"

Dodaj swoją recenzję

Niepokój w duszy gości

25.01.2012

Muszę powiedzieć, że z niecierpliwością oczekiwałam, kiedy znowu będę mogła zagłębić się w świat stworzony przez Maggie Stiefvater. Byłam ciekawa, co tym razem autorka zgotowała swoim bohaterom. Czy się nie zawiodłam? Przekonajcie się. „Niepokój” jest to drugi tom z trylogii „Wilkołaki z Mercy Falls”. W książce poznajemy dalsze losy niezwykłej mił... Recenzja książki Niepokój

Niepokojąca książka :)

22.01.2012

"Niepokój" jak sam tytuł mówi, trzyma w napięciu przez wszystkie strony. Sam i Grace nareszcie są razem szczęśliwi, on stał się człowiekiem i nie musi już więcej przemieniać się w wilka. Tymczasem teraz to z Grace dzieje się coś niedobrego. Bóle głowy, wysoka gorączka i krwotoki z nosa, z dnia na dzień jest coraz gorzej i nikt nie potrafi temu zar... Recenzja książki Niepokój

Niepokój

11.01.2012

Niepokój to kontynuacja bestsellerowej powieści Drżenie. Poprzednią częścią byłam zachwycona. Ciekawa fabuła, prosty, zrozumiały język, dynamiczna akcja w połączeniu sprawiły, że książkę naprawdę przyjemnie się czytało. A teraz odwieczne pytanie. Czy druga część jest równie dobra? Nadchodzi wiosna. Sam jest człowiekiem, ale z Grace zaczyna dziać s... Recenzja książki Niepokój

Nie wszystko skończone

23.12.2011

Macie czasami tak, że już po pierwszych stronach książki wiecie, że ona was wciągnie? Wciągnie i przytrzyma siłą, dopóki nie dojdziesz do jej końca. Właśnie tak miałam z książką pani Maggie Stiefvater. Jest to druga część trylogii o wilkołakach z Mercy Fall. Współczesna powieść o wilkołakach i wielu przeszkodach w miłości. Maggie Stiefvater umieści... Recenzja książki Niepokój

"Mą klątwę dziedziczysz"

9.12.2011

Z czym kojarzy mi się wilkołactwo? Z Taylorem Lautnerem biegającym z gołą klatą w „Zmierzchu”. To chyba nie najlepsze skojarzenie, biorąc pod uwagę fakt, że czytam książki, o tych stworzeniach paranormalnych. A o tym właśnie jest najnowsza powieść Maggie Stiefvater pt. „Niepokój”. Zbliża się wiosna. Nowe wilkołaki zaczynają powracać do swoich ludz... Recenzja książki Niepokój

Niepokój

3.12.2011

Zaczęłam skakać z radości, dlaczego? Bo listonosz przyniósł mi drugą część "Drżenia" - "Niepokój". Jest to hm... intrygująca, a zarazem smutna powieść. A kończyłam ją czytać u dentysty i się popłakałam, ludzie dziwnie na mnie spojrzeli, ale otarłam szybko łzy. A gdy skończyłam żałowałam, że nie ma jeszcze trzeciej części :( Czekam na nią z niecie... Recenzja książki Niepokój

''Niepokój''

24.11.2011

Dosłownie dwa tygodnie temu mieliście okazję zapoznać się z moim zdaniem na temat książki ''Drżenie'', która jest początkiem niesamowitej trylogii. Byłam strasznie uradowana kiedy do moich rąk trafiła kolejna powieść Maggie Stiefvater pt. ''Niepokój''. Ale czy ta książka, tak samo jak poprzednia mnie zachwyciła? Czy autorka nadal trzymała wysoki po... Recenzja książki Niepokój

„Na granicy przebudzenia...”*

20.11.2011

Dni stają się coraz dłuższe… Promienie wiosennego słońca ocieplają nasze twarze… Lekki wiaterek mierzwi nam włosy… Z dnia na dzień temperatura wzrasta… Wilki powoli wychodzą z lasu… Czekamy… Z zapartym tchem wpatrujemy się w drzewa broniące nam dostępu do sfory… Nie wiemy, kto do nas powróci by przeżyć lato jako człowiek… A kto na zawsze zostanie z... Recenzja książki Niepokój

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl